• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Hjemmelavet Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk is

    Udgivet: jul 3, 2015 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cfbaadb b

    Jeg er fuldstændig vild med Ben & Jerry is. Selve isen er egentlig ret almindelig, men det er fyldet der gør det hele. Hvis du ikke allerede kender til Ben & Jerry, så synes jeg lige du skal lave en lille google søgning for at se alle de lækre varianter man kan få. Jeg er selv en sucker for chokolade, og derfor er jeg også rigtig glad for den variant, der hedder New York Super Fudge Chunk. Det er chokoladeis med fyld af hvid chokolade, mørk chokolade, pecannødder, valnødder og nødder med chokolade. Jeg besluttede derfor at kaste mig ud i at lave en hjemmelavet version af isen - og den er altså ret så god hvis jeg selv skal sige det :-)

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk is

    1 liter
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 50 g hvid chokolade grofthakket
    • 50 g mørk chokolade 40-50 %, grofthakket
    • 50 g pecannødder grofthakket
    • 50 g valnødder grofthakket
    • 50 g paradisnødder grofthakket (det skulle faktisk være chokoladeovertrukkede mandler)
    • 115 g mørk chokolade ca. 70 %
    • 2,5 dl mælk
    • 2,5 dl sukker
    • 2,5 dl piskefløde
    • 2 æg
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 1 knivspids salt

    Sådan gør du
     

    • Bland grofthakket chokolade, nødder og paradisnødder i en skål og stil det i køleskabet.
    • Smelt den mørke chokolade i et vandbad og pisk mælken i lidt ad gangen. Varm op og rør konstant indtil massen er glat. Fjern fra varmen og lad det køle af.
    • Pisk æggene i en skål indtil de bliver lyse og skummende (det tager omkring 1-2 minutter). Pisk sukkeret i lidt af gangen indtil sukkeret er ved at være opløst. Tilsæt fløde, vaniljesukker og salt og pisk det sammen.
    • Hæld chokolade/mælkeblandingen i æggeblandingen og pisk det sammen.
    • Hæld massen i en ismaskine og lad den køre til massen er fast men ikke helt færdig eller hæld massen i en passende beholder og sæt den i fryseren. Rør i den jævnligt.
    • Når ismassen er næsten stivnet røres fyldet i, så det ikke falder til bunds.
    • Hvis du frøs den på ismaskine kan du spise den med det sammen, eller fryse den indtil du skal bruge den.
    • Jeg har fundet opskriften i Ben & Jerry's homemade ice cream & dessert book, som jeg fik i julegave.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 liter | Kalorier: 4315 kcal | Kulhydrater: 407 g | Protein: 60 g | Fedt: 290 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    PicMonkey Collage6PicMonkey CollagePicMonkey Collage5Ben & Jerry New York chokoladeis (13)Ben & Jerry New York chokoladeis (11)Ben & Jerry New York chokoladeis (12)Ben & Jerry New York chokoladeis (6)Ben & Jerry New York chokoladeis (9)Ben & Jerry New York chokoladeis (8)Ben & Jerry New York chokoladeis (10)

     

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    « Æble/rabarber marmelade
    Ispinde med jordbær og mørk chokolade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kasper

      juli 27, 2015 at 2:06 pm

      No way!! Har ledt længe efter en lignende opskrift - den skal prøves :-D
      Siden vi deler samme passion, skal du næsten læse dette: http://www.guidekbh.dk/ben-jerrys-sender-isbad-med-gratis-is-gennem-kobenhavns-kanaler/

      Det er næsten for godt til at være sandt!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 28, 2015 at 8:33 pm

        Det må du endelig. Ja gratis Ben & Jerrys lyder ikke dårligt :-)

        Svar
    2. René

      juli 14, 2015 at 11:34 am

      Skal man bruge en ismaskine eller er det muligt uden? Isen ser rigtig lækker ud, så vil snart prøve den hvis den kan laves uden ismaskine :)

      Svar
      • Louise Dam

        juli 14, 2015 at 6:57 pm

        Hej René
        Du kan godt lave isen uden en ismaskine. Du hælder ismassen i en bøtte som du sætter i fryseren. Rør så jævnlig i isen så der ikke dannes iskrystaller.

        Svar
    3. Mie

      juli 06, 2015 at 11:08 am

      Hvor ser det super lækkert ud Louise.
      Vi er også meget begejstret for Ben & Jerrys her i huset :-)
      Rigtig god sommer.

      Svar
      • Louise Dam

        juli 06, 2015 at 1:30 pm

        Det smager også fantastisk! :-)

        Tak og i lige måde Mie.

        Svar
    4. Patrick Jakobsen

      august 03, 2013 at 8:52 am

      Hej, de 2 pasteuriserede æg er det 2 blommer og 2 hvider der skal ? Mvh Patrick

      Svar
      • Louise Dam

        august 03, 2013 at 9:30 am

        Hej Patrick, man kan købe hele pasteuriserede æg. Altså hvor æggehvide og blomme er blandet i et bæger. Det er dem jeg har brugt.

        Svar
    5. Emil Valentiner Jacobsen

      april 30, 2011 at 3:58 pm

      Jo meget!

      Svar
    6. Louise

      januar 14, 2011 at 5:36 pm

      Ja, var den ikke bare super god?! :-)

      Svar
    7. Emil Valentiner Jacobsen

      januar 13, 2011 at 9:16 pm

      den er fantastisk, lavede den forleden dag! :-D i burde endelig prøve den.

      Svar
    8. Louise

      januar 11, 2011 at 1:09 pm

      Newyorkerbyheart: Det kan du roligt gøre. Den var så god.

      Svar
    9. Newyorkerbyheart

      januar 11, 2011 at 12:08 pm

      Uhm, jeg har kigget længe på den opskrift (har også bogen), men har endnu ikke fået taget mig sammen til at få den lavet - det må jeg nok hellere få gjort :-)

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar
    10. Louise

      januar 11, 2011 at 9:58 am

      Lise B: det er da bare skønt at jeg hører til under dine yndlingsblok ;-)
      Isen var virkelig fantastisk!

      Svar
    11. Kim

      januar 10, 2011 at 7:56 pm

      Den ser fantastisk ud :-)

      Svar
    12. Lise B

      januar 10, 2011 at 7:52 pm

      Jeg vil bare lige skrive at jeg tagger dig i liste på min blog imorgen. er ved at lave liste over mine yndlings blogs ;)

      /Lise
      http://lisepaasu.blogspot.com

      ps. jeg må også lave den is, den ser såå god ud :)

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her