Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder

Nytår

Nytår indebærer altid, at man gør lidt ekstra ud af maden. Man fejrer, at et helt år er gået, og at vi går ind i et nyt. Derfor kan man altid lave lidt ekstra mad for at fejre den specielle dag.

Til nytår får man typisk både en forret, en hovedret og en dessert, og man sidder og spiser længere end normalt. Du kan her finde en masse forskellige retter og blive inspireret til nytårsmenuen.

Det er altid godt med noget fisk til forret, en form for kød til hovedret og så en god kage til dessert. Der kan langt de fleste være med.

  • Snacks til nytårstalen
  • Forret til nytår
  • Hovedret til nytår
  • Nytårsdessert
  • Hindbærcoulis
  • Blinis med lakserilette
  • Islagkage med karamel og chokolade
  • Chokolade pavlova
  • Kransekagestykker
  • Chokoladesovs
  • Blinis med stenbiderrogn
  • Kartoffelrøsti med laks
  • Pestosnegle
  • Nytårsmiddag
  • Gin Hass
  • Saltmandler i airfryer
  • Oksemørbrad sous vide
  • Kransekage
  • Bruschetta
  • Barbecue marinade
  • Bedste brownies
  • Laksesalat med varmrøget laks
  • Gulerodskage med ostecreme
  • De bedste cremede flødekartofler
  • Tzatziki
  • Kartoffelmos
  • Rabarberkompot
  • Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
  • Daim islagkage
  • Chokoladekage - super lækker, nem og svampet
  • Græskarsuppe med hokkaido
  • Cheesecake med hindbærgelé
  • Kiksekage
  • Helstegt oksemørbrad
  • Skildpadde® islagkage
  • Tomatsuppe
  • Kartoffel porre suppe
  • Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
  • Kransekage tal
  • Nougatkage med chokolade og hele hasselnødder
  • Hjemmelavet skildpadde® is
  • Hjemmelavede flødeboller med karamel, marcipanbund og mørk chokolade
  • Laks i ovn med honning og mandler
  • Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel
  • Råcreme
  • Frugtsalat med råcreme

Navigation til indlæg

1 2 … 5 Næste side
Louise

Jeg hedder Louise, jeg er 36 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 900 opskrifter på siden.

Mere om mig →

NYE OPSKRIFTER

  • Æggekage
    Æggekage med bacon på pande

  • Cookies med smarties ()
    Cookies med smarties og chokolade

  • Tranebærsauce ()
    Tranebærsauce

  • Risengrødsboller ()
    Risengrødsboller

  • Hindbærcoulis ()
    Hindbærcoulis

  • Æblesnurrer med kanel ()
    Æblesnurrer med kanel

POPULÆRE OPSKRIFTER

  • Flaeskesteg i airfryer
    Flæskesteg i airfryer

  • Kartoffel porre suppe
    Kartoffel porre suppe

  • Dahl opskrift
    Indisk dahl

  • Saltmandler

  • Bagekartofler opskrift
    Bagekartofler

  • PANANG Curry MED KYLLING PANANG GAI panang curry
    Panang karry med kylling (Panang Gai)


Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required