Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Dild dip

Udgivet: 8. aug 2015 · Opdateret: 30. apr 2021

 
cdbaf b

Det er nemt at lave sin egen hjemmelavede dild dip og den smager altså bare meget bedre og mere af dild end det pulver du normalt køber i Netto. Her ved du også præcist hvad der er kommet i din dip. Dippen kan f.eks. serveres til nogle lækre hjemmelavede chips, som nemt kan laves i din mikroovn. Find opskriften på mine mikroovnschips lige her.

Jeg er så heldig at jeg har frisk dild der vokser ude på terrassen her til sommer. Det er så dejligt at man bare kan gå ud og plukke en håndfuld. Vi har også sået persille, og det vælter frem alle steder. Så det næste bliver måske en persille dip :-)

piskeris Grullo

Dild dip

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 lille skål
Forb. tid 8 minutter min
Samlet tid 8 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche 18 %
  • 1 tsk løgpulver
  • ½-1 tsk salt
  • En stor håndfuld frisk dild

Sådan gør du
 

  • Hak dilden fint.
  • 2, Bland creme fraiche, hakket dild, løgpulver og salt i en skål.
  • Server eventuelt dippen til hjemmelavede chips.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 lille skål | Kalorier: 386 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 4 g | Fedt: 39 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Dilddip (1)
Dilddip (2)
Dilddip (3)
Dilddip (4)
Dilddip (5)
Dilddip (6)
Dild dip (7)
Dild dip (8)
Dild dip (9)
Dild dip (10)
Dild dip (11)
Dild dip (12)
Dild dip (14)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Pia skriver

    september 06, 2019 at 7:27 pm

    Hej.
    Fulgte din opskrift på dild dip. Det smagte jo fuldstændig vanvittigt af salt. Fy for pokker. Direkte uspiselig. Spild af de andre ingredienser. Øv!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 16, 2019 at 3:46 pm

      Øv, det er jeg da ked af du synes. Jeg har lige justeret lidt i opskriften og skrevet 1/2-1 tsk istedet for 1 tsk. Så kan man selv lige smage sig lidt frem. Jeg kunne godt lide dippen, da jeg lavede den.

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.