Saucer & dressinger
Saucer og dressinger er altid gode at servere til diverse retter. Server en god sauce til et stykke kød, nogle kartofler og en god salat. Til den pågældende salat kan du røre en skøn dressing sammen. Salater er oftest gode, hvis de får noget flydende hældt over sig.
Det kan være, at du kan servere en svampesauce til en god oksesteg. Eller måske en bearnaise lavet på sous vide, hvis du har sådan en? Prøv dig frem med en sauce eller dressing, som du ikke har prøvet før. Det kan være, at det bliver din nye yndlings.
Se med her for inspiration til dit næste hjemmelavede måltid.
-
Persillesovs
-
Gomadressing
-
Græskarpuré
-
Barbecue marinade
-
Tzatziki
-
Tahin
-
Baba ganoush
-
Andesovs
-
Hvidløgssmør med persille
-
Hjemmelavet guacamole
-
Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin
-
Mormordressing
-
Blomkålssauce
-
Raita
-
Rødbedehummus
-
Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)
-
Cremet sennepsdressing
-
Fetacreme
-
Svampesauce
-
Hjemmelavet chilimayonnaise
-
Mornaysauce
-
Dild dip
-
Pesto med soltørrede tomater og mandler
-
Hjemmelavet mayonnaise
-
Lækker og cremet hummus
-
Hjemmelavet ketchup
-
Hjemmelavet tomatsauce
-
Pesto
-
Bechamélsauce
-
Andebryst med pommes fondant og mangodressing
-
Skøn salat med granatæble og karrydressing
-
Kyllingespyd med peanutsauce og karry-pastasalat
-
Dampet laks med urtecreme og rosenkålssalat
-
Fødselsdagsmiddag
-
Stegt kyllingebryst med ovnbagte grøntsager og nem tomatsauce