Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel

Udgivet: 11. sep 2021 · Opdateret: 30. sep 2021

En nem opskrift på en lækker og cremet hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel. Isen kan laves på cirka 10 minutter og helt uden en ismaskine!

Hjemmelavet is med baileys chokolade og karamel - hjemmelavet is lavet uden ismaskine
Cremet og lækker is lavet med kondenseret mælk og helt uden ismaskine

Hjemmelavet is er ofte noget man skal bruge en ismaskine til. Men ikke denne her opskrift! Og så er opskriften tilmed SUPER nem!

Denne hjemmelavede is med Baileys, chokolade og karamel er nemlig lavet på blot 5 ingredienser og selve iscremen er lavet på piskefløde og kondenseret mælk. Det vil også sige, at denne is faktisk bliver lavet helt uden æg.

Udover kondenseret mælk og piskefløde skal du bruge Baileys, som pga. alkoholen faktisk er med til at sikre, at der ikke kommer iskrystaller i den hjemmelavet is. Og så giver det jo selvfølgelig også en lækker smag til isen! En anden virkelig nem is er min Oreo is, der smager fantastisk.

Man laver oftest is på ismaskine for at sørge for der ikke kommer iskrystaller i isen. Men det gør der altså heller ikke i denne her. Slet ikke faktisk! Den er super lækker og cremet. Også selvom det er en hjemmelavet is lavet uden en ismaskine.

Se også disse opskrifter:
Fantastisk cremet hasselnøddeis med chokolade | Chokoladeispinde - som Magnum | Is-sandwich med cookies og vaniljeis

Hjemmelavet is med kondenseret mælk minder lidt om en parfait is. En parfait is laves dog ved at man piske æggeblommer og sukker, og blander det med flødeskum. Så her er æggeblommer og sukker altså skiftet ud med kondenseret mælk.

Her får du min bedste opskrift på en hjemmelavet is med Baileys, chokolade og karamel. Og så endda en hjemmelavet is lavet med kondenseret mælk og helt uden brug af ismaskine.

piskeris Grullo

Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel

4.37 fra 11 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 liter
Holdbarhed: 2 måneder
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 10 minutter min
Frysetid 6 timer t
Samlet tid 6 timer t 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 dl Baileys
  • ½ liter piskefløde
  • 150 g (reklamelink)mørk chokolade
  • 100 g dulce de leche, Jeg brugte cirka ¼ portion af min opskrift)

Sådan gør du
 

  • Hæld den kondenserede mælk i en skål og bland Baileys i.
  • Pisk piskefløden til flødeskum.
  • Hæld flødeskummen over i den anden skål og bland forsigtigt sammen med kondenseret mælk/Baileys.
  • Hak chokolade groft.
  • Vend chokoladen forsigtigt i blandingen.
  • Hæld blandingen i en beholder, der kan kan komme i fryseren.
  • Fordel karamellen ovenpå isblandingen og brug en træpind eller lignende til at lave 'swirls' i karamellen, så den kommer lidt rundt i isen.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person (ved deling i 6) | Kalorier: 531 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 43 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Spørgsmål og svar til opskriften

Kan man tilføje andet fyld til isen?

Ja, du kan sagtens bruge basen med flødeskum og kondenseret mælk, og så tilføje andet fyld og smage til din is.

Hvilken karamel skal jeg bruge?

Jeg laver en karamelsovs (dulce de leche) ud af en dåse kondenseret mælk. Se min opskrift på det her. Men du kan også købe en færdiglavet dulce de leche eller en anden type karamelsovs.

Kommentarer

  1. Charlotte skriver

    december 29, 2021 at 5:16 pm

    2 stars
    Hvor stor en dåse kondenseret mælk ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 02, 2022 at 2:58 pm

      Tror kun de kommer i én størrelse.. Der er 397 g i dem jeg bruger.

      Svar
4.37 from 11 votes (10 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.