Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Hjemmelavet Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk is

Udgivet: 3. jul 2015 · Opdateret: 30. sep 2021

 
cfbaadb b

Jeg er fuldstændig vild med Ben & Jerry is. Selve isen er egentlig ret almindelig, men det er fyldet der gør det hele. Hvis du ikke allerede kender til Ben & Jerry, så synes jeg lige du skal lave en lille google søgning for at se alle de lækre varianter man kan få. Jeg er selv en sucker for chokolade, og derfor er jeg også rigtig glad for den variant, der hedder New York Super Fudge Chunk. Det er chokoladeis med fyld af hvid chokolade, mørk chokolade, pecannødder, valnødder og nødder med chokolade. Jeg besluttede derfor at kaste mig ud i at lave en hjemmelavet version af isen - og den er altså ret så god hvis jeg selv skal sige det :-)

piskeris Grullo

Hjemmelavet Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk is

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 liter
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 50 g (reklamelink)hvid chokolade, grofthakket
  • 50 g (reklamelink)mørk chokolade, 40-50 %, grofthakket
  • 50 g pecannødder, grofthakket
  • 50 g (reklamelink)valnødder, grofthakket
  • 50 g paradisnødder, grofthakket (det skulle faktisk være chokoladeovertrukkede mandler)
  • 115 g (reklamelink)mørk chokolade ca. 70 %
  • 2,5 dl mælk
  • 2,5 dl sukker
  • 2,5 dl piskefløde
  • 2 æg
  • 1 tsk (reklamelink)vaniljesukker
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du
 

  • Bland grofthakket chokolade, nødder og paradisnødder i en skål og stil det i køleskabet.
  • Smelt den mørke chokolade i et vandbad og pisk mælken i lidt ad gangen. Varm op og rør konstant indtil massen er glat. Fjern fra varmen og lad det køle af.
  • Pisk æggene i en skål indtil de bliver lyse og skummende (det tager omkring 1-2 minutter). Pisk sukkeret i lidt af gangen indtil sukkeret er ved at være opløst. Tilsæt fløde, vaniljesukker og salt og pisk det sammen.
  • Hæld chokolade/mælkeblandingen i æggeblandingen og pisk det sammen.
  • Hæld massen i en ismaskine og lad den køre til massen er fast men ikke helt færdig eller hæld massen i en passende beholder og sæt den i fryseren. Rør i den jævnligt.
  • Når ismassen er næsten stivnet røres fyldet i, så det ikke falder til bunds.
  • Hvis du frøs den på ismaskine kan du spise den med det sammen, eller fryse den indtil du skal bruge den.
  • Jeg har fundet opskriften i Ben & Jerry's homemade ice cream & dessert book, som jeg fik i julegave.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 liter | Kalorier: 4315 kcal | Kulhydrater: 407 g | Protein: 60 g | Fedt: 290 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

PicMonkey Collage6PicMonkey CollagePicMonkey Collage5Ben & Jerry New York chokoladeis (13)Ben & Jerry New York chokoladeis (11)Ben & Jerry New York chokoladeis (12)Ben & Jerry New York chokoladeis (6)Ben & Jerry New York chokoladeis (9)Ben & Jerry New York chokoladeis (8)Ben & Jerry New York chokoladeis (10)

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Kommentarer

  1. Kasper skriver

    juli 27, 2015 at 2:06 pm

    No way!! Har ledt længe efter en lignende opskrift - den skal prøves :-D
    Siden vi deler samme passion, skal du næsten læse dette: http://www.guidekbh.dk/ben-jerrys-sender-isbad-med-gratis-is-gennem-kobenhavns-kanaler/

    Det er næsten for godt til at være sandt!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 28, 2015 at 8:33 pm

      Det må du endelig. Ja gratis Ben & Jerrys lyder ikke dårligt :-)

      Svar
  2. René skriver

    juli 14, 2015 at 11:34 am

    Skal man bruge en ismaskine eller er det muligt uden? Isen ser rigtig lækker ud, så vil snart prøve den hvis den kan laves uden ismaskine :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 14, 2015 at 6:57 pm

      Hej René
      Du kan godt lave isen uden en ismaskine. Du hælder ismassen i en bøtte som du sætter i fryseren. Rør så jævnlig i isen så der ikke dannes iskrystaller.

      Svar
  3. Mie skriver

    juli 06, 2015 at 11:08 am

    Hvor ser det super lækkert ud Louise.
    Vi er også meget begejstret for Ben & Jerrys her i huset :-)
    Rigtig god sommer.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 06, 2015 at 1:30 pm

      Det smager også fantastisk! :-)

      Tak og i lige måde Mie.

      Svar
  4. Patrick Jakobsen skriver

    august 03, 2013 at 8:52 am

    Hej, de 2 pasteuriserede æg er det 2 blommer og 2 hvider der skal ? Mvh Patrick

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 03, 2013 at 9:30 am

      Hej Patrick, man kan købe hele pasteuriserede æg. Altså hvor æggehvide og blomme er blandet i et bæger. Det er dem jeg har brugt.

      Svar
  5. Emil Valentiner Jacobsen skriver

    april 30, 2011 at 3:58 pm

    Jo meget!

    Svar
  6. Louise skriver

    januar 14, 2011 at 5:36 pm

    Ja, var den ikke bare super god?! :-)

    Svar
  7. Emil Valentiner Jacobsen skriver

    januar 13, 2011 at 9:16 pm

    den er fantastisk, lavede den forleden dag! :-D i burde endelig prøve den.

    Svar
  8. Louise skriver

    januar 11, 2011 at 1:09 pm

    Newyorkerbyheart: Det kan du roligt gøre. Den var så god.

    Svar
  9. Newyorkerbyheart skriver

    januar 11, 2011 at 12:08 pm

    Uhm, jeg har kigget længe på den opskrift (har også bogen), men har endnu ikke fået taget mig sammen til at få den lavet - det må jeg nok hellere få gjort :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar
  10. Louise skriver

    januar 11, 2011 at 9:58 am

    Lise B: det er da bare skønt at jeg hører til under dine yndlingsblok ;-)
    Isen var virkelig fantastisk!

    Svar
  11. Kim skriver

    januar 10, 2011 at 7:56 pm

    Den ser fantastisk ud :-)

    Svar
  12. Lise B skriver

    januar 10, 2011 at 7:52 pm

    Jeg vil bare lige skrive at jeg tagger dig i liste på min blog imorgen. er ved at lave liste over mine yndlings blogs ;)

    /Lise
    http://lisepaasu.blogspot.com

    ps. jeg må også lave den is, den ser såå god ud :)

    Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.