Creme fraiche
Creme fraiche er et mejeriprodukt, der er væsentlig tykkere i konsistensen end mælk eksempelvis er. Måden man laver det på tager faktisk udgangspunkt i piskefløde, der bliver syrnet og pasteuriseret.
Det er muligt at få flere forskellige former for creme fraiche. Du kan for det første få en laktosefri udgave. Der findes også forskellige slags, hvor indholdet af fedt er forskelligt.
Det er muligt at få light udgaver, hvor fedtprocenten er nede under 10%, men du kan også få en god tyk en med 38% fedt. Nogle retter bliver bare bedre hvis du bruger en med et højt indhold af fedt, men det er helt op til dig selv.
-
Citron Cheesecake med hvid chokolade
-
Blinis med stenbiderrogn
-
Kartoffelrøsti med laks
-
Linselasagne
-
Vegetarisk hønsesalat
-
Chili con Carne
-
Klassisk kartoffelsalat med radiser og purløg
-
Skinkesalat
-
Sommer forret med varmrøget laks og rejer
-
Bløde tacos med pulled turkey
-
Laksesalat med varmrøget laks
-
Karrysalat
-
Karrysild
-
Croissant med rejesalat
-
Cheesecake med hindbærgelé
-
Rejesalat
-
Croissant med hønsesalat
-
Æggesalat
-
Tunsalat
-
Hønsesalat
-
Chokoladeboller
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Pastasalat med karry
-
Croque Monsieur & Croque Madame
-
Vegetarisk pastaret med citron og squash serveret med pære-rucolasalat
-
Hjemmelavet guacamole
-
Brombærbomber i hvid chokoladeskal
-
Banankage med flamberede bananer og chokolade
-
Pæretærte med marcipan
-
Cremet sennepsdressing
-
Blomkålssalat med æble og radiser
-
Spidskålssalat med ærter og dijondressing
-
Karry kartoffelsalat med tomat og kapers
-
Waldorfsalat
-
Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
-
Vegetar curry med kokosmælk og kikærter
-
Dild dip
-
Coleslaw
-
Tunmousse med rød kaviar
-
Broccolisalat
-
Blåbærmuffins med hvid chokolade
-
Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner