Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola

Udgivet: 12. sep 2013 · Opdateret: 28. aug 2024

Crunchy müsli med kakao

I øjeblikket består min morgenmad af A38 eller naturel yoghurt med lidt hjemmelavet æblegrød i midten af skålen og toppet med lidt crunchy müsli. Kæresten spiser lidt müsli ovenpå havregrynene i stedet for f.eks. sukker. Og da jeg så en dag købte den sædvanlige kakao/chokolade müsli i netto så slog det mig at det måtte jeg da bare selv kunne lave. Som sagt så gjort, og her får I så opskriften på en fabelagtig god, knasende müsli med chokoladesmag. Du kan også prøve min anden opskrift på hjemmelavet müsli. Eller hvad med at lave din egen müslibar med nødder og kerner?

piskeris Grullo

Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 1 glas
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2,5 dl (reklamelink)kokosolie
  • 2,5 dl (reklamelink)honning
  • 1,25 dl (reklamelink)kakaopulver
  • 12 dl (reklamelink)havregryn
  • 1 spsk vanilje ekstrakt/essens
  • ½ tsk salt
  • 100-200 g hakkede nødder, jeg brugte 50 g pecannødder og 50 g valnødder, men der kunne godt have været flere nødder i

Sådan gør du
 

  • Opvarm olie og honning i en gryde. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det hele godt rundt. Fordel massen på en bageplade med bagepapir og bag müslien i ovnen i cirka 15 minutter. Hold øje med den undervejs, den må ikke blive brændt. Den skal stadig være lidt blød når du tager den ud. Når den køler af vil den blive sprød og hård. Rør et par gange i müslien imens den afkøler. Når den er helt kold gemmes den i en krukke, bøtte eller lignende med tætsluttende låg. Den burde kunne holde sig sådan i cirka 1 måned.

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 8439 kcal | Kulhydrater: 1105 g | Protein: 192 g | Fedt: 417 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola
Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola
Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola
Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola
Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola

Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola

Opskrift på hjemmelavet Crunchy müsli med kakao // Chocolate Granola

Kommentarer

  1. Fie skriver

    august 11, 2020 at 8:48 am

    Hvor mange kalorier er der ca. Pr. 100 g. ? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 11, 2021 at 10:11 pm

      Det har jeg desværre ikke udregnet.

      Svar
  2. Charlotte skriver

    juli 03, 2018 at 11:37 pm

    Hej 😊. Den müsli ser superlækker ud! Men mener du virkelig 1/2 spiseskefuld salt..? Det lyder af rigtig meget, og i den opskrift, du refererer til, står også tsp og ikke tbs..

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 23, 2018 at 8:17 pm

      Hej Charlotte, jo det tror jeg vidst du har ret i. Jeg har rettet i opskriften :-)

      Svar
  3. Henriette skriver

    september 15, 2017 at 7:20 am

    Hej:-) jeg lavede det igår, og det smager super godt! Men min kæreste siger at den umuligt kan være sund. Hvad mener du? Der er vel ikke sukker i kakaopulver.
    Mvh Henriette

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 23, 2017 at 11:13 pm

      Nej, det er ikke sundt. Men hvis man bare bruger lidt ad gangen burde det være ok. Og nej, der er ikke sukker i kakaopulveret.

      Svar
  4. Christina elm pedersen skriver

    november 03, 2016 at 4:14 pm

    Hej Louise
    Kan man bruge alm vanilie sukker ??
    Mvh christina

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 03, 2016 at 8:33 pm

      Ja det kan du sagtens :-)

      Svar
  5. Berit Ludvigsen skriver

    august 03, 2016 at 8:13 pm

    Hej

    Hvad er temp. på ovnen? 200? Alm. ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 14, 2016 at 2:54 pm

      Ja, 200 grader alm. ovn.

      Svar
  6. Ida skriver

    september 21, 2015 at 8:10 pm

    Hejsa Louise.
    Det ser virkelig, super lækkert ud!!!! Har bare lige et spørgsmål: er det muligt, at man kan bruge andet end kokusolie og har du evt. et alternativ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 22, 2015 at 4:48 pm

      Hej Ida
      Jeg tror sagtens du kan bruge f.eks. solsikkeolie i stedet for.

      Svar
      • Michael skriver

        april 11, 2021 at 4:54 pm

        Brug smør som alternativ. Ikke frøolier. Bad for you.

        Svar
  7. Michaela skriver

    februar 25, 2014 at 5:27 pm

    Uuuha det ser nemt, hurtigt samt lækkert ud! Det må jeg prøve. Drøner i Netto!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 26, 2014 at 3:44 pm

      Det lyder godt :-) Håber den blev ligeså god som forventet!

      Svar
  8. Matilde skriver

    januar 12, 2014 at 4:31 pm

    Mmmmmhh, virkelig lækker opskrift! Har lige lånt den til min blog, og selvfølgelig linket tilbage, hvis det er i orden ;-) http://definersundt.wordpress.com/2014/01/12/sprod-glutenfri-chokolademusli/

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 12, 2014 at 7:43 pm

      Hej Matilde
      Dejligt du kunne lide den, og det er helt ok du har lånt den :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required