Vanilje kender mange fra den velkendte stang. Her skærer man stangen op og skraber så de fine vaniljekorn ud. Ofte vil man så blande de fine korn med lidt sukker. Så er vaniljen nemmere at fordele i bagværk.
Man bruger især krydderiet i bagværk. Særligt i juletiden bruger vi meget af det her i Danmark. Det er eksempelvis, når man laver vaniljekranse.
Man kan godt bruge et billigere alternativ til det kaldet vaniljesukker. Her er det ikke ren vanilje, der giver brugt men i stedet noget koncentrat. Det gør, at det er billigere.
Desværre kan vaniljestænger være ret dyre, men det er også noget, der virkelig gør en stor forskel for ens bagværk.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|