• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Forretter

Blinis med lakserilette

Louisex
Ændret: nov 18, 2024 · Udgivet: nov 20, 2024 af Louise Dam · 2 Kommentarer

Blinis med lakserillette

Når jeg skal lave en nem forret, som stadig ser flot ud så laver jeg ofte blinis. Denne gang blev det til blinis med lakserilette eller laksemousse med varmrøget laks.

Dine blinis kan du bage selv. Eller du kan gøre det endnu nemmere for dig selv . Du kan nemlig købe nogle, der skal varmes op på panden inden de skal serveres

piskeris Grullo

Blinis med lakserilette

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 6 personer
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 18 blinis

Lakserilette

  • 250 g varmrøget laks
  • 75 g creme fraiche 18 % eller 38 %
  • 25 g mayonnaise
  • 1 tsk (reklamelink)dijonsennep
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • peber

Pynt med

  • dild
  • (reklamelink)rogn

Sådan gør du
 

Blinis

  • Du kan enten købe dem færdige, hvor de blot skal varmes op på panden. Eller du kan bage dem selv.

Lakserilette

  • Bland en dressing af creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep, citronsaft samt salt og peber.
  • Med en gaffel findeler du den varmrøget laks lidt inden du kommer den ned i skålen med dressingen og blander det hele godt rundt.
  • Smag din lakserilette godt til og kom evt. mere af nogle af ingredienser til dressingen i indtil den har den smag du ønsker.

Anretning

  • Anret 3 blinis med lakserilette på toppen på hver tallerken. Top med lidt rogn og slut af med lidt frisk dild.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tips til opskriften

Du kan med fordel røre din laksemousse sammen i god tid inden du får gæster, og så blot anrette på dine blinis lige inden I skal spise.

Alternativ til blinis

Vil du ikke servere din lakserilette på blinis? Så kan du i stedet lave nogle kartoffelrösti som du anretter din laksemousse ovenpå. Det smager også virkelig lækkert.

Blinis til forret til nytår

Blinis med lakserilette er helt perfekte at servere som forret til nytår eller som en lille appetizer til nytårstalen. De er nemlig nemme at side og spise - selv i sofaen ved fjernsynet.

Blinis med laksemousse

Kommentarer

  1. Nanna Wohlert Pedersen skriver

    januar 01, 2025 at 10:41 pm

    5 stars
    Det var så lækkert. Jeg lavede også min egen version med chilimayo i stedet for almindelig mayonnaise og den blev også mega lækker.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 06, 2025 at 10:17 am

      Så dejligt at høre! Og god idé med chilimayo :-)

      Svar
5 fra 1 stemme

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.