• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Salat med bagte gulerødder og saltmandler

Louisex
Ændret: jun 22, 2021 · Udgivet: jan 7, 2018 af Louise Dam · 1 kommentar

 
bdfac b

Denne salat med bagte gulerødder og saltmandler er super lækker og den kan spises som tilbehør til det meste. Det gode ved den er at den er ret mættende og så er den bare fyldt med masser af lækker smag! Den er en smule tidskrævende, da gulerødderne skal bages i ovnen. Det kan man dog med fordel gøre dagen før, og på den måde er den ret hurtig at bikse sammen på selve dagen, hvis man f.eks. får gæster til spisning. Salaten fortjener næsten at blive serveret på et fint fad, men man kan også sagtens servere den i en skål :-)

Salaten minder lidt om min anden salat med bagte rodfrugter og feta, der også smager dejligt.

piskeris Grullo

Salat med bagte gulerødder og saltmandler

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 5 personer
Forb. tid 45 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 kg gulerødder
  • 2 spsk (reklamelink)olivenolie
  • 1 tsk (reklamelink)spidskommen
  • Salt
  • 75 g ruccola
  • 75 g feta
  • 1 stor håndfuld saltmandler, de kan også købes

Sådan gør du
 

  • Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
  • Læg gulerødderne på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie på og drys med spidskommen og salt.
  • Sæt i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter eller indtil gulerødderne er blevet møre.
  • Afkøl gulerødderne (evt. indtil næste dag).
  • Skyl ruccolaen og skyl den i en salatslynge eller lad det tørre lidt.
  • Læg ruccolaen nederst på et fint fad.
  • Fordel gulerødderne ovenpå.
  • Smuldr fetaen ovenpå og drys til sidst saltmandlerne udover salaten.

Noter

Opskriften er fundet hos Emmamartiny.dk

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 211 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 6 g | Fedt: 12 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Salat med bagte gulerødder og saltmandler
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
Salat med bagte gulerødder og saltmandler

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Tina KH skriver

    januar 09, 2018 at 12:08 am

    Godt nytår!
    Hvilken dejlig salat, den vil jeg prøve den kommende weekend:-)
    God sammensætning:_)

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required