• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Brownie med skumfiduser og peanuts

    Udgivet: nov 4, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    edf b

    Denne her mega lækre kage forkælede jeg mine søde kollegaer med, da jeg havde fødselsdag. Det er en lækker brownie og på toppen er der hakket chokolade, mini skumfiduser og saltede peanuts, og den smager virkelig godt! Det har jeg et helt hold af kollegaer der bakker op omkring :-) Kagen er ret nem at bage, det tager kun omkring 15 minutter at bikse dejen sammen og så skal den bages i omkring 30 minutter.

    Kagen ville også fungere rigtig fint som en dessert muligvis serveret sammen med en lækker vaniljeis.

    ikon piskeris Chestnut

    Brownie med skumfiduser og peanuts

    12 stk.
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 150 g smør
    • 250 g sukker
    • 50 g kakaopulver
    • 50 g chokolade cirka 50-60 %
    • ½ tsk vaniljeekstrakt/vaniljepulver
    • 2 æg
    • 75 g hvedemel

    Topping

    • 75 g mørk chokolade grofthakket
    • 75 g mini skumfiduser
    • 75 g saltede peanuts

    Sådan gør du
     

    • Pisk æg og sukker luftigt.
    • Smelt smørret i en gryde eller i mikroovn. Tilsæt det smeltede smør, og pisk det sammen.
    • Smelt de 50 g chokolade over vandbad eller i mikroovnen og bland det i dejen.
    • Tilsæt kakaopulver, mel og vaniljeekstrakt/vaniljepulver og rør det godt ud i dejen.
    • Beklæd en form på cirka 26x19 cm med bagepapir. Fordel dejen i denne.
    • Sæt kagen i ovnen ved 160 grader i cirka 25-30 minutter elller indtil der kun sidder en lille smule dej fast når du stikker en træpind i den. (bagetiden kan variere)
    • Bland hakket chokolade, peanuts og mini skumfiduser sammen. (jeg lagde dem i lag, men det andet ville være bedre så man kan se chokoladen)
    • Tag kagen ud af ovnen og fordel skumfidusblandingen ovenpå.
    • Sæt kagen tilbage i ovnen i cirka 5 minutter. Sæt eventuelt kagen i toppen af ovnen så den får lidt mere varme.
    • Tag kagen ud af ovnen og ud af formen. Lad den køle på en rist.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 323 kcal | Kulhydrater: 40 g | Protein: 5 g | Fedt: 19 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 7 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Brownie med skumfiduser og peanuts (28)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (29)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (8)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (15)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (16)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (22)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (19)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (24)
    Brownie med skumfiduser og peanuts (27)

     

    Skrevet af: Louise DamChokolade, Kakaopulver, Peanuts, SkumfiduserKategori: Efterår, Kager, Nytår, Nytårsdessert, Skærekager, Søde sager, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao
    Wok med kylling, rød karry og nudler »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mette

      august 11, 2018 at 10:59 am

      VIl man kunne lave kagen dagen før og så sætte den på køl?

      Svar
      • Louise Dam

        august 12, 2018 at 6:32 pm

        Ja, det kan du sagtens. Jeg tror ikke engang den behøves at være på køl.

        Svar
    2. Mette

      oktober 21, 2017 at 12:44 pm

      Hej Louise, Tak for super lækker blog med masser af inspiration!
      Kan man bage kagen og så vente med at bage den med topping til nogle timer senere? Jeg skal have den med i byen iaften som desserten, og tænker at den smager ekstra godt som varm lige fra ovnen:-)
      Mange hilsner Mette

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 30, 2017 at 6:18 pm

        Hej Mette, beklager jeg først svarer nu, det er jo lidt sent. Det vil jeg tro man sagtens kan - håber kagen blev god? :-)

        Svar
    3. Lisbeth

      november 15, 2016 at 1:32 pm

      Hold op for en lækker brownie.
      Har bagt den nogle gange nu.
      Sidste gang smed jeg en rest i fryseren. Det blev den bestemt ikke ringere af.
      Så fra nu af vil jeg lave dobbelt portion, når jeg er i gang.

      Svar
      • Louise Dam

        november 17, 2016 at 8:15 pm

        Det lyder bare rigtig godt :-)

        Svar
    4. Maiken

      november 20, 2015 at 11:02 am

      Hej Louise :)
      Kan man godt bage kagen i dag og så lave topping på søndag hvor kagen skal bruges. Hvad tror du om det?
      Mvh. Maiken
      NB. Tak for en meget inspirerende blog ☺️

      Svar
      • Louise Dam

        november 21, 2015 at 12:25 am

        Det er nok lidt sent svaret kommer. Men du kan sagtens lave hele kagen med toppen og så vente med at spise den til søndag. Det er intet problem.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her