• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Kager

    Gulerodsmuffins med ostecreme

    Udgivet: aug 27, 2021 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Opskrift på små lækre og svampede gulerodsmuffins med en skøn ostecreme på toppen!

    Gulerodsmuffins med floedeostecreme

    Gulerodsmuffins med flødeostecreme er virkelig godt! Til denne opskrift har jeg faktisk brugt samme opskrift som min gulerodskage. Men det bliver de altså ikke mindre gode af.

    De her gulerodsmuffins med flødeostglasur er så svampede og lækre, og de holder sig lækre i flere dage. Der er altså noget enormt fint over små muffins synes jeg. De kan noget en stor kage ikke kan på samme måde.

    Her har jeg valgt at sprøjte ostecremen på mine gulerodsmuffins med en stjernetyl og så har jeg pyntet med spiselige blomster. Jeg synes virkelig de blev smukke! Man kan selvfølgelig sagtens pynte dem på en anden måde end jeg har gjort.

    Læs også: Bananmuffins med chokoladestykker | Svampede chokolademuffins | Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Hvis du ikke er så vild med flødeostglasur på dine gulerodsmuffins kan man også lave en hvid chokoladecreme som man pynter dem med. Det er også super lækkert!

    Her får du min nemme og lækre opskrift på gulerodsmuffins med flødeostcreme.

    ikon piskeris Chestnut

    Gulerodsmuffins med ostecreme

    20 stk.
    Holdbarhed: 3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 20 min
    Tilb. tid 20 min
    Samlet tid 40 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Muffinsforme
    • Sprøjtepose
    • Stjernetyl
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Gulerodsmuffins

    • 4 æg
    • 100 g sukker
    • 100 g brun farin
    • 180 g hvedemel
    • 1 tsk salt
    • 2-3 tsk kanel
    • 2 tsk bagepulver
    • 1,5 dl rapsolie
    • 300 g gulerødder

    Flødeostecreme

    • 125 g flormelis
    • 125 g blødt smør
    • 200 g flødeost f.eks. Philadelphia natural - ikke light.

    Pynt

    • spiselige blomster

    Sådan gør du
     

    • Tag smørret ud af køleskabet, så det bliver blødt til du skal lave flødeostecremen.

    Gulerodsmuffins

    • Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
    • Pisk æg, sukker og brun farin sammen i en skål med en elpisker eller i en røremaskine på piskeris i cirka 5 minutter. Det skal blive lyst og luftigt.
    • Bland hvedemel, salt, kanel og bagepulver sammen i en skål og rør det i dejen.
    • Tilsæt olien til dejen.
    • Vend de revne gulerødder i dejen.
    • Fordel dejen i muffinsforme. Hvis du bruger papirsforme vil jeg anbefale at sætte dem i en fast muffinsform, eller sætte to forme oveni hinanden så formen holder bedre.
    • Bag dine muffins i ovnen ved 175 grader i cirka 20-25 minutter.
    • Lad kagen køle helt af på en rist.

    Flødeostecreme

    • Når dine muffins er kølet af skal flødeostecremen laves.
    • Med en elpisker piskes flormelis, flødeost og blødt smør sammen i en skål til den er helt cremet og uden klumper.
    • Fordel ostecremen på alle muffins.

    Pynt

    • Skyl blomsterne og lad dem ligge og tørre på et stykke køkkenrulle.
    • Pynt de færdige kager med en eller et par blomster på toppen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Video

    https://www.louisesmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/VID_20210612_161742.mp4

    Noter

    Når ostecremen er fordelt på kagen skal overskydende kage opbevares i køleskabet.
    Tip! Hvis du ønsker at ostecremen er mere frisk i smagen kan du tilsætte lidt revet citronskal.
    Hvis du ønsker at fryse kagerne skal det gøres uden ostecremen.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 muffin | Kalorier: 260 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 3 g | Fedt: 17 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.6 fra 18 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvor kan man købe spiselige blomster?

    De spiselige blomster kan f.eks. købes hos Nemlig.com. Eller I større supermarkeder. De er også en del af de store planteskoler der sælger spiselige blomster. Du kan selvfølgelig også plante nogle derhjemme, så du altid har dem på lager.

    Hvilken slags spiselige blomster har du pyntet med?

    De blomster du kan se her på billederne er hovedsageligt hornvioler.

    Kan jeg lave en anden glasur til mine gulerodsmuffins?

    Ja, du kan f.eks. lave en hvid chokolade glasur i stedet for. Det ville også være lækkert. Du kan også lave en klassisk smørcreme.

    • Gulerodsmuffins pyntet med spiselig blomster
    • Gulerodsmuffins med ostecreme og pyntet med blomster set oppefra
    • Gulerodsmuffins med floedeostecreme
    • Muffins med gulerødder
    • Muffins med gulerødder og ostecreme som er pyntet med blomster
    Svampede og lækre gulerodsmuffins med ostecreme og pyntet med hornvioler
    Følg mig på Instagram
    « Karrykål med oksekød
    Hjemmebagte hotdogbrød »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer
    • Oksemørbrad sous vide

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her