• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Svinekød

    Langtidsstegt marineret nakkefilet

    Udgivet: mar 31, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fccb b

    En nakkefilet er et rigtig lækkert stykke kød, og så er det tilmed temmelig billigt. Tit kan sådan en købes for lige under 20 kr. pr. halvkilo. Det må da siges at være billigt. Normalt når jeg køber nakkefilet så bliver den forvandlet til lækker Pulled Pork, men denne gang havde jeg besluttet at den skulle serveres som en steg man kunne skære lækre skiver af. På grund af fedtmarmoreringen er det meget svært at få en nakkesteg til at blive tør, den kan næsten ikke få for lang tid. Min stod og hyggede sig i ovnen i 3 timer ved 150 grader, og den blev helt perfekt mør og lækker. Jeg vil forresten lige gøre opmærksom på min Instagramprofil @louisesmadblog, her poster jeg hovedsageligt madrelaterede billeder, og også ting der ikke altid ender på bloggen. Her er I meget velkommen til også at følge mig.

    ikon piskeris Chestnut

    Langtidsstegt marineret nakkefilet

    4 personer
    Forb. tid 5 t
    Samlet tid 5 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1,6 kg nakkefilet
    • 3 spsk tørret timian
    • 3 spsk paprika
    • 2 spsk honning
    • 1,5 spsk hvidvinseddike
    • 5 spsk olie
    • 3 spsk ketchup
    • 1 spsk salt

    Sådan gør du
     

    • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
    • Læg nakkefileten i en pose og hæld marinaden ned i posen. Luk posen og fordel marinaden godt så alt kødet er dækket. Læg kødet i køleskabet og lade det ligge og marinere i et par timer – gerne længere.
    • Tag kødet ud af posen og placer det i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 150 grader i cirka 3 timer. En nakketfilet kan næsten ikke ødelægges, så du behøves ikke at være så præcis med tiden. Den kan næsten ikke få for lang tid. Min kom op på en kernetemperatur på 85 grader og var efter min mening helt perfekt.
    • Lad stegen hvile 15 minutter når du har taget den ud af ovnen.
    • Skær den i skiver og server den sammen med noget lækkert tilbehør.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 807 kcal | Kulhydrater: 14 g | Protein: 89 g | Fedt: 42 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.1 fra 22 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Langtidsstegt marineret nakkefilet
    Langtidsstegt marineret nakkefilet
    Langtidsstegt marineret nakkefilet
    Langtidsstegt marineret nakkefilet

     

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    « Friskpresset juice med rødbede og appelsin
    Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Majbritt

      maj 07, 2022 at 1:11 pm

      Hej Louise
      Har du erfaring med at lave den på forhånd. Vil lave en masse til et barnedåb.og så opvarme dem.
      Hilsen Majbritt

      Svar
      • Louise Dam

        august 11, 2022 at 3:01 pm

        Nej, det har jeg desværre ikke erfaring med.

        Svar
    2. Marianne

      april 07, 2022 at 5:26 pm

      Kan den marinere over nat, eller det for længe?

      Svar
      • Louise Dam

        april 12, 2022 at 10:12 am

        Det kan den sagtens :-)

        Svar
    3. Annemette

      maj 20, 2021 at 7:54 pm

      5 stars
      Super lækkert!

      Svar
      • Louise Dam

        maj 21, 2021 at 2:56 pm

        Dejligt at høre du synes om opskriften :-)

        Svar
      • Terese

        august 18, 2021 at 10:12 pm

        Bedste opskrift med nakkefilet jeg har prøvet.

        Svar
        • Louise Dam

          september 01, 2021 at 2:24 pm

          Fantastisk at høre!

          Svar
        • Diana Goetz

          maj 28, 2022 at 6:55 pm

          Jeg brugte røget paprika i stedet for almindelig paprika. 5 mennesker spiste hele stegen 😊

          Svar
          • Louise Dam

            juni 13, 2022 at 10:46 am

            Dejligt at høre det var et hit.

            Svar
    4. Nadia

      februar 11, 2021 at 2:58 pm

      Er det på alm. ovn eller varmluft? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        februar 11, 2021 at 10:21 pm

        Hej Nadia
        Det er alm. ovn.

        Svar
    5. Rebecca

      maj 06, 2020 at 1:53 pm

      Hej skal den bare i et ovnfast fad eller i en stegepose?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 08, 2020 at 7:25 pm

        Jeg lavede den i et ovnfast fad. Jeg bruger slet ikke stegeposer, så dem har jeg ikke erfaring med.

        Svar
    6. Trine

      december 10, 2019 at 7:24 pm

      Hej Louise
      Lyder som en super lækker nakkefilet, ville høre om man kan bruge noget andet end hvidvinseddike, da det ikke er noget jeg kommer til at bruge, eller man måske bare kan lade være med at bruge det?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 03, 2020 at 11:58 am

        Beklager det sene svar. Måske kan man have held med at bruge almindelig eddike eller balsamico istedet for.

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her