cdbaf b

Det er nemt at lave sin egen hjemmelavede dild dip og den smager altså bare meget bedre og mere af dild end det pulver du normalt køber i Netto. Her ved du også præcist hvad der er kommet i din dip. Dippen kan f.eks. serveres til nogle lækre hjemmelavede chips, som nemt kan laves i din mikroovn. Find opskriften på mine mikroovnschips lige her.

Jeg er så heldig at jeg har frisk dild der vokser ude på terrassen her til sommer. Det er så dejligt at man bare kan gå ud og plukke en håndfuld. Vi har også sået persille, og det vælter frem alle steder. Så det næste bliver måske en persille dip :-)

ikon piskeris Chestnut

Dild dip

1 lille skål
Forb. tid 8 min
Samlet tid 8 min

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche 18 %
  • 1 tsk løgpulver
  • ½-1 tsk salt
  • En stor håndfuld frisk dild

Sådan gør du
 

  • Hak dilden fint.
  • 2, Bland creme fraiche, hakket dild, løgpulver og salt i en skål.
  • Server eventuelt dippen til hjemmelavede chips.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 lille skål | Kalorier: 386 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 4 g | Fedt: 39 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Dilddip (1)
Dilddip (2)
Dilddip (3)
Dilddip (4)
Dilddip (5)
Dilddip (6)
Dild dip (7)
Dild dip (8)
Dild dip (9)
Dild dip (10)
Dild dip (11)
Dild dip (12)
Dild dip (14)

 

Skrevet af: Louise DamCreme fraiche, DildKategori: Saucer & dressinger, Snacks, Tapas, Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften