• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Ispinde med chokoladeis og chokoladeovertræk - som Magnum

    Udgivet: jul 27, 2015 · Opdateret: sep 10, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her får du en skøn opskrift på lækre ispinde med chokoladeis og udenpå et dejligt chokoladeovertræk. Ligesom du kender det fra Magnums is.

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med chokoladeis - Magnum

    Flødeispinde er så skønne. Hvem er ikke vild med en lækker Magnum is? Jeg er i hvert fald. Derfor besluttede jeg mig også for at lave mine egne hjemmelavede Magnum is. Da jeg er helt vild med chokolade og chokoladeis, så blev det selvfølgelig også til ispinde med chokoladeis og chokoladeovertræk. Det vil sige en lækker cremet chokoladeis overtrukket med mørk chokolade, som giver et skønt knæk når man sætter tænderne i den. Det var SÅ godt!

    Jeg købte nogle silikoneforme i Netto, som desværre ikke er vildt gode. Pinden kommer nemlig ikke rigtig til at sidde i midten af isen, det er lidt upraktisk :-) Men jeg har hørt flere der roser silikoneformene fra Silikomart. De fås både i store på 90 ml. pr. is og i små på 37 ml. pr. is Jeg kan ikke helt se hvor store mine forme er, men jeg lavede 6 ispinde med chokolade og så var der lidt is tilbage som kom i en bøtte. Så der er is nok til omkring 8 ispinde af den størrelse jeg har lavet.

    ikon piskeris Chestnut

    Chokoladeispinde - som Magnum

    6 stk.
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 3 dl mælk
    • 3 dl piskefløde
    • 1 dl sukker
    • 4 æggeblommer
    • 150 g mørk chokolade cirka 55-60 %

    Overtræk

    • 200 g mørk chokolade cirka 70 %
    • 2 tsk kokosolie

    Sådan gør du
     

    • I en gryde varmer du mælk, fløde og chokolade op indtil chokoladen er smeltet.
    • I en skål piskes sukker og æggeblommer lyst og luftigt.
    • Hæld langsomt den varme chokoladeblanding i skålen med æggesnapsen. Pisk undervejs.
    • Hæld det hele tilbage i gryden og varm blandingen op til den begynder at tykne.
    • Køl ismassen lidt ned inden du kører den på din ismaskine. Stop inden isen er helt frossen. Den skal lige kunne hældes i formene :-). Hvis du ikke har en ismaskine kan du hælde ismassen i en bøtte og sætte den i fryseren et par timer. Rør i den undervejs. Når massen er begyndt at fryse men stadig ikke er helt fast kan du fordele den i formene.
    • I de silikoneforme jeg har sætter man pinden i inden man hælder ismassen i formene.
    • Sæt isene i fryseren indtil de er helt frosne. Det tager et par timer.

    Overtræk

    • Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
    • Bland kokosolien i chokoladen.
    • Hæld den smeltede chokolade i et højt glas, hvor ispindene kan komme ned i. Lad den køle en smule. Den må ikke være for varm når du dypper isen i det.
    • Tag isene ud af fryseren én ad gangen så de ikke smelter.
    • Dyp dem i den smeltede chokolade. Chokoladen størkner hurtigt så du kan eventuelt pakke dem ind i en lille cellofanpose, eller i husholdningsfilm.
    • Fortsæt med at dyppe alle isene i chokolade.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er inspireret fra diyfoodblog.com.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 666 kcal | Kulhydrater: 48 g | Protein: 9 g | Fedt: 50 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Æg og sukker
    Opskrift på hjemmelavede Chokoladeispinde - Magnum
    Opskrift på hjemmelavede Chokoladeispinde - Magnum
    Opskrift på hjemmelavede Chokoladeispinde - Magnum
    Opskrift på hjemmelavede Chokoladeispinde - Magnum
    Opskrift på hjemmelavede Chokoladeispinde - Magnum
    Ispinde med chokoladeis - Magnum
    Ispinde med chokoladeis
    Ispinde med chokoladeis
    Ispinde med chokoladeis
    Opskrift på hjemmelavede Chokoladeispinde - Magnum
    ac b
    Følg mig på Instagram
    « Rugbrødspanini med avokado og mozzarella
    Mini pavlova med jordbær og blåbær »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Ninna

      december 28, 2019 at 4:43 pm

      Kan man bruge det til at beklæde en islagkage.

      Svar
      • Louise Dam

        december 30, 2019 at 11:07 pm

        Der har jeg desværre ikke prøvet.

        Svar
    2. Tina

      juni 21, 2017 at 10:43 pm

      Jeg har prøvet at lave en lignende is men med vanilleis med chokoladeovertræk. Vaniljeisen blev fin, men da jeg skulle dyppe isene i chokoladen gik det helt galt 🙁
      Jeg tog isene op ad fryseren én ad gangen, og jeg havde ladet chokoladen køle en smule af, præcis som du skriver. Men da jeg dyppede isene i chokoladen ville chokoladen ikke hænge ordentligt fast, noget af vaniljeisen smeltede ned i chokoladen, og resultatet blev rigtig grimt 😞
      Ved du, hvad det kan skyldes?

      Svar
      • Louise Dam

        juli 14, 2017 at 4:55 pm

        Blandede du også chokoladen med kokosolie? Og lod du den køle af så den ikke var for varm?

        Svar
    3. Betina //Sund lykke

      juli 29, 2015 at 3:32 pm

      Nøj, chokolade med chokolade på. Og så endda med is. Jeg må vidst hellere få anskaffet mig nogle isforme, så jeg også kan lave noget lækkert is. Bliver virkelig fristet! Tak for inspirationen.
      Kh. Betina

      Svar
      • Louise Dam

        juli 29, 2015 at 5:11 pm

        Dejligt du kan lide opskriften :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her