
Friteret banan med kokos
4 personer
Forberedelsestid: 30 minutter
Ingredienser
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl danskvand (evt. alm. vand)
75 g kokosmel
40 g hvedemel
3 bananer
Smagsneutral olie (f.eks. rapsolie)
Flormelis
Serveres med
Vaniljeis
Chokoladesauce
Fremgangsmåde
1. Bland de 100 g hvedemel, bagepulver og danskvand (vand) sammen i en dyb tallerken eller skål.
2. Hæld kokosmel i en tallerken.
3. Hæld de 40 g hvedemel i en tallerken.
4. Skær bananerne i stykker på 4-5 cm.
5. Vend bananstykkerne i hvedemelet, dernæst i dejen og til sidst i kokosmelet.
6. Opvarm olien til 180 grader i en gryde.
7. Læg 3-4 stykker bananer i den varme olie ad gangen. Når de er blevet gyldne tager du dem op og ligger på en tallerken med køkkenrulle i bunden.
8. Servér 3-4 stykker til hver person, sammen med en kugle vaniljeis og lidt hjemmelavet chokoladesauce.
















Skrevet af: Louise DamBanan, KokosmelKategori: Desserter, kager og andre søde sager, Is og andre desserter, Thaimad
hejsa
de friterede bananer skal de serveres kolde el. lune
De skal serveres lune :-)
Hello Louise,
Takk for denne recepten. Du har vist til oss trinn for steg som hvordan å gjøre.kudos til deg. Jeg vil dele det med andre. Oppslagsposting slik kind of work.
Hold da op, hvor lækkert. Jeg er også blevet helt i både is og dessert mood med det vejr her.
– https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183