• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Påske

    Påske cookies

    Udgivet: mar 29, 2023 · Opdateret: mar 29, 2023 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her kan du finde en nem og lækker opskrift på lækre påske cookies. De minder meget om mine almindelige cookies, men i denne her opskrift har jeg brugt små chokoladepåskeæg i stedet for almindelig chokolade. Påske småkager er nemme at lave og er perfekte som et sødt indslag til påskefrokosten.

    Paaske cookies

    Påske småkager

    Når det er påske, spiser vi rigtig meget lækkert mad og en masse skøn påskeslik. Jeg havde på et tidspunkt nogle chokoladeæg liggende, og der fik jeg idéen om, at jeg ville komme dem i min klassiske opskrift på cookies.

    De smager virkelig skønt, og så får de et frisk look, da den mørke chokolade er skiftet ud med farvede chokolade påskeæg. Du kan også sagtens bruge påskeæg med marcipan til opskriften.

    Se også disse opskrifter:
    Cookies med chokolade | Påskemuffins | Påske islagkage

    Bag for Børnetelefonen - Børns vilkår

    Kage til påskefrokost

    Efter at have spist sig igennem en god lækker påskefrokost, er der altid plads til lidt ekstra sødt i maven. Her er det lækkert med noget, der ikke lægger sig alt for tungt i maven, men som stadig tilfredsstiller trangen til noget sødt. Det er de her påske cookies perfekte til!

    Jeg valgte at lave dem i en stor størrelse, men du kan sagtens også vælge at lave dine påske småkager i en mindre størrelse. Det er måske særligt godt, hvis de skal spises efter en stor påskefrokost. Du kan sagtens halvere størrelsen, hvis du synes. Så får du dobbelt så mange cookies ud af denne portion.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Påske cookies

    Opskrift af Louise Dam
    15 stk
    Holdbarhed: 3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 15 minutter min
    Tilb. tid 10 minutter min
    Samlet tid 25 minutter min

    Udstyr (reklamelink)

    • isske
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 175 g hvedemel, eller kagehvedemel
    • 0,75 tsk bagepulver
    • 0,75 tsk salt
    • 0,75 tsk vaniljepulver, kan erstattes af vaniljesukker eller vaniljeessens
    • 125 g brun farin
    • 125 g sukker
    • 150 g smør
    • 1 æg
    • 150 g små dragerede chokolade påskeæg, f.eks. fra Nordthy

    Sådan gør du
     

    • Bland hvedemel, bagepulver, salt og vanilje i en skål og sæt den til side.
    • Pisk brun farin, sukker og smør med en elpisker.
    • Tilsæt æggene et af gangen. Pisk massen let luftig og lys.
    • Tilsæt de tørre ingredienser og bland sammen ved lav hastighed.
    • Pres husholdningsfilm helt ned over dejen i skålen. Sæt dejen på køl i mindst 30 minutter. Men den kan sagtens stå til dagen efter.
      Hviletiden giver mulighed for at smagen rigtig kan blive udviklet i dine cookies Du kan dog godt bage dem med det samme, hvis du har travlt.
    • Når du er klar til at bage dine cookies tager du dejen ud af køleskabet og lader den stå i 5-10 minutter for lige at blødgøre dejen lidt.
    • Brug en isske eller en spiseske til at lægge dejen i kugler på bagepapir på en bageplade.
    • Hak dine påskeæg groft og fordel dem ovenpå kuglerne.
    • Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 8 minutter.
    • Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

    Video

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 241 kcal | Kulhydrater: 31 g | Protein: 2 g | Fedt: 12 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tip til opskriften!

    Jeg brugte bare nogle helt almindelige små chokolade dragé æg til denne opskrift. Omkring påske kan du finde en helt masse forskellig påskechokolade i dit supermarked, så du kan bare tage de chokoladeæg, der nu lige er tilgængelige. Dem jeg har brugt er fra mærket Nordthy.

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan de fryses ned?

    Det gode ved påske cookies er, at de sagtens kan fryses ned. Dog skal du fryse dem ned før, at du bager dem. Det vil sige, at du triller din dej til kugler og så fryser du dem ned.

    Hvor længe kan de holde sig?

    De her cookies kan sagtens holde sig i 3-4 dage.

    Hvordan skal jeg opbevare dem?

    Det er allerbedst, hvis du opbevarer dem i en kagedåse. Så sikre du at de holder sig sprøde og ikke bliver bløde. Husk først at kom dine påske småkager ned i bøtten, når de er kølet helt af.

    Påske cookies
    Påske småkager
    Påske cookies
    Følg mig på Instagram
    « Vegetarisk hønsesalat
    Påskekage med citron »

    Læserinteraktioner

    Comments

    No Comments

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier
    • Sankt Hans baal
      Sankt Hans menu

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788