Hovedret til nytår
Hovedret til nytår.
Det sidste måltid i året skal gerne være lækkert og bestå af en super god hovedret. Der bliver typisk serveret en forret, hovedret og en dessert til nytårsaften.
Der er mange forskellige ting, man kan servere til nytårsmiddagen. Der er helt klassiske hovedretter med oksemørbrad, skaldyr, svinekød, fisk eller noget helt femte.
Der skal noget godt tilbehør til nytår. Server nogle gode pommes anna eller ovnkartofler med en sprød salat og en hjemmerørt bearnaise til. Server også et godt brød til.
Prøv at forbered så meget af menuen som du kan, så får du en roligere aften uden at være i køkkenet hele tiden.
-
Oksemørbrad sous vide
-
Bruschetta
-
Barbecue marinade
-
Flødekartofler
-
Kartoffelmos
-
Helstegt oksemørbrad
-
Laks i ovn med honning og mandler
-
Nye kartofler
-
Hvidløgssmør med persille
-
Bagekartofler
-
Lammekrone
-
Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin
-
Grillet squash med olivenolie og hvidløg
-
Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
-
Knuste kartofler med hvidløg, rosmarin og parmesan
-
Nyretapper (Sous Vide)
-
Hjemmekærnet smør
-
Pommes Anna
-
Stegt spidskål med parmesan
-
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
-
Ovnbagte pestokartofler
-
Grillede grønne asparges med bacon
-
Råstegte kartofler
-
Svampesauce
-
Fyldt svinemørbrad
-
Tomatsalat med avokado og feta
-
Forslag til nytårsmenuen
-
Kylling i stegeso
-
Tapasopskrifter
-
Grillet oksemørbrad
-
Melon med skinke
-
Grillet aubergine med tomat og mozarella
-
Brødcroutoner
-
Lammekølle med masser af hvidløg
-
Nytårsaften 2014
-
Intervalstegt svinemørbrad
-
Brasede kartofler
-
Lækker og cremet hummus
-
Flettede flutes med solsikkekerner
-
Langtidsstegt marineret nakkefilet
-
Nytårsmenuen anno 2013
-
Rösti med kartofler, gulerødder & squash