• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Svampede chokolademuffins

    Udgivet: jan 5, 2015 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    baad b

    Disse muffins er lækre svampede og så er de sprøde på toppen - ligesom rigtige chokolademuffins skal være efter min smag. Disse chokolademuffins er desuden fryseegnede. Så hvis du har nogle tilbage smider du dem bare i fryseren til en anden god gang.

    Muffins er en kage, som er nem at tage med sig. Hvis du f.eks. skal have kage med på arbejde eller i skole, så er muffins det helt rigtige valg. Disse lækre svampede chokolademuffins smager skønt og har en dejlig konsistens. Selve dejen er en kakaodej med kærnemælk, hvilket faktisk minder meget om min opskrift på svampet chokoladekage. Til sidst er der vendt hakket chokolade i dejen ligesom der er drysset med hakket chokolade på toppen.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Svampede chokolademuffins

    18 stk.
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 1 t

    Udstyr (reklamelink)

    • Muffinsforme
    • Elpisker
    • Afkølingsrist
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 100 g smør
    • 250 g sukker
    • 2 store æg eller 3 mindre
    • 1,5 dl mælk
    • 2,5 dl kærnemælk
    • 300 g hvedemel
    • 80 g kakaopulver
    • 2 tsk bagepulver
    • ½ tsk natron
    • ½ tsk salt
    • 150 g mørk chokolade

    Sådan gør du
     

    • Smelt smørret og stil det til side.
    • Pisk sukker og æg sammen til det er lyst og luftigt.
    • Bland smør, mælk og kærnemælk i æggeblandingen.
    • Bland mel, kakaopulver, bagepulver, salt og natron sammen i en anden skål.
    • Sigt de tørre ingredienser ned til de våde ingredienser. Bland det hele godt sammen.
    • Hak den mørke chokolade groft.
    • Bland ⅔ dele af chokoladen i dejen.
    • Fordel dejen i cirka 18 muffinsforme af papir (afhængig af størrelsen på formene). Placer gerne papirsformene i en muffinsbageplade. Drys med resten af den hakkede chokolade på toppen af dine muffins.
    • Bag dine muffins i en 180 grader varm ovn i cirka 18-20 minutter.
    • Lad dine chokolademuffins køle ned på en rist.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet hos Buttermilksea.dk og er så rettet lidt til.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 229 kcal | Kulhydrater: 34 g | Protein: 4 g | Fedt: 10 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.2 fra 88 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Chokolademuffins (1)Chokolademuffins (2)Chokolademuffins (3)Chokolademuffins (4)Chokolademuffins (5)Chokolademuffins (6)Chokolademuffins (7)Chokolademuffins (10)Chokolademuffins (9)

     

    Skrevet af: Louise DamÆg, Chokolade, Hvedemel, Kakaopulver, Kærnemælk, SukkerKategori: Efterår, Fødselsdag, Kager, Nytår, Nytårsdessert, Påskefrokost, Skærekager, Søde sager, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Bananpandekager kun med æg og banan
    Hvid og mørk chokolademousse »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kit

      oktober 04, 2022 at 9:50 pm

      Er næringsindholdet iøvrigt pr 100 g eller pr portion? :)

      Svar
      • Louise Dam

        december 05, 2022 at 1:45 pm

        Næringsindholdet er for 1 muffin :-)

        Svar
    2. Bonnie

      februar 28, 2021 at 9:02 am

      Hej Louise.
      Vil bare lige fortaelle dig at jeg har soegt laenge efter de perfecte chocolade muffins. Dem fandt jeg her og har bagt dem 100vis af gange siden. Saa tak for den perfekte opskrift.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 01, 2021 at 11:39 pm

        Ej, hvor er det da bare skønt at høre!

        Svar
        • Nina

          juli 05, 2021 at 7:28 am

          Hej Louise
          Er de lige så svampede dagen efter? 🙏

          Svar
          • Louise Dam

            august 03, 2021 at 11:56 pm

            De er bedst lige når de er bagt. Sådan er det desværre for det meste. Men de kan altså sagtens laves dagen før, og er stadig super lækre.

            Svar
        • Elena

          november 22, 2021 at 10:04 pm

          Kære Louise

          Tusind tak for en opskrift, der virker, det er nemlig svært at finde en god opskrift på muffins. Det var en ren success at lave 28 muffins til klassen, nu overvejer jeg at prøve samme dej til en chokoladekage. Men vil først spørge dig, om du har prøvet det - en en stor bageform. På forhånd tak for dit svar ;).
          VH
          Elena

          Svar
          • Louise Dam

            november 29, 2021 at 9:32 am

            Hej Elena
            Fantastisk at I kunne lide kagerne! Jeg har desværre ikke prøvet at bruge denne opskrift til en hel kage, så jeg kan ikke helt svare på det. Men umiddelbart vil jeg da tro det godt kan fungere.
            Hilsen Louise

            Svar
    3. Sania

      september 23, 2020 at 8:25 pm

      Hej Louise, kan man bruge let mælk stedet for kerne mælk

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 22, 2020 at 11:39 am

        Jeg tror ikke det giver helt den samme svampede konsistens på kagerne. Men du kan måske bruge noget neutral yoghurt af en slags i stedet for.

        Svar
    4. Sandra

      august 08, 2020 at 12:13 pm

      Kan man putte mindre kakaopulver i monstro?

