caece k

Jeg havde en del æbler liggende i frugtskålen som var ved at blive lidt kedelige, derfor blev jeg enig med mig selv om at det måtte være tid til en gang lækker æblegrød. Æblegrøden bliver efter min mening bedst hvis man bruge nogle æbler der er lidt syrlige i det. Og helst en slags madæbler. Men man kan sagtens bruge alle slags æbler, og man kan nemt blande den sammen.

ikon piskeris Chestnut

Vaniljeprikket æblegrød

2 personer
Forb. tid 1 t
Samlet tid 1 t

Ingredienser

  • 10 æbler
  • ½ dl vand
  • 1 spsk sukker
  • 1 vaniljestang

Sådan gør du
 

  • Skræl æblerne, skær kernehuset ud og skær dem i både. Fordel æblerne i en gryde og hæld cirka ½ dl vand ved (du kan altid tilsætte lidt mere)
  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud og bland dem med sukkeret. Tilsæt sukker og vaniljekorn til æblerne. Lig også vaniljestangen i gryden. Sæt gryden til at småkoge og lad den stå indtil æblerne er kogt godt ud til grød.
  • Server grøden varm eller kold, med mælk eller måske lidt vaniljeis.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 502 kcal | Kulhydrater: 132 g | Protein: 2 g | Fedt: 2 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet vaniljeprikket æblegrød

 

Opskrift på hjemmelavet vaniljeprikket æblegrød

Opskrift på hjemmelavet vaniljeprikket æblegrød

Opskrift på hjemmelavet vaniljeprikket æblegrød

 

Skrevet af: Louise DamÆblerKategori: Is og desserter, Søde sager

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften