Hovedret til nytår.
Det sidste måltid i året skal gerne være lækkert og bestå af en super god hovedret. Der bliver typisk serveret en forret, hovedret og en dessert til nytårsaften.
Der er mange forskellige ting, man kan servere til nytårsmiddagen. Der er helt klassiske hovedretter med oksemørbrad, skaldyr, svinekød, fisk eller noget helt femte.
Der skal noget godt tilbehør til nytår. Server nogle gode pommes anna eller ovnkartofler med en sprød salat og en hjemmerørt bearnaise til. Server også et godt brød til.
Prøv at forbered så meget af menuen som du kan, så får du en roligere aften uden at være i køkkenet hele tiden.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.