• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Kager

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Udgivet: mar 10, 2021 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme

    De her lækre blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme blev til en weekend vi fik besøg af et par venner til en kop kaffe. Jeg havde faktisk planlagt, at jeg ville bestille noget kage med fra Lagkagehuset når jeg skulle bestille varer fra Nemlig. Men det glemte jeg, og så måtte jeg jo igang i køkkenet istedet for. Og hvor var det dog heldigt! Ellers havde I måske aldrig fået denne opskrift på blåbærmuffins.

    De her blåbærmuffins er helt vildt saftige og lækre. De er lavet på en mazarinkagedej og jeg tog udgangspunkt i min opskrift på små mazarinkager med rabarber. Heri kom så bare friske blåbær og hvid chokolade. På toppen valgte jeg en flødeostecreme - ligesom den der kommer på en gulerodskage. Det var virkelig et godt valg! Det passede helt perfekt til kagen. Til sidst har jeg blot pyntet med med flere friske blåbær og lidt revet hvid chokolade.

    Læs også: Brownie med hvid og mørk chokolade | Lemon merinque cupcakes | Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    De små fine blåbærmuffins med hvid chokolade er nemme at lave, de kan sagtens bages dagen før de kan bruges og så blot toppes med flødeostecreme samme dag de skal serveres. Det er jo helt perfekt, hvis man har lidt travlt med at nå det hele. Herunder får du mine nemme opskrift på blåbærmuffins med hvid chokolade og flødeostecreme.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    6 stk
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 20 min
    Tilb. tid 30 min
    Samlet tid 50 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Silikone muffinform
    • Elpisker
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Mazarinkager

    • 100 g smør blødt
    • 100 g sukker
    • 100 g marcipan
    • 2 æg
    • 50 g hvedemel
    • 100 g friske blåbær
    • 75 g hvid chokolade, hakket eller i knapper

    Flødeostcreme

    • 60 g blødt smør
    • 60 g flormelis
    • 100 g flødeost f.eks. philadelphia

    Pynt

    • friske blåbær
    • hvid chokolade, hakket/revet

    Sådan gør du
     

    Mazarinkager

    • Pisk smør og sukker godt sammen til det er lidt luftigt i konsistensen.
    • Riv marcipanen og pisk den sammen med smør og sukker.
    • Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk indtil det samlet.
    • Vend melet i dejen.
    • Vend blåbær og hvid chokolade i dejen.
    • Fordel dejen i en silikonemuffinsform.
    • Bag mazarinkagerne i ovnen ved 175 grader i cirka 30 minutter.
    • Lad kagerne køle helt ned før du tager dem ud af formen. De kan evt. stilles i køleskabet eller fryseren.

    Flødeostcreme

    • Pisk smør, flormelis og flødeost sammen til en let luftig creme. Gerne med en elpisker.
    • Smør cremen ovenpå dine kager og pynt med friske blåbær og lidt hvide chokolade eller hakket hvid chokolade.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Kagerne kan fryses uden ostecremen på.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 559 kcal | Kulhydrater: 52 g | Protein: 7 g | Fedt: 37 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    ...... Vidste du forresten, at der findes over 450 forskellige arter i slægten Bølle, som blåbær er en del af?

    Spørgsmål og svar til opskriften på blåbærmuffins

    Kan man bage dem dagen før de skal serveres?

    Kagerne kan sagtens bages dagen før. Vent dog med flødeostecremen til selve dagen de skal serveres.

    Hvordan river du den hvide chokolade?

    Jeg bruger dette rivejern fra Microplane (reklamelink) til at lave en slags chokoladespåner af en plade hvid chokolade. Man kan også bruge en stor kniv, som man trækker langs med bagsiden af chokoladepladen.

      Følg mig på Instagram
      « Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum
      Hvidløgssmør med persille »

      Læserinteraktioner

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise

      Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      NYE OPSKRIFTER

      • Paaske cookies
        Påske cookies
      • Vegetarisk hoensesalat
        Vegetarisk hønsesalat
      • Paaske islagkage
        Påske islagkage
      • Oreo is
        Oreo is
      • Cashew chicken
        Cashew chicken
      • Sproede foraarsruller i airfryer
        Forårsruller i airfryer

      POPULÆRE OPSKRIFTER

      • Gulerodskage med floedeosteglasur
        Gulerodskage med ostecreme
        #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
      • Syltede rødløg
        Syltede rødløg
        #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
      • Bananpandekager
        Bananpandekager
        #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
      • Dahl opskrift
        Indisk dahl
        #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
      • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
        Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
        #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
      • Bagekartofler opskrift
        Bagekartofler
        #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

      Footer

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
      Køb airfryer her