Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Hjemmelavet is uden ismaskine

Oreo is

Udgivet: 9. mar 2023 · Opdateret: 9. mar 2023

Her kan du finde en dejlig nem og lækker opskrift på Oreo is, som du kan lave helt uden ismaskine. Det er en Oreo is med kondenseret mælk, der sammen med piskefløde giver den helt rigtigt iskonsistens. Jeg har lavet det som en chokoladeis med Oreo, da chokolade og Oreo bare går godt hånd i hånd.

Oreo is

Det fede ved denne her opskrift er, at du kan lave lækker is derhjemme - helt uden at bruge en ismaskine. Jeg har selv en ismaskine, men jeg ved, at mange ikke har en. Og derfor vil jeg gerne vise, at man også kan få lækker is uden brug af ismaskine.

Se også disse opskrifter:
Hjemmelavet is med Baileys | Stracciatella is | Hjemmelavet is med saltet karamel

Oreo is med kondenseret mælk

En god base til hjemmelavet is er at bruge en blanding af fløde og kondenseret mælk. Kondenseret mælk er også kendt som sødet mælk, der har en dejlig tyk konsistens. Man kan få det på dåse i de fleste supermarkeder efterhånden.

Man får den helt rigtige konsistens ved at vende den kondenseret mælk med flødeskum, der er en god base. Heri kommer man så sine knuste Oreos, kakaopulver, sødmælk, salt og rom i. Det tager virkelig kun 10 minutter at lave, og så har du en lækker is klar efter mindst 6 timer på frys.

piskeris Grullo

Chokoladeis med oreos uden ismaskine

5 fra 1 stemme
Holdbarhed: 2 måneder
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 10 minutter min
Frysetid 6 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 spsk mørk rom eller anden alkohol, (kan evt. undlades)
  • 1 dl sødmælk
  • 50 g (reklamelink)kakaopulver, (bagekakao)
  • ¼ tsk salt
  • 5 dl piskefløde
  • 1,5 - 2 pakker Oreos à 154 g

Sådan gør du
 

  • Bland kondenseret mælk sammen med rom, sødmælk, kakaopulver og salt i en skål.
  • Pisk fløden til en let flødeskum i en anden skål.
  • Kom flødeskummen i den anden skål og bland det stille og roligt sammen.
  • Knus Oreos og kom dem i ismassen og bland rundt.
  • Hæld ismassen i en egnet beholder og kom den i fryseren i minimum 6 timer eller til den er helt frosset.

Video

Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Jeg har lavet det som en chokoladeis med Oreo, men hvis du ikke vil have så meget chokoladesmag, så kan du bare undlade kakaopulveret.
  • Du kan godt undlade at komme rom i, jeg synes bare, at alkoholen er med til at give isen en lidt bedre konsistens. Det smager på ingen måde kraftigt af rom.
  • Du kan også tage lidt ekstra Oreos og knuste dem på toppen af din is, inden at den ryger ind på frost.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvor lang tid tager det, før isen er frosset?

Den skal komme i fryseren i mindst 6 timer før, at isen er klar til servering.

Kan jeg undlade at komme rom i?

Ja, det kan sagtens undværes, hvis du ikke vil have det i. Det er i for at give isen en lidt bedre konsistens.

Oreo is
Oreo is
Oreo is
Oreo is

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.