Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Is og desserter

Is-desserter er altid et hit, når desserten skal på bordet. Mange tror fejlagtigt, at det er svært at lave is, og at det måske kræver mange forskellige råvarer og udstyr.

Det gør det heldigvis ikke. Meget is er faktisk nemt at røre sammen. Så tager det selvfølgelig nogle timer for, at isen sætter sig i fryseren.

Det gode ved is er, at man helt selv kan justere smagen. Is behøver ikke at være en flødeis, men det kan også være en sodavandsis, hvor der ikke er brugt fløde.

Flødeis kan godt være lidt tungere i smagen, hvor at en sodavandsis er lidt lettere. Begge to egner sig super godt til om sommeren, hvor man spiser mange is-desserter.

  • Hindbærcoulis
  • Isalamande med kirsebærsauce og mandler
  • Chokoladesovs
  • Risalamande
  • Jordbærsovs til risalamande
  • Hindbærsovs til risalamande
  • Karamelsovs til risalamande
  • Påske islagkage
  • Oreo is
  • Blommegrød
  • Blommetrifli
  • Hjemmelavet Snickers is
  • Syltede blommer med rom
  • Hjemmelavet koldskål
  • Friterede hyldeblomster
  • Hjemmelavet guf
  • Daim islagkage
  • Cheesecake med hindbærgelé
  • Skildpadde® islagkage
  • Kirsebærsovs
  • Hjemmelavet skildpadde® is
  • Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel
  • Råcreme
  • Frugtsalat med råcreme
  • Banoffee pie i glas
  • Chokolademousse med Baileys Salted Caramel
  • Gammeldags æblekage med makroner
  • Jordbær med fløde
  • Gammeldags rabarberkage med makroner
  • Cheesecake ala mande
  • Brombærbomber i hvid chokoladeskal
  • Tiramisu i glas
  • Tiramisu
  • Mojito ispinde
  • Pære Belle Helene
  • Friteret banan med kokos
  • Nem cheesecake i glas med brombær
  • Ananas carpaccio med kaffeis
  • Pavlova med laktosefri Carte d'or is og friske jordbær
  • Panna Cotta med hindbærcoulis
  • Chokolademousse
  • Mini æbletærter med crumble

Navigation til indlæg

1 2 3 Næste side
Louise

Jeg hedder Louise, jeg er 36 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 900 opskrifter på siden.

Mere om mig →

NYE OPSKRIFTER

  • Forret med røget laks og syltet fennikel ()
    Forret med røget laks og syltet fennikel
  • Æggekage
    Æggekage med bacon på pande
  • Cookies med smarties ()
    Cookies med smarties og chokolade
  • Tranebærsauce ()
    Tranebærsauce
  • Risengrødsboller ()
    Risengrødsboller
  • Hindbærcoulis ()
    Hindbærcoulis

POPULÆRE OPSKRIFTER

  • Flaeskesteg i airfryer
    Flæskesteg i airfryer
  • Kartoffel porre suppe
    Kartoffel porre suppe
  • Dahl opskrift
    Indisk dahl
  • Saltmandler
  • Bagekartofler opskrift
    Bagekartofler
  • PANANG Curry MED KYLLING PANANG GAI panang curry
    Panang karry med kylling (Panang Gai)

Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required