
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
4-5 personer
Forberedelsestid: 45 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Ingredienser
1 kg gulerødder
2 spsk olivenolie
1 tsk spidskommen
Salt
75 g ruccola
75 g feta
1 stor håndfuld saltmandler (de kan også købes)
1. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
2. Læg gulerødderne på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie på og drys med spidskommen og salt.
3. Sæt i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter eller indtil gulerødderne er blevet møre.
4. Afkøl gulerødderne (evt. indtil næste dag).
5. Skyl ruccolaen og skyl den i en salatslynge eller lad det tørre lidt.
6. Læg ruccolaen nederst på et fint fad.
7. Fordel gulerødderne ovenpå.
8. Smuldr fetaen ovenpå og drys til sidst saltmandlerne udover salaten.
Opskriften er fundet hos Emmamartiny.dk




Skrevet af: Louise DamFeta, Gulerødder, Mandler, Olivenolie, RuccolaKategori: Salat, Tilbehør
Godt nytår!
Hvilken dejlig salat, den vil jeg prøve den kommende weekend:-)
God sammensætning:_)