Piskefløde er et meget fedtholdigt mejeriprodukt på hele 38% fedt. Mange tænker nok mest på flødeskum, når det hører ordet. Hvis man pisker fløden længe nok, så bliver det til sidst til en flødeskum. Den kan man putte på sin lune kakao eller ovenpå en god æblekage.
Man kan også bruge fløden til en lang række retter i det salte køkken. Når man skal lave en god, fed sauce kan man vælge at bruge piskefløde. Så bliver sovsen god og tyk. Man kan bruge den som jævner i retter, hvor der skal bruges fløde, så retten bliver dejlig cremet.
Bliv inspireret til opskrifter med piskefløde her på min hjemmeside.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|