      Svar
      • Louise Dam

        november 10, 2020 at 10:15 am

        Ja, det kan du nok godt. Så smager de bare mindre af chokolade/kakao :-)

        Svar
    5. Merete

      april 23, 2020 at 8:48 am

      Mon det vil fungere at putte en mini skildpadde i midten af disse 🤔

      Svar
      • Louise Dam

        april 30, 2020 at 2:57 pm

        Hej Merete
        Det lyder da super lækkert! Det tror jeg godt kan fungere :-)

        Svar
        • Emma

          december 08, 2020 at 5:21 pm

          Ved du om det er muligt at erstatte sukkeret med sukrin? Og i så fald hvor meget? ☺️

          Svar
          • Louise Dam

            december 21, 2020 at 3:05 pm

            +Jeg har desværre ikke rigtig arbejdet med sukrin, så det tør jeg ikke helt at vejlede om. Måske står der noget på pakken om erstatning af sukker?

            Svar
          • Alma

            november 27, 2021 at 1:06 pm

            Hej Louise jeg er lidt i tvivl om jeg skal bruge kakao pulver hvor der er tilsat sukker i eller bare bruge det originale kakao pulver
            Mvh Alma.

            Svar
            • Louise Dam

              november 29, 2021 at 9:26 am

              Hej Alma
              Du skal bruge helt almindelig bagekakao uden tilsat sukker.
              Hilsen Louise

    6. Mellanie

      juni 22, 2019 at 3:01 pm

      Hejsa. Min sidste kommentar forsvandt. Ville lige høre om man kan udelade kakaopulveret, og i stedet komme noget vaniljesukker i, så det istedet bliver svampede vaniljemuffins? ☺

      Svar
      • Louise Dam

        august 24, 2019 at 3:40 pm

        Uhh, det kan man måske godt. Men jeg har ikke forsøgt mig med det.

        Svar
    7. Maria

      april 30, 2019 at 8:59 am

      Hej
      Hvilken kakaopulver vil du anbefale til dette. Jeg har før bagt mange kager med kakaopulver men er aldrig rigtig lykkedes med det da de tit får en bitter eftersmag. Jeg håber at finde en god en inden jeg kaster mig ud i disse herligheder 😊

      Svar
      • Louise Dam

        april 30, 2019 at 11:24 am

        Hej Maria, jeg bruger ikke nogen bestemt kakaopulver. Blot en der er usødet. Jeg har ikke umiddelbart kunne smage forskel på om jeg bruger den fra Netto, Fakta, Føtex eller andre steder.

        Svar
    8. Karina

      marts 17, 2019 at 5:12 pm

      Superlækker opskrift! De bliver lækre og svampede. Jeg har lige bagt dem i dag sammen med 5 piger på 10 år, hvor pigerne klarede det meste selv.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 18, 2019 at 11:29 am

        Hvor lyder det bare hyggeligt!

        Svar
    9. Sidsel

      marts 09, 2019 at 4:18 pm

      Hej Louise. Tak for skønne opskrifter :-)
      Jeg har bagt dem her mange gange og de er så gode - denne gang er der, utroligt nok, for mange - kan jeg mon fryse dem?
      Vh Sidsel

      Svar
      • Louise Dam

        marts 11, 2019 at 8:00 pm

        Hej Sidsel
        Ja, det vil jeg bestemt tro du godt kan. Dejligt du kan lide opskriften :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    10. Oumaima

      december 17, 2018 at 12:34 am

      Hej Louise Jeg så dine svampede chokolade muffins. Jeg har tænkt mig og lave dem til min klasse.Jeg har brug for 48stk. Og opskriften stå til 18. Vil du være sød og fordoble opskriften, så jeg ville få 48stk.På forhånd tak

      Svar
      • Louise Dam

        december 21, 2018 at 12:33 pm

        Jeg vil nok anbefale at du ganger opskriften op med 3.

        Svar
    11. Alisha

      oktober 28, 2018 at 4:09 pm

      Hejsa. Jeg har problemer med at finde ud af om muffinsne skal bages på varmluft i ovnen, eller almindelig ovn. Du har skrevet 180 grader varm ovn. Er det så varmluft, eller almindelig ovn? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 30, 2018 at 10:04 am

        Det er bare alm. ovn.

        Svar
    12. Camilla

      oktober 09, 2018 at 8:19 pm

      Fantastisk opskrift! Nem at lave og super lækre muffins som er luftige indeni... Lykkedes første gang!
      Tak for at dele den gode opskrift med os!

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 26, 2018 at 11:38 am

        Hej Camilla
        Hvor er det bare dejligt at høre!

        Svar
    13. ditte

      april 29, 2018 at 5:59 pm

      hej
      der står at man skal bruge mælk og kærnemælk, men kan jeg ik bare bruge minimælk til begge?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 01, 2018 at 7:44 pm

        Det kan du nok godt. Det er bare ikke helt det samme resultat du vil få.

        Svar
    14. Sandra

      april 10, 2018 at 10:33 pm

      Mine blev meget flade og hævede slet ikke nok op.

      Hvad gør jeg mon galt?

      Har fulgt din opskrift.

      Svar
      • Louise Dam

        april 27, 2018 at 6:17 pm

        Det lyder mærkeligt. Er du sikker på der både kom den rette mængde bagepulver og natron i?

        Svar
        • trine

          april 29, 2018 at 6:04 pm

          kan jeg godt bruge nutella istedet for mørkchokolade?

          Svar
          • Louise Dam

            maj 01, 2018 at 7:43 pm

            Nej, det bliver nok ikke helt det samme..

            Svar
    15. Irene

      april 04, 2018 at 5:13 pm

      Hej
      Mine blev helt tørre de skilte af, hvad har jeg Møn gjort forkert?
      Fulgte nøje opskriften på nær salt

      Svar
      • Louise Dam

        april 27, 2018 at 6:17 pm

        Måske skulle de have haft kortere tid i din ovn. Der er desværre stor forskel på ovne og hvor meget de varmer, selvom man sætter den på en bestemt temperatur.

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her