Forret til nytår.
Årets sidste menu består typisk af en forret, hovedret og så en dessert. Langt de fleste forretter indeholder en eller anden form for fisk, da det er let at spise.
Det er noget, man nemt kan få i små portioner, og som også kan forberedes i forvejen. Det er altid en god ide at forberede så meget til nytårsmenuen som muligt, så man kan slappe af.
Prøv at lave blinis, laksemouse, jordskokkesuppe eller noget helt fjerde. Forretter skal være nemme at lave, og du kan finde mange forskellige lige her på min hjemmeside. God fornøjelse og godt nytår!
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.