• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Snacks

    Müslibar fyldt med nødder og kerner

    Udgivet: mar 14, 2015 · Opdateret: maj 1, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ffeaba b

    Sprøde og lækre müslibarer eller granolabars er en super lækker snack. Den er perfekt til at have med på farten til at tage den lille lækkersult. Der er en masse sunde nødder og kerner i, men der er også sukker i, så de skal selvfølgelig spises med måde.

    ffeaba b

    Müslibar fyldt med nødder og kerner

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    12 stk.
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    Udskriv

    Ingredienser

    • 2 dl mandler grofthakket
    • 2 dl cashewnødder grofthakket
    • 1 dl solsikkefrø
    • 1 dl pecannødder grofthakket
    • 1 dl valnødder grofthakket
    • 1 dl græskarkerner
    • 1 dl sesamfrø
    • 1,5 dl chocolate chips eller hakket mørk chokolade
    • 1 dl olie solsikke, rasp eller lignende
    • 1 dl glukosesirup
    • ½ dl honning
    • ½ dl brun farin
    • 1 spsk vanilje essens eller vaniljepulver
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland mandler, cashewnødder, solsikkefrø, pecannødder, valnødder, græskarkerner, sesamfrø og chokolade sammen i en skål.
    • I en gryde blander du olie, glukosesirup, honning, brun farin og vaniljeessens. Varm det langsomt op til det hele er smeltet godt sammen.
    • Hæld den honning-massen over alle nødderne og rør rundt til det hele er en sammenhængende masse.
    • Fordel massen i en form med bagepapir (ca. 9x13 cm).
    • Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
    • Lad den køle helt ned og vend den så ud på et skærebræt.
    • Skær ud i fine barer med en skarp kniv.
    • Pak eventuelt hver bar ind i husholdningsfilm.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 656 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 15 g | Fedt: 53 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Müslibarer (8)Müslibarer (2)Müslibarer (4)Müslibarer (5)

     

    Skrevet af: Louise DamMandlerKategori: Snacks

    Følg mig på Instagram
    « Mini tærter med lemon curd og blåbær
    Pasta med cremet hvidløgssauce »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Jeannette

      juni 14, 2020 at 9:35 pm

      Der ser så lækre ud, kan man lave dem uden så meget sukker? Evt. Bruge noget andet en brun farin?

      Svar
      • Louise Dam

        august 03, 2020 at 11:04 am

        Hej Jeannette
        Jeg har desværre ikke lige prøvet at lave dem på andre måder. Men måske kan du bruge noget sukkererstatning istedet for. F.eks. Sukrin Gold.[eafl id="100924" name="Sukrin Gold" text="Sukrin Gold"]

        Svar
    2. Jens Christian Petersen

      april 13, 2020 at 8:45 pm

      Har lige lavet dem - super lækre. Hvor mange kalorier vil du sige der er i en musli bar som denne ? :)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 03, 2020 at 11:10 am

        Det har jeg desværre ikke lavet en beregning på, så det kan jeg ikke hjælpe dig med. Men der er jo en del kalorier i nødder og kerner, omend det er sundt for kroppen.

        Svar
    3. Madfreaken

      oktober 04, 2016 at 2:06 pm

      Der er ikke noget så lækkert som en god müslibar, når man er lækkersulten, hihi. Noget som er virkelig lækkert til en god müslibar, er friskpresset juice. Det kan virkelig redde hele dagen!

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her