• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Salat med bagte gulerødder og saltmandler

    Udgivet: jan 7, 2018 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bdfac b

    Denne salat med bagte gulerødder og saltmandler er super lækker og den kan spises som tilbehør til det meste. Det gode ved den er at den er ret mættende og så er den bare fyldt med masser af lækker smag! Den er en smule tidskrævende, da gulerødderne skal bages i ovnen. Det kan man dog med fordel gøre dagen før, og på den måde er den ret hurtig at bikse sammen på selve dagen, hvis man f.eks. får gæster til spisning. Salaten fortjener næsten at blive serveret på et fint fad, men man kan også sagtens servere den i en skål :-)

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Salat med bagte gulerødder og saltmandler

    Opskrift af Louise Dam
    5 personer
    Forb. tid 45 minutter min
    Tilb. tid 25 minutter min
    Samlet tid 1 time t 10 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 kg gulerødder
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 tsk spidskommen
    • Salt
    • 75 g ruccola
    • 75 g feta
    • 1 stor håndfuld saltmandler, de kan også købes

    Sådan gør du
     

    • Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
    • Læg gulerødderne på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie på og drys med spidskommen og salt.
    • Sæt i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter eller indtil gulerødderne er blevet møre.
    • Afkøl gulerødderne (evt. indtil næste dag).
    • Skyl ruccolaen og skyl den i en salatslynge eller lad det tørre lidt.
    • Læg ruccolaen nederst på et fint fad.
    • Fordel gulerødderne ovenpå.
    • Smuldr fetaen ovenpå og drys til sidst saltmandlerne udover salaten.

    Noter

    Opskriften er fundet hos Emmamartiny.dk

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 211 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 6 g | Fedt: 12 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Salat med bagte gulerødder og saltmandler
    Salat med bagte gulerødder og saltmandler
    Salat med bagte gulerødder og saltmandler
    Salat med bagte gulerødder og saltmandler

     

    Skrevet af: Louise DamFeta, Gulerødder, Mandler, Olivenolie, RuccolaKategori: Buffet, Hovedret til nytår, Nytår, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Gordons Premium Pink Gin i Danmark - Konkurrence! [AFSLUTTET]
    Grydestegt vildand/gråand »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Tina KH

      januar 09, 2018 at 12:08 am

      Godt nytår!
      Hvilken dejlig salat, den vil jeg prøve den kommende weekend:-)
      God sammensætning:_)

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788