Forret til nytår
Forret til nytår.
Årets sidste menu består typisk af en forret, hovedret og så en dessert. Langt de fleste forretter indeholder en eller anden form for fisk, da det er let at spise.
Det er noget, man nemt kan få i små portioner, og som også kan forberedes i forvejen. Det er altid en god ide at forberede så meget til nytårsmenuen som muligt, så man kan slappe af.
Prøv at lave blinis, laksemouse, jordskokkesuppe eller noget helt fjerde. Forretter skal være nemme at lave, og du kan finde mange forskellige lige her på min hjemmeside. God fornøjelse og godt nytår!
-
Blinis med stenbiderrogn
-
Kartoffelrøsti med laks
-
Pestosnegle
-
Bruschetta
-
Laksesalat med varmrøget laks
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Tomatsuppe
-
Kartoffel porre suppe
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Hvidløgssmør med persille
-
Laksetatar med æble og avokado
-
Hjemmekærnet smør
-
Stegt spidskål med parmesan
-
Sprøde forårsruller med kylling
-
Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
-
Rugbrødschips
-
Dybstegte rejer
-
Laksetapas med agurk og flødeost
-
Lakseruller med avocadocreme
-
Forslag