Müslibar fyldt med nødder og kerner

 
ffeaba b

Sprøde og lækre müslibarer eller granolabars er en super lækker snack. Den er perfekt til at have med på farten til at tage den lille lækkersult. Der er en masse sunde nødder og kerner i, men der er også sukker i, så de skal selvfølgelig spises med måde.

ikon piskeris Chestnut

Müslibar fyldt med nødder og kerner

12 stk.
Forb. tid 1 t
Samlet tid 1 t

Ingredienser

  • 2 dl mandler grofthakket
  • 2 dl cashewnødder grofthakket
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl pecannødder grofthakket
  • 1 dl valnødder grofthakket
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1,5 dl chocolate chips eller hakket mørk chokolade
  • 1 dl olie solsikke, rasp eller lignende
  • 1 dl glukosesirup
  • ½ dl honning
  • ½ dl brun farin
  • 1 spsk vanilje essens eller vaniljepulver

Sådan gør du
 

  • Bland mandler, cashewnødder, solsikkefrø, pecannødder, valnødder, græskarkerner, sesamfrø og chokolade sammen i en skål.
  • I en gryde blander du olie, glukosesirup, honning, brun farin og vaniljeessens. Varm det langsomt op til det hele er smeltet godt sammen.
  • Hæld den honning-massen over alle nødderne og rør rundt til det hele er en sammenhængende masse.
  • Fordel massen i en form med bagepapir (ca. 9x13 cm).
  • Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
  • Lad den køle helt ned og vend den så ud på et skærebræt.
  • Skær ud i fine barer med en skarp kniv.
  • Pak eventuelt hver bar ind i husholdningsfilm.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 656 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 15 g | Fedt: 53 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Müslibarer (8)Müslibarer (2)Müslibarer (4)Müslibarer (5)

 

Skrevet af: Louise DamMandlerKategori: Snacks

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften