
En god barbecue sauce kan bruges til mange lejligheder, og er helt perfekt at smøre dit kød med inden du giver det en tur på grillen. En god barbecue marinade/sauce kan bruges til stort set alt slags kød, og den er altså et must at have i køleskabet i grillsæsonen. Der er mange opskrifter, hvor der er et hav af forskellige ingredienser i marinaden. Jeg har forsøgt at holde det så simpelt som muligt og med ingredienser, som de fleste allerede har i deres køkken.
Barbeque marinade
portion
Ingredienser
- 2 dl olie vegetabilsk olie
- 1 dl ketchup
- 2 fed presset/hakket hvidløg
- 3-4 spsk. æblecidereddike eller lignende eddike
- 4 spsk. brun farin
- 4 spsk. soyasuace
- lidt chilipulver
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål indtil det er blevet til en ensartet barbecue sauce.
Dine egne noter
Noter
Inspiration til saucen er fundet hos Gastromand.dk
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 portion |
Kalorier: 1898 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 2 g | Fedt: 200 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise DamKategori: Hovedret til nytår, Nytår, Saucer & dressinger
Lotte
Hej Louise.
Jeg ved det er langt tid siden du lagde denne opskrift op, men jeg vil da lige smide et rosende ord til dig. Jeg følger denne opskrift hver gang vi skal grille. Dog tilføjer jeg nogle gange lidt røget paprika til opskriften, for det giver en lækker smag af røget til kødet. Min mand elsker denne BBQ sauce, for som han siger: “Den drypper ikke og brænder ikke kødet af”.
Den er så meget bedre end dem man køber i butikkerne og noget billigere og det kan vi jo godt lide.
Så Mange Tak for opskriften
Mvh Lotte
Louise Dam
Hej Lotte
Ej, hvor er det skønt at høre! Jeg bruger den også altid selv når jeg skal bruge bbq sauce, så det er bare dejligt at høre der er andre der har glæde af opskriften.
Hilsen Louise
Mette
Hej Louise
Dejlig blog!
Når du skriver én portion, hvor meget kommer der så ud af sådan en portin? Bare ca. :-)
Sommerhilsner fra Mette
Louise Dam
Cirka 4 dl vil jeg tro :-)
Laura Bentzen
Hej Louise Dam!!
Hvor længe kan man gemme saucen i køleskabet??
Louise Dam
Hej Laura
Undskyld for det meget sene svar! Men hey, det er jo stadig grillvejr i DK! :-) Jeg vil tro den sagtens kan holde sig i flere måneder, hvis blot flasken er skoldet inden og der ikke kommer bakterier ned i flasken undervejs.