• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Fantastisk cremet hasselnøddeis med chokolade

    Udgivet: nov 1, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    befae o

    Når turen går forbi f.eks. Paradis Is, så er det tit deres hasselnøddeis der bliver valgt, så hvorfor ikke forsøge sig med at lave sådan en lækkerbisken selv. Nu har jeg jo endelig fået en ismaskine, og den bliver brugt flittigt! Isen er dejlig blød og cremet og med en skøn smag af hasselnødder. Jeg kunne ikke holde ud af hasselnødderne skulle smides ud når man havde fået smagen ud af dem, så de blev brugt i en portion af min lækre crunchy müsli.

    ikon piskeris Chestnut

    Fantastisk cremet hasselnøddeis med chokolade

    1 liter
    Forb. tid 1 t 30 min
    Samlet tid 1 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 200 g hasselnødder
    • 2,5 dl mælk
    • 5 dl fløde
    • 150 g sukker
    • 100 g mælkechokolade mindst 30 %, hakket
    • 6 æggeblommer

    Sådan gør du
     

    • Hasselnødderne ristes i ovnen ved 180 grader i cirka 5-8 minutter. Skallen gnubbes af i et rent viskestykke. Hak nødderne i en minihakker, eller i hånden til de er finthakket.
    • Opvarm mælken med halvdelen af fløden (2,5 dl), 100 g sukker og de finthakkede nødder i en gryde. Lad det simre svagt i cirka 5 minutter, hvorefter gryden dækkes til og stilles til side i 20-30 minutter.
    • Opvarm resten af fløden i en gryde og smelt chokoladen heri.
    • Hæld hasselnøddemælken igennem en finmasket sigte i en gryde. Sørg for at få presset alt smagen ud af nødderne. (nødderne kan med fordel tørres i ovnen og bruges til noget andet. Jeg har f.eks. brugt dem i en portion müsli.)
    • Opvarm hasselnøddemælken igen. Imens piskes æggeblommer og 50 g sukker luftige i en skål. Hæld derefter langsom hasselnøddemælken i æggemassen imens du pisker godt. Hæld hele blandingen tilbage i gryden over medium varme imens du pisker grundigt.
    • Pisk indtil massen begynder at tykne let. Hæld det nu ned til fløde/chokoladeblandingen og rør det godt sammen. Lad blandingen køle af.
    • Hæld blandingen i en ismaskine og lad den køre til den er færdig.
    • Server med det samme, eller frys isen ned til senere.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 liter | Kalorier: 3494 kcal | Kulhydrater: 281 g | Protein: 74 g | Fedt: 250 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

     

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

     

     

    Af Louise Dam

    Opskrift på hjemmelavet Hasselnødde/chokoladeis

    « Små marengskys med lakrids og hindbær
    Cremet og lækker lakridsis »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her