• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube

Friteret banan med kokos

Kategorier: Desserter, kager og andre søde sager/ Is og andre desserter/ Thaimad

Tweet
Share
Pin2
Share
+1
2 Shares
Print Friendly, PDF & Email
Friteret banan med kokos
4.5 (90%) 2 votes
Friteret banan med kokos
På vores ferie til Thailand fik vi friteret banan med vaniljeis på en restaurant, og det var ret lækkert. Der er ikke så mange forskellige thaidesserter, og slet ikke som er gode :-) Men dette smagte rigtig godt. Nu har jeg så lavet en lidt anderledes version, men lidt samme stil. Det er stykker af banan, der vendes i en klistret dej og dernæst i kokosmel. Når de små kokos-bananstykker så kommer i den varme olie bliver de lækre sprøde udenpå og med blød sød banan indeni. Sammen med en lækker vaniljeis og en god chokoladesauce er det bare super lækkert! Desserten er ret nem og hurtig at lave.

Friteret banan med kokos

4 personer
Forberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl danskvand (evt. alm. vand)
75 g kokosmel
40 g hvedemel
3 bananer
Smagsneutral olie (f.eks. rapsolie)
Flormelis

Serveres med
Vaniljeis
Chokoladesauce


Fremgangsmåde
1. Bland de 100 g hvedemel, bagepulver og danskvand (vand) sammen i en dyb tallerken eller skål.
2. Hæld kokosmel i en tallerken.
3. Hæld de 40 g hvedemel i en tallerken.
4. Skær bananerne i stykker på 4-5 cm.
5. Vend bananstykkerne i hvedemelet, dernæst i dejen og til sidst i kokosmelet.
6. Opvarm olien til 180 grader i en gryde.
7. Læg 3-4 stykker bananer i den varme olie ad gangen. Når de er blevet gyldne tager du dem op og ligger på en tallerken med køkkenrulle i bunden.
8. Servér 3-4 stykker til hver person, sammen med en kugle vaniljeis og lidt hjemmelavet chokoladesauce.



Friteret banan med kokos (1)
Friteret banan med kokos (2)
Friteret banan med kokos (3)
Friteret banan med kokos (4)
Friteret banan med kokos (5)
Friteret banan med kokos (6)
Friteret banan med kokos (7)
Friteret banan med kokos (8)
Friteret banan med kokos (9)
Friteret banan med kokos (10)
Friteret banan med kokos (11)
Friteret banan med kokos (12)
Friteret banan med kokos (13)
Friteret banan med kokos (14)
Friteret banan med kokos (16)
Friteret banan med kokos (18)

Skrevet af: Louise DamBanan, KokosmelKategori: Desserter, kager og andre søde sager, Is og andre desserter, Thaimad

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Ingredienser: Banan/ Kokosmel

Previous Post: « Stegt spidskål med parmesan
Next Post: Pære Belle Helene »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Jette Sørensen

    1. maj 2018 ved 13:12

    hejsa
    de friterede bananer skal de serveres kolde el. lune

    Svar
    • Louise Dam

      1. maj 2018 ved 19:43

      De skal serveres lune :-)

      Svar
  2. Alexander

    20. april 2018 ved 14:02

    Hello Louise,

    Takk for denne recepten. Du har vist til oss trinn for steg som hvordan å gjøre.kudos til deg. Jeg vil dele det med andre. Oppslagsposting slik kind of work.

    Svar
  3. Maja Harder

    19. april 2018 ved 12:28

    Hold da op, hvor lækkert. Jeg er også blevet helt i både is og dessert mood med det vejr her.
    – https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

Broccolivafler

Broccolivafler med chiafrø

Måltidskasser Nemlig.com

Måltidskasser fra Nemlig.com

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Chokolademousse
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med hele 14 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD14 (reklamelink)
Klik her