Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Nytår

Hovedret til nytår

Hovedret til nytår.

Det sidste måltid i året skal gerne være lækkert og bestå af en super god hovedret. Der bliver typisk serveret en forret, hovedret og en dessert til nytårsaften.

Der er mange forskellige ting, man kan servere til nytårsmiddagen. Der er helt klassiske hovedretter med oksemørbrad, skaldyr, svinekød, fisk eller noget helt femte.

Der skal noget godt tilbehør til nytår. Server nogle gode pommes anna eller ovnkartofler med en sprød salat og en hjemmerørt bearnaise til. Server også et godt brød til.

Prøv at forbered så meget af menuen som du kan, så får du en roligere aften uden at være i køkkenet hele tiden.

  • Oksemørbrad sous vide
  • Bruschetta
  • Barbecue marinade
  • De bedste cremede flødekartofler
  • Kartoffelmos
  • Helstegt oksemørbrad
  • Laks i ovn med honning og mandler
  • Nye kartofler
  • Hvidløgssmør med persille
  • Bagekartofler
  • Lammekrone
  • Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin
  • Grillet squash med olivenolie og hvidløg
  • Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
  • Knuste kartofler med hvidløg, rosmarin og parmesan
  • Nyretapper (Sous Vide)
  • Hjemmekærnet smør
  • Pommes Anna
  • Stegt spidskål med parmesan
  • Salat med bagte gulerødder og saltmandler
  • Ovnbagte pestokartofler
  • Grillede grønne asparges med bacon
  • Råstegte kartofler
  • Svampesauce
  • Fyldt svinemørbrad
  • Tomatsalat med avokado og feta
  • Forslag til nytårsmenuen
  • Kylling i stegeso
  • Tapasopskrifter
  • Grillet oksemørbrad
  • Melon med skinke
  • Grillet aubergine med tomat og mozarella
  • Brødcroutoner
  • Lammekølle med masser af hvidløg
  • Nytårsaften 2014
  • Intervalstegt svinemørbrad
  • Brasede kartofler
  • Lækker og cremet hummus
  • Flettede flutes med solsikkekerner
  • Langtidsstegt marineret nakkefilet
  • Nytårsmenuen anno 2013
  • Rösti med kartofler, gulerødder & squash

Navigation til indlæg

1 2 Næste side
Louise

Jeg hedder Louise, jeg er 36 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 900 opskrifter på siden.

Mere om mig →

NYE OPSKRIFTER

  • Forret med røget laks og syltet fennikel ()
    Forret med røget laks og syltet fennikel
  • Æggekage
    Æggekage med bacon på pande
  • Cookies med smarties ()
    Cookies med smarties og chokolade
  • Tranebærsauce ()
    Tranebærsauce
  • Risengrødsboller ()
    Risengrødsboller
  • Hindbærcoulis ()
    Hindbærcoulis

POPULÆRE OPSKRIFTER

  • Flaeskesteg i airfryer
    Flæskesteg i airfryer
  • Kartoffel porre suppe
    Kartoffel porre suppe
  • Dahl opskrift
    Indisk dahl
  • Saltmandler
  • Bagekartofler opskrift
    Bagekartofler
  • PANANG Curry MED KYLLING PANANG GAI panang curry
    Panang karry med kylling (Panang Gai)

Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required