Brun farin
Her kan du få opskrifter med brun farin. Du kender måske godt konsistensen og farven på det. Det er nemlig meget smuldret og brun i farven. Det er nemlig lavet af en blanding af lys sukker og rørsukker, der er mere brunt.
Man kan faktisk bruge brun farin i både det salte og det søde køkken. I det søde køkken bruger man det eksempelvis, når man skal lave remonce til kanelsnegle. Laver du mad i det søde køkken, så kan man bruge det til at lave en teriaky sauce. Det er en meget cremet sauce, du kan bruge til asiatisk mad.
-
Ølkage
-
Blåbærcrumble i airfryer
-
Julekage
-
Påske cookies
-
Påske islagkage
-
Cookies i airfryer
-
Græskarkage
-
Brunsviger
-
Squashmuffins
-
Glaseret skinke eller hamburgerryg
-
Barbecue marinade
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Kanelkage
-
Hyldeblomstsaft
-
Drømmekage
-
Brunkager
-
Cookies med chokolade (chocolate chip cookies)
-
Gulerodsmuffins med ostecreme
-
Banankage med flamberede bananer og chokolade
-
Maltsirup
-
Cookies med chokolade og nødder