Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Hjemmelavet is uden ismaskine

Hjemmelavet Snickers is

Udgivet: 16. sep 2022 · Opdateret: 16. sep 2022

Her kan du få fingrene i min bedste opskrift på en hjemmelavet Snickers is med karamel og peanuts i. Min Snickers is kan laves uden ismaskine, og du kan lave den med ganske få ingredienser. Kombinationen af karamel, peanuts og chokolade er virkelig lækker!

Hjemmelavet Snickers is uden ismaskine

Jeg er vild med at eksperimentere med is, og det gælder både den is, jeg laver på ismaskine, men også den som jeg laver uden ismaskine. Is er noget, som jeg kan spise året rundt, og denne her karamel is med kondenseret mælk er blevet en af mine favoritter!

Se også disse opskrifter:
Stracciatella is | Jordbærsorbet | Is-sandwich med cookies og vaniljeis

Hjemmelavet Snickers is med karamel

Kombinationen af peanuts, chokolade og karamel er en kombination, som man bare aldrig går galt i byen med. Og denne her is er ingen undtagelse. Det er en is, som du faktisk kan gøre klar på bare 10 minutter. Og så kan du nyde den efter cirka 6 timer i fryseren.

Det er genialt, hvis du skal have gæster, og gerne vil imponere dem lidt, men ikke gider at stå lang tid i køkkenet, når de sidder ved bords. Denne her is kan du lave klar om morgenen, dagen før eller ja – et par uger før. Så skal den bare lige stå og tø op i 10 minutter på køkkenbordet, inden du kan lave flotte iskugler af den.

piskeris Grullo

Is med karamel, chokolade og peanuts

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 liter
Holdbarhed: 2 måneder
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 10 minutter min
Frysetid 6 timer t
Samlet tid 6 timer t 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 spsk rom
  • ½ tsk (reklamelink)vaniljepulver
  • 5 dl piskefløde
  • 100 g peanuts, saltede
  • ½ dåse dulce de leche
  • salt
  • 100 g (reklamelink)mørk chokolade 70 %
  • 1-2 spsk (reklamelink)peanut butter

Sådan gør du
 

  • Bland kondenseret mælk med rom og vaniljepulver
  • Pisk fløden til en let skum
  • Bland flødeskummen i skålen med kondenseret mælk og tilsæt hakket chokolade
  • Kom halvdelen af ismassen i en beholder
  • Kom halvdelen af karamellen (dulce de leche) ovenpå isen og træk rundt i det med et grillspyd eller lignende
  • Kom halvdelen af peanuts ovenpå (de kan eventuelt hakkes)
  • Kom eventuelt lidt peanutbutter
  • Hæld så resten af ismassen på og gentag med karamel, peanuts og peanutbutter og kom også en smule hakket chokolade på toppen
  • Sæt isen i fryseren i minimum 6 timer

Video

Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Hvis du ikke har en halv dåse dulce de leche kan du prøve at lave din egen karamel eller købe en helt almindelig karamelsauce. Dog giver Dulce de leche en helt særlig konsistens og smag til isen.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvad er dulce de leche?

Det er en form for færdigkogt karamel. Den kan man få, hvis man koger en dåse kondenseret mælk i 3 timer - så får man lækker cremet karamel. Du kan også købe dulce de leche færdig på dåse i flere supermarkeder.

Hvor lang tid skal den have i fryseren?

Den skal være i fryseren i minimum 6 timer, før at den er helt frossen og klar.

Hjemmelavet Snickers is uden ismaskine
Hjemmelavet Snickers is med karamel og kondenseret mælk uden ismaskine
Hjemmelavet karamel is med kondenseret mælk uden ismaskine

Kommentarer

  1. line uth skriver

    maj 08, 2023 at 9:30 pm

    Skal den kondenserede mælk være “kogt”

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 23, 2023 at 3:13 pm

      Nej, til selve ismassen skal den ikke være kogt. Karamellen jeg bruger er kogt kondenseret mælk, men kan købes færdigkogt.

      Svar
  2. Anne Jegsen skriver

    september 27, 2022 at 9:33 pm

    Hejsa 😁
    Du skriver: bland kondensereret mælk med Rom og vaniljepulver.
    Øhh kan ikke læse hvor meget Rom der skal i. Kan ikke se det stå i opskriften 🫣

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 30, 2022 at 2:48 pm

      Hov nej, det er da smuttet ud af opskriften. Jeg har skrevet det ind nu :-)

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.