• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Dessert » Hjemmelavet is » Hjemmelavet is uden ismaskine

    Hjemmelavet skildpaddeis

    Udgivet: sep 30, 2021 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Få min opskrift på en hjemmelavet cremet og lækker skildpaddeis med Toms skildpadder. Lavet helt uden brug af ismaskine og den kan laves på bare 15 minutter! (+ frysetid selvfølgelig :-) )

    Skildpaddeis uden ismaskine

    Denne her skildpaddeis er vanvittig lækker og nem at lave! Jeg har haft flere til at prøvesmage den, og alle var enige! Isen er super cremet og lækker og med en god smag af Toms skildpadder.

    Jeg har smeltet nogle skildpadder og blandet i ismassen, og så er der også hakket nogle stykker i.

    Til denne opskrift på en nem hjemmelavet skildpaddeis har jeg lavet ismassen på flødeskum og kondenseret mælk. Det betyder at du kan lave isen helt uden ismaskine!

    Faktisk kan du endda lave denne skildpadde is med kun 4 ingredienser og på kun 15 minutter! Faktisk er denne her opskrift på skildepaddeis så nem og hurtig, at det er en lille smule farligt :-)

    Se også disse opskrifter:
    Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel | Blød og skøn chokoladeis | Hjemmelavet Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk is

    Når jeg siger det er nemt, så er det altså virkelig nemt.

    1. Smelt chokoladen
    2. Hak chokoladen
    3. Pisk flødeskum
    4. Bland det hele sammen med kondenseret mælk...

    Hvis du selv har lyst til at give dig i kast med en nem hjemmelavet skildpaddeis så kommer min opskrift lige her.

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet skildpaddeis

    1 liter
    Holdbarhed: 2 måneder
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 15 min
    Frysetid 6 t
    Samlet tid 6 t 15 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 8 Toms kæmpe skildpadder (2 pakker)
    • 1 dåse kondenseret mælk
    • ¼ dl mørk rom
    • ½ liter piskefløde

    Sådan gør du
     

    • Smelt 5 chokoladeskildpadder i mikroovnen ved svag varme eller over vandbad.
    • Hæld den kondenserede mælk i en skål og bland rom i.
    • Bland de smeltede chokoladeskildpadder sammen med kondenseret mælk og rom.
    • Pisk piskefløden til flødeskum. Den må ikke overpiskes.
    • Hæld flødeskummen over i den anden skål og bland forsigtigt sammen med kondenseret mælk/rom/chokolade.
    • Hak de sidste 3 chokoladeskildpadder groft.
    • Vend chokoladeskildpadderne i isblandingen. Du kan også vælge at fordele dem ovenpå isen når den er kommet i en beholder. De vil gerne flyde lidt til bunds.
      Alternativt kan du også vente med at hakke dem og komme dem ovenpå den færdig frosne is.
    • Hæld blandingen i en beholder, der kan kan komme i fryseren. Sæt isen i fryseren i mindst 6 timer.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Video

    https://www.louisesmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/09/Skildpaddeis-uden-ismaskine.mp4

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person (ved deling i 6) | Kalorier: 531 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 43 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Skildpaddeis uden ismaskine

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan jeg bruge noget andet end skildpadder til opskriften?

    Ja, du kan lave alt slags is på denne base af flødeskum og kondenseret mælk. Kun fantasien sætter grænser.

    Det er dog en god idé at have lidt alkohol i isen, da det hjælper til at der ikke kommer iskrystaller i isen.

    Kan jeg lave denne skildpadde is uden kondenseret mælk?

    Ja, så skal du i stedet lave en parfait is, hvor du pisker 4 æggeblommer med 50-75 g sukker. Vend så de smeltede skildpadder og rom i og derefter vendes flødeskummen i.

    Det skulle give nogenlunde det samme resultat.

    Skal jeg røre i isen under indfrysning?

    Nej, ikke med denne her type is. Du hælder bare din skildpadde is i en bøtte, stiller den i fryseren og venter til den er frossen.

    Skildpadde is uden ismaskine
    Følg mig på Instagram
    « Hjemmelavede flødeboller med karamel, marcipanbund og mørk chokolade
    Cookies med chokolade (chocolate chip cookies) »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lene Kirk jørgensen

      oktober 01, 2021 at 10:07 pm

      Hej. Kan jeg bruge rom essens i stedet for rigtig rom?. På forhånd tak. Vh Lene

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 04, 2021 at 3:25 pm

        Hej Lene
        Jeg har ikke afprøvet, så jeg ved ikke lige hvor meget der skal i. Desuden er jeg lidt i tvivl om det kan få en effekt på konsistensen af den færdige is. Alkoholen er nemlig også med til at sikre isen ikke krystalliserer.
        Hilsen Louise

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her