Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter

Piskefløde

Piskefløde er et meget fedtholdigt mejeriprodukt på hele 38% fedt. Mange tænker nok mest på flødeskum, når det hører ordet. Hvis man pisker fløden længe nok, så bliver det til sidst til en flødeskum. Den kan man putte på sin lune kakao eller ovenpå en god æblekage.

Man kan også bruge fløden til en lang række retter i det salte køkken. Når man skal lave en god, fed sauce kan man vælge at bruge piskefløde. Så bliver sovsen god og tyk. Man kan bruge den som jævner i retter, hvor der skal bruges fløde, så retten bliver dejlig cremet.

Bliv inspireret til opskrifter med piskefløde her på min hjemmeside.

  • Juleislagkage
  • Isalamande med kirsebærsauce og mandler
  • Kalkun sovs
  • Lagkage med jordbær og creme
  • Citron Cheesecake med hvid chokolade
  • Fastelavnsboller med skildpadde®
  • Sellerisuppe
  • Risalamande cheesecake i glas
  • Risalamande cheesecake
  • Risalamande
  • Karamelsovs til risalamande
  • Peberkager
  • Julekage
  • Sommerkage med bær
  • Hjemmelavet softice
  • Bagte rabarber med mascarponecreme
  • Vegetarisk one pot pasta
  • Påske islagkage
  • Oreo is
  • Fastelavnsboller med karamel og hindbær
  • Pistacieis
  • Vandbakkelser
  • Blommetrifli
  • Pasta med græskar
  • Hjemmelavet Snickers is
  • Forloren hare
  • Mazarinkage med jordbær-rabarber mousse
  • Butter Chicken
  • De bedste cremede flødekartofler
  • Chicken Korma
  • Chicken tikka masala
  • Daim islagkage
  • Cheesecake med hindbærgelé
  • Semlor
  • Fastelavnsboller af wienerdej med konditorcreme og hindbærmarmelade
  • Skildpadde® islagkage
  • Croissant semlor
  • Chokoladekugler med karamel og Baileys
  • Kartoffel porre suppe
  • Andesovs
  • Chokoladetrøfler med karamel
  • Pebernødder

Navigation til indlæg

1 2 3 Næste side
Louise

Jeg hedder Louise, jeg er 36 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 900 opskrifter på siden.

Mere om mig →

NYE OPSKRIFTER

  • Forret med røget laks og syltet fennikel ()
    Forret med røget laks og syltet fennikel
  • Æggekage
    Æggekage med bacon på pande
  • Cookies med smarties ()
    Cookies med smarties og chokolade
  • Tranebærsauce ()
    Tranebærsauce
  • Risengrødsboller ()
    Risengrødsboller
  • Hindbærcoulis ()
    Hindbærcoulis

POPULÆRE OPSKRIFTER

  • Flaeskesteg i airfryer
    Flæskesteg i airfryer
  • Kartoffel porre suppe
    Kartoffel porre suppe
  • Dahl opskrift
    Indisk dahl
  • Saltmandler
  • Bagekartofler opskrift
    Bagekartofler
  • PANANG Curry MED KYLLING PANANG GAI panang curry
    Panang karry med kylling (Panang Gai)

Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required