• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden » Saucer & dressinger

    Barbeque marinade

    Udgivet: jul 1, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eb b

    En god barbecue sauce kan bruges til mange lejligheder, og er helt perfekt at smøre dit kød med inden du giver det en tur på grillen. En god barbecue marinade/sauce kan bruges til stort set alt slags kød, og den er altså et must at have i køleskabet i grillsæsonen. Der er mange opskrifter, hvor der er et hav af forskellige ingredienser i marinaden. Jeg har forsøgt at holde det så simpelt som muligt og med ingredienser, som de fleste allerede har i deres køkken.

    piskeris Chestnut

    Barbeque marinade

    1 portion
    Forb. tid 10 min
    Samlet tid 10 min

    Ingredienser

    • 2 dl olie vegetabilsk olie
    • 1 dl ketchup
    • 2 fed presset/hakket hvidløg
    • 3-4 spsk. æblecidereddike eller lignende eddike
    • 4 spsk. brun farin
    • 4 spsk. soyasuace
    • lidt chilipulver
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland alle ingredienserne sammen i en skål indtil det er blevet til en ensartet barbecue sauce.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Inspiration til saucen er fundet hos Gastromand.dk

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 portion |
    Kalorier: 1898 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 2 g | Fedt: 200 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet Barbeque marinade/sauceOpskrift på hjemmelavet Barbeque marinade/sauce

    Af Louise Dam

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Hovedret til nytår, Nytår, Saucer & dressinger

    Følg mig på Instagram

    Følg mig på Instagram
    « Pulled Chicken
    På besøg hos Bonduelle »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lotte

      juni 19, 2021 at 2:46 pm

      Hej Louise.
      Jeg ved det er langt tid siden du lagde denne opskrift op, men jeg vil da lige smide et rosende ord til dig. Jeg følger denne opskrift hver gang vi skal grille. Dog tilføjer jeg nogle gange lidt røget paprika til opskriften, for det giver en lækker smag af røget til kødet. Min mand elsker denne BBQ sauce, for som han siger: “Den drypper ikke og brænder ikke kødet af”.
      Den er så meget bedre end dem man køber i butikkerne og noget billigere og det kan vi jo godt lide.
      Så Mange Tak for opskriften
      Mvh Lotte

      Svar
      • Louise Dam

        juni 21, 2021 at 10:39 am

        Hej Lotte
        Ej, hvor er det skønt at høre! Jeg bruger den også altid selv når jeg skal bruge bbq sauce, så det er bare dejligt at høre der er andre der har glæde af opskriften.
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Mette

      juli 31, 2017 at 6:34 pm

      Hej Louise
      Dejlig blog!
      Når du skriver én portion, hvor meget kommer der så ud af sådan en portin? Bare ca. :-)

      Sommerhilsner fra Mette

      Svar
      • Louise Dam

        august 23, 2017 at 9:06 pm

        Cirka 4 dl vil jeg tro :-)

        Svar
    3. Laura Bentzen

      juli 23, 2016 at 4:22 pm

      Hej Louise Dam!!
      Hvor længe kan man gemme saucen i køleskabet??

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 6:59 pm

        Hej Laura
        Undskyld for det meget sene svar! Men hey, det er jo stadig grillvejr i DK! :-) Jeg vil tro den sagtens kan holde sig i flere måneder, hvis blot flasken er skoldet inden og der ikke kommer bakterier ned i flasken undervejs.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her