Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Nytårsdessert

Hindbærcoulis

Udgivet: 8. jan 2025 · Opdateret: 8. jan 2025

Hindbærcoulis - hindbærsovs

Hindbærcoulis er en super nem hindbærsovs, der passer perfekt som tilbehør til flere forskellige desserter. Hindbærsovsen er både sød og syrlig på samme tid, og passer helt perfekt til en dessert der skal have lidt syre som modspil. Jeg synes den passer rigtig godt til et stykke Gateau Marcel eller en brownie og så med en kugle vaniljeis ved siden af.

piskeris Grullo

Hindbærcoulis - hindbærsovs

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 dl
Holdbarhed: 4-5 dage
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 300 g hindbær, frosne
  • 50 g sukker
  • 1 (reklamelink)vaniljestang, erstat evt. med vaniljepulver eller erstat noget af sukkeret med vaniljesukker
  • ½ dl vand

Sådan gør du
 

  • Skrab kornene fra vaniljestangen ud.
  • Kom hindbær, sukker, vaniljekorn og vand i en gryde.
  • Lad det koge op og lad det småsimre i 5-10 minutter indtil det er kogt ud.
  • Kom det igennem en si så du får siet alle kernerne fra hindbærrene fra.
  • Kom på et rent og skoldet (kogt vand) glas og opbevar i køleskabet indtil det skal bruges.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 2 dl | Kalorier: 180 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Denne opskrift på hindbærcoulis eller hindbærsauce er super nem at lave, og kræver kun ganske få ingredienser. Faktisk kun 4 ingredienser og lidt vand. Det er super nemt at lave, og kan holde sig en lille uge i køleskabet og kan derfor laves i god tid inden man får gæster.

Tips til opskriften

Du kan erstatte vaniljestangen med vaniljepulver eller erstat noget af sukkeret med vaniljesukker i din hindbærsovs.

Én portion (2 dl) rækker til at cirka 10 personer kan få lidt serveret ved siden af et stykke gateau marcel og vaniljeis f.eks.

Prøv også at lave din coulis eller bærsovs med andre bær som f.eks. jordbær eller brombær. Husk blot at du måske skal justere sukkermængden lidt, hvis du bruger bær der ikke er ligeså syrlige som hindbær.

Serveringsforslag

Servér f.eks. hindbærcoulis sammen med Gateau Marcel eller brownie og en kugle vaniljeis.

Du kan også bruge din hindbærcoulis som topping på yoghurt eller skyr og spise det som morgenmad. Tilføj også en lækker müsli.

Hindbærsovs
Hindbærcoulis - hindbærsauce

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required