
Friteret banan med kokos
4 personer
Forberedelsestid: 30 minutter
Ingredienser
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl danskvand (evt. alm. vand)
75 g kokosmel
40 g hvedemel
3 bananer
Smagsneutral olie (f.eks. rapsolie)
Flormelis
Serveres med
Vaniljeis
Chokoladesauce
1. Bland de 100 g hvedemel, bagepulver og danskvand (vand) sammen i en dyb tallerken eller skål.
2. Hæld kokosmel i en tallerken.
3. Hæld de 40 g hvedemel i en tallerken.
4. Skær bananerne i stykker på 4-5 cm.
5. Vend bananstykkerne i hvedemelet, dernæst i dejen og til sidst i kokosmelet.
6. Opvarm olien til 180 grader i en gryde.
7. Læg 3-4 stykker bananer i den varme olie ad gangen. Når de er blevet gyldne tager du dem op og ligger på en tallerken med køkkenrulle i bunden.
8. Servér 3-4 stykker til hver person, sammen med en kugle vaniljeis og lidt hjemmelavet chokoladesauce.
















Skrevet af: Louise DamBanan, KokosmelKategori: Dessert, Desserter, kager og andre søde sager, Is og andre desserter, Thai
Hej Louise
Jeg kan ikke læse opskriften fordi der er en UNICEF reklame i vejen. Jeg kan ikke fjerne den sådan som jeg kan med de andre reklamer på siden.
vh. Mathilde
Hej Mathilde
Der er desværre gået noget galt med en ændring af mine reklamer her til eftermiddag. Jeg har fjernet reklamerne nu, og der er nogen på sagen ift. at rette det fremadrettet. Så nu skulle du gerne kunne se opskriften :-)
Hilsen Louise
hejsa
de friterede bananer skal de serveres kolde el. lune
De skal serveres lune :-)
Hello Louise,
Takk for denne recepten. Du har vist til oss trinn for steg som hvordan å gjøre.kudos til deg. Jeg vil dele det med andre. Oppslagsposting slik kind of work.
Hold da op, hvor lækkert. Jeg er også blevet helt i både is og dessert mood med det vejr her.
- https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183