Is-desserter er altid et hit, når desserten skal på bordet. Mange tror fejlagtigt, at det er svært at lave is, og at det måske kræver mange forskellige råvarer og udstyr.
Det gør det heldigvis ikke. Meget is er faktisk nemt at røre sammen. Så tager det selvfølgelig nogle timer for, at isen sætter sig i fryseren.
Det gode ved is er, at man helt selv kan justere smagen. Is behøver ikke at være en flødeis, men det kan også være en sodavandsis, hvor der ikke er brugt fløde.
Flødeis kan godt være lidt tungere i smagen, hvor at en sodavandsis er lidt lettere. Begge to egner sig super godt til om sommeren, hvor man spiser mange is-desserter.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|