Æg er noget, de fleste familier altid har i køleskabet. Og det er nok fordi, at det altid kan bruges til et eller andet. Når man bager, så skal der ofte et eller to styk i opskriften. Det danner nemlig basis for meget bagværk.
Æg bruges også i det salte køkken, hvor det også kan bruges på mange måder. Der er altid den klassiske æggekage og æggemad, som man kan spise til både frokost og aftensmad. Brug både blommen og hviden til mange lækre opskrifter.
Her kan du finde alle mine opskrifter, hvor der er æg i. Se med her og bliv inspireret til at bruge det på en ny måde.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.