• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Bananmuffins med chokoladestykker

    Udgivet: apr 4, 2015 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fbba b

    Muffins er rigtig nemme at bage og de er super gode, hvis man skal have kage med på arbejdet eller studiet, eller hvis børnene skal have kage med i børnehave. De er nemme at have med at gøre og de er nemme at spise - også for børn. Disse lækre bananmuffins med chokoladestykker har en skøn sød smag fra bananerne og så med store stykker mørk chokolade i. De smager så lækkert! Jeg vil ikke anbefale de muffinsforme jeg selv brugte. De var fine at se på, men faktisk ikke særlig gode til at bage i. Der er helt almindelig muffinsforme faktisk meget bedre. Find et godt udvalg af muffinsforme hos Bagetid.dk.

    fbba b

    Bananmuffins med chokoladestykker

    4.5 fra 24 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    12 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 2 æg
    • 150 g sukker
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 200 g hvedemel
    • 2 tsk bagepulver
    • 125 g smør
    • 2 modne bananer
    • 100 g mørk chokolade
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
    • Smelt smørret og stil det til side.
    • Bland mel og bagepulver i en anden skål.
    • Mos bananerne med en gaffel.
    • Hak den mørke chokolade groft.
    • Bland mel og bagepulver i æggeblandingen sammen med det smeltede smør.
    • Rør også de moste bananer i dejen og tilsæt til sidst den grofthakkede chokolade.
    • Fordel dejen i 12-15 muffinsforme (afhængigt af størrelsen).
    • Bag dine bananmuffins i en 200 grader varm ovn i cirka 15-20 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet på Arla.dk

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk.
    | Kalorier: 257 kcal | Kulhydrater: 34 g | Protein: 3 g | Fedt: 13 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Muffins med banan og chokolade
    Muffins med banan og chokolade
    Bananmuffins med chokoladestykker (4)Bananmuffins med chokoladestykker (5)
    Bananmuffins med chokoladestykker (3)
    Bananmuffins med chokoladestykker (6)
    Bananmuffins med chokoladestykker (7)
    Bananmuffins med chokoladestykker (8)
    Bananmuffins med chokoladestykker (9)
    Bananmuffins med chokoladestykker (11)
    Bananmuffins med chokoladestykker (14)
    Bananmuffins med chokoladestykker (15)

     

    Skrevet af: Louise DamBanan, ChokoladeKategori: Fødselsdag, Kager, Påskefrokost, Skærekager, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Påskeæg med lakridsganache
    Nektarinmarmelade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Tenna

      marts 27, 2020 at 10:17 am

      Nem opskrift, det er dejligt.
      Jeg var ikke forberedt på at de ville hæve så meget, så lige et heads up til andre der giver sig i kast med at bage dem :D
      Er meget spændt på at smage dem når de kommer ud af ovnen. Duer ikke til at bage banankage (bliver aldrig færdigbagt), så er meget spændt på de her muffins :D

      Svar
    2. Mette

      oktober 22, 2019 at 8:21 am

      Hvilken smør bruger du? Skal det være usaltet smør?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 29, 2019 at 12:08 pm

        Jeg bruger saltet smør - og rigtig smør. Altså ikke et blandingsprodukt som Kærgaarden.

        Svar
    3. Louise

      juni 29, 2019 at 12:07 pm

      Kan opskriften også bages i en bradepande?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 16, 2019 at 3:49 pm

        Beklager det sene svar. Jeg er på barsel, så jeg har lidt travlt med min lille baby :o)
        Jeg har desværre ikke prøvet at bage den i en bradepande. Men det vil jeg tro man godt kan.

        Svar
    4. Marianne

      april 04, 2019 at 7:08 pm

      Hej, hvis de skal opbevares til dagen efter hvordan gøres det så bedst? Mvh Marianne

      Svar
      • Louise Dam

        april 15, 2019 at 2:56 pm

        Jeg ville bare opbevare dem i en frysepose eller en plastikbeholder tror jeg.

        Svar
    5. Mette

      maj 12, 2017 at 6:51 pm

      Mums! :)
      Skal de bages på varmluft eller alm. ovn?

      Svar
      • Mette

        maj 12, 2017 at 6:57 pm

        Ahh nu ser jeg så, at en anden har spurgt om nøjagtig det samme.. my bad :)

        Svar
    6. Josephine

      november 08, 2016 at 7:25 pm

      Vil du anbefale alm ovn eller varmluftsovn? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        november 09, 2016 at 7:11 pm

        Jeg bruger alm ovn.

        Svar
    7. Pipaluk Thomsen

      september 26, 2016 at 1:49 pm

      Hej Louise

      Er de fryseegnet ?
      Mvh

      Svar
      • Louise Dam

        september 26, 2016 at 8:42 pm

        Ja, de kan fint fryses :-)

        Svar
    8. Mette

      juni 26, 2016 at 3:20 pm

      Hvordan undgår du at chokoladen falder til bunds?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 27, 2016 at 10:07 pm

        Det synes jeg ikke den gjorde så meget i denne opskrift. Men ellers er et tip at man vender chokoladestykkerne med mel inden man hælder dem i dejen.

        Svar
        • Maria

          januar 16, 2021 at 11:58 am

          Jeg elsker denne opskrift. De er meget populære herhjemme☺️

          Svar
          • Louise Dam

            februar 10, 2021 at 11:53 pm

            Hej Maria
            Hvor er det bare dejligt at høre! Tak fordi du læser med :-)
            Hilsen Louise

            Svar
      • SofieGrejsenSørensen

        august 26, 2016 at 7:56 pm

        virkelig lækre faldt faktisk ikke til bunds

        Svar
        • Louise Dam

          september 03, 2016 at 12:57 pm

          Godt du kunne bruge opskriften.

          Svar
    9. line

      februar 07, 2016 at 8:12 pm

      Hej Louise. Hvordan kan det være at du har 3 æg i din skål, når der står 2? Og hvis du skal lave dobbelt så skulle der være 4 æg?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 07, 2016 at 11:32 pm

        Hej Line
        Jeg lavede vist 1,5 gange portion da jeg tog billederne.

        Svar
    10. Joanna

      april 07, 2015 at 11:08 am

      I can see myself eating them for breakfast, lunch and as a snack!

      Svar
    11. Danika Maia

      april 06, 2015 at 10:29 am

      Where did you get the cute little muffin tins?? I've been looking for some!

      Danika Maia
      http://www.danikamaia.com

      Svar
      • Louise Dam

        april 09, 2015 at 8:08 pm

        Hi, You can by them here: http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=16637&bannerid=22011&htmlurl=http://www.bagetid.dk/udstyr-papirsforme/2837-papirforme-rode-hvide-65-cm-20-stk.html

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her