
Lun chokoladesauce er nok noget nær det bedste der findes i dessert genren. Det er helt perfekt ovenpå lune pandekage med is. Eller bare direkte fra gryden. Med en ske. Altså det kunne jeg selvfølgelig ikke finde på :-) Nå men udover at chokoladesauce smager helt fantastisk så er det også noget af det nemmeste at lave, så der er ingen undskyldning for at gå ned og købe en færdig chokoladesauce. Kom i sving i køkkenet i stedet for.
Virkelig nem hjemmelavet chokoladesauce
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 100 g mørk chokolade
- 2 dl piskefløde
Sådan gør du
- Hæld fløden i en gryde og smelt chokoladen i denne ved lav varme.
- Fortsæt til chokoladesaucen er tyknet let og er blevet varm.
- Server chokoladesasucen lun til pandekager, is eller måske pandekager med is? :-)
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 dl | Kalorier: 609 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 5 g | Fedt: 58 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Stine
Hvor mange portioner svare opskriften til?
Louise Dam
Jeg synes der er nok til 4 personer - men det kommer jo lidt an på hvor meget man synes der skal være.
Librarian Lavender
This looks so delicious! I can't wait to translate the recipe!