Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Airfryer

Blåbærcrumble i airfryer

Udgivet: 14. nov 2023 · Opdateret: 14. nov 2023

Her kan du finde en lækker opskrift på blåbærcrumble i airfryer. Jeg laver min crumble med blåbær i små portioner, så de kan være i min airfryer. Du kan både bruge frosne og friske blåbær.

Blaabaercrumble

Opskrift på blåbærcrumble

Denne her lækre dessert har både noget sødt, syrligt or sprødt, hvilket er virkelig lækkert. Det nederste lag er en form for blåbærkompot, som jeg laver med blåbær og sukker, der koges godt op. Det øverste lag er der, hvor man kan finde den såkaldte crumble.

Der er forskellige måder at lave den crumble med blåbær på, men den består typisk af smør, havregryn, sukker og hvedemel. Man kan også tilsætte krydderier såsom kanel eller vanilje, hvis man vil give den et ekstra pift.

Airfryeren er helt perfekt til at tilberede især mindre portioner. Derfor er det også super nemt at lave disse små tærter i den. Afhængig af størrelsen på din airfryer kan du lave 3-4 stk. af gangen.

piskeris Grullo

Blåbærcrumble i airfryer

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 personer
Holdbarhed: 2-3 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)airfryer
  • (reklamelink)ramekiner
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 100 g blåbær
  • 1 tsk (reklamelink)hvedemel
  • 1 tsk sukker

Crumble

  • 1 spsk brun farin
  • 4 spsk smør, smeltet
  • 3 spsk (reklamelink)hvedemel
  • 2 spsk (reklamelink)havregryn
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du
 

  • Bland blåbær sammen med hvedemel og sukker. Og kom i små forme - f.eks. ramekiner, som jeg har brugt.
  • Bland ingredienserne til din crumble sammen og fordel så ovenpå blåbærrene.
  • Sæt kagerne i din airfryer og giv dem 10 minutter ved 160 grader.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 327 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 3 g | Fedt: 23 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Se også disse opskrifter: Æblekage med crumble | Gammeldags æblekage med makroner | Blommetrifli

Crumble med blåbær

Der er mange måder at lave crumble på, og du kan også variere den med lidt det frugt eller bær, som du bedst kan lide. Du kan derfor tilpasse sin crumble efter, hvad der lige er i sæson.

Jeg laver denne blåbærcrumble i airfryer, hvilket er rigtig smart, da du så ikke behøver at tænde din store ovn op. Du kan dog også sagtens bage dem i ovnen, hvis du ikke har en airfryer.

Mangler du mere inspiration til hvad du kan lave i din airfryer? Så prøv at tjekke min kategori ud, hvor der kun er airfryer opskrifter.

Tips til opskriften

  • Du kan eventuelt servere lidt creme fraiche eller en kugle vaniljeis til kagen.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan jeg lave den i ovnen?

Ja, det kan du sagtens. Så skal du bare lige holde øje med, at den ikke får for meget.

Hvilken airfryer har du?

Jeg bruger en (reklamelink)Cosori Premium airfryer på 5,5 liter.

Blaabaercrumble
Blaabaercrumble
Blaabaercrumble

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.