• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel

    Udgivet: sep 11, 2021 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    En nem opskrift på en lækker og cremet hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel. Isen kan laves på cirka 10 minutter og helt uden en ismaskine!

    Hjemmelavet is med baileys chokolade og karamel - hjemmelavet is lavet uden ismaskine
    Cremet og lækker is lavet med kondenseret mælk og helt uden ismaskine

    Hjemmelavet is er ofte noget man skal bruge en ismaskine til. Men ikke denne her opskrift! Og så er opskriften tilmed SUPER nem!

    Denne hjemmelavede is med Baileys, chokolade og karamel er nemlig lavet på blot 5 ingredienser og selve iscremen er lavet på piskefløde og kondenseret mælk. Det vil også sige, at denne is faktisk bliver lavet helt uden æg.

    Udover kondenseret mælk og piskefløde skal du bruge Baileys, som pga. alkoholen faktisk er med til at sikre, at der ikke kommer iskrystaller i den hjemmelavet is. Og så giver det jo selvfølgelig også en lækker smag til isen!

    Man laver oftest is på ismaskine for at sørge for der ikke kommer iskrystaller i isen. Men det gør der altså heller ikke i denne her. Slet ikke faktisk! Den er super lækker og cremet. Også selvom det er en hjemmelavet is lavet uden en ismaskine.

    Se også disse opskrifter:
    Fantastisk cremet hasselnøddeis med chokolade | Chokoladeispinde - som Magnum | Is-sandwich med cookies og vaniljeis

    Hjemmelavet is med kondenseret mælk minder lidt om en parfait is. En parfait is laves dog ved at man piske æggeblommer og sukker, og blander det med flødeskum. Så her er æggeblommer og sukker altså skiftet ud med kondenseret mælk.

    Her får du min bedste opskrift på en hjemmelavet is med Baileys, chokolade og karamel. Og så endda en hjemmelavet is lavet med kondenseret mælk og helt uden brug af ismaskine.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel

    1 liter
    Holdbarhed: 2 måneder
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 10 min
    Frysetid 6 t
    Samlet tid 6 t 10 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 dåse kondenseret mælk
    • 1 dl Baileys
    • ½ liter piskefløde
    • 150 g mørk chokolade
    • 100 g dulce de leche Jeg brugte cirka ¼ portion af min opskrift)

    Sådan gør du
     

    • Hæld den kondenserede mælk i en skål og bland Baileys i.
    • Pisk piskefløden til flødeskum.
    • Hæld flødeskummen over i den anden skål og bland forsigtigt sammen med kondenseret mælk/Baileys.
    • Hak chokolade groft.
    • Vend chokoladen forsigtigt i blandingen.
    • Hæld blandingen i en beholder, der kan kan komme i fryseren.
    • Fordel karamellen ovenpå isblandingen og brug en træpind eller lignende til at lave 'swirls' i karamellen, så den kommer lidt rundt i isen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Video

    https://www.louisesmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/09/Hjemmelavet-is-med-baileys-chokolade-og-karamel.mp4

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person (ved deling i 6) | Kalorier: 531 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 43 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.2 fra 6 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan man tilføje andet fyld til isen?

    Ja, du kan sagtens bruge basen med flødeskum og kondenseret mælk, og så tilføje andet fyld og smage til din is.

    Hvilken karamel skal jeg bruge?

    Jeg laver en karamelsovs (dulce de leche) ud af en dåse kondenseret mælk. Se min opskrift på det her. Men du kan også købe en færdiglavet dulce de leche eller en anden type karamelsovs.

    Følg mig på Instagram
    « Råcreme
    Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Charlotte

      december 29, 2021 at 5:16 pm

      2 stars
      Hvor stor en dåse kondenseret mælk ?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 02, 2022 at 2:58 pm

        Tror kun de kommer i én størrelse.. Der er 397 g i dem jeg bruger.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her