Nytårsdessert til årets sidste aften.
Desserten er altid prikken over i'et på en fantastisk menu. Efter forretten og hovedretten er nydt, så kommer desserten på bordet og fuldender måltidet.
Rigtig mange desserter kan laves dagen eller dage i forvejen. Så er det dejligt nemt, når gæsterne sidder ved bordet at gøre den klar til servering. Der er ingen, der gider at tilbringe hele aftenen i køkkenet uden at se gæsterne.
Lav eksempelvis en god tiramisu, creme brule, chokolade mousse eller en fjerde dessert.
Efter desserten spiser man altid kransekage, når klokken slår 00, og det er en lille ekstra dessert til nytårsaften.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.