Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Hjemmelavet skildpadde® is

Udgivet: 30. sep 2021 · Opdateret: 30. sep 2021

Få min opskrift på en hjemmelavet cremet og lækker skildpadde is med Toms skildpadder. Lavet helt uden brug af ismaskine og den kan laves på bare 15 minutter! (+ frysetid selvfølgelig :-) )

Skildpaddeis uden ismaskine

Denne her skildpadde is er vanvittig lækker og nem at lave! Jeg har haft flere til at prøvesmage den, og alle var enige! Isen er super cremet og lækker og med en god smag af Toms skildpadder. Jeg har smeltet nogle chokolade skildpadder og blandet i ismassen, og så er der også hakket nogle stykker i.

Til denne opskrift på en nem hjemmelavet skildpadde is har jeg lavet ismassen på flødeskum og kondenseret mælk. Det betyder at du kan lave isen helt uden ismaskine! Du kan endda lave denne is med kun 4 ingredienser og på kun 15 minutter! Faktisk er denne her opskrift på skildepadde is så nem og hurtig, at det er en lille smule farligt. En anden nem opskrift du kan lave er min Oreo is.

Se også disse opskrifter:
Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel | Blød og skøn chokoladeis | Hjemmelavet Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk is

Når jeg siger det er nemt, så er det altså virkelig nemt.

  1. Smelt chokoladen
  2. Hak chokoladen
  3. Pisk flødeskum
  4. Bland det hele sammen med kondenseret mælk...

Hvis du selv har lyst til at give dig i kast med en nem hjemmelavet is med skildpadder så kommer min opskrift lige her.

piskeris Grullo

Hjemmelavet skildpadde® is

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 liter
Holdbarhed: 2 måneder
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 15 minutter min
Frysetid 6 timer t
Samlet tid 6 timer t 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 8 Toms Kæmpe Skildpadder®, (2 pakker)
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • ¼ dl mørk rom
  • ½ liter piskefløde

Sådan gør du
 

  • Smelt 5 chokolade skildpadder i mikroovnen ved svag varme eller over vandbad.
  • Hæld den kondenserede mælk i en skål og bland rom i.
  • Bland de smeltede chokolade skildpadder sammen med kondenseret mælk og rom.
  • Pisk piskefløden til flødeskum. Den må ikke overpiskes.
  • Hæld flødeskummen over i den anden skål og bland forsigtigt sammen med kondenseret mælk/rom/chokolade.
  • Hak de sidste 3 chokolade skildpadder groft.
  • Vend chokolade skildpadderne i isblandingen. Du kan også vælge at fordele dem ovenpå isen når den er kommet i en beholder. De vil gerne flyde lidt til bunds.
    Alternativt kan du også vente med at hakke dem og komme dem ovenpå den færdig frosne is.
  • Hæld blandingen i en beholder, der kan kan komme i fryseren. Sæt isen i fryseren i mindst 6 timer.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person (ved deling i 6) | Kalorier: 531 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 43 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

”SKILDPADDE® er et registreret varemærke tilhørende Toms Gruppen, som ikke sponsorerer, autoriserer eller godkender denne hjemmeside”

Skildpaddeis uden ismaskine

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan jeg bruge noget andet end skildpadder til opskriften?

Ja, du kan lave alt slags is på denne base af flødeskum og kondenseret mælk. Kun fantasien sætter grænser.

Det er dog en god idé at have lidt alkohol i isen, da det hjælper til at der ikke kommer iskrystaller i isen.

Kan jeg lave denne skildpadde is uden kondenseret mælk?

Ja, så skal du i stedet lave en parfait is, hvor du pisker 4 æggeblommer med 50-75 g sukker. Vend så de smeltede skildpadder og rom i og derefter vendes flødeskummen i.

Det skulle give nogenlunde det samme resultat.

Skal jeg røre i isen under indfrysning?

Nej, ikke med denne her type is. Du hælder bare din skildpadde is i en bøtte, stiller den i fryseren og venter til den er frossen.

Skildpadde is uden ismaskine

Kommentarer

  1. Pia Thomasen skriver

    januar 19, 2025 at 10:59 am

    hvor meget kondenseret mælk, de findes i forskellige størrelser ? antal gram ?
    vh Pia

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 20, 2025 at 5:20 pm

      Jeg bruger den der er 397 g. Har faktisk aldrig set dem i andre størrelser, så det troede jeg ikke fandtes.

      Svar
  2. Lene Kirk jørgensen skriver

    oktober 01, 2021 at 10:07 pm

    Hej. Kan jeg bruge rom essens i stedet for rigtig rom?. På forhånd tak. Vh Lene

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 04, 2021 at 3:25 pm

      Hej Lene
      Jeg har ikke afprøvet, så jeg ved ikke lige hvor meget der skal i. Desuden er jeg lidt i tvivl om det kan få en effekt på konsistensen af den færdige is. Alkoholen er nemlig også med til at sikre isen ikke krystalliserer.
      Hilsen Louise

      Svar
4.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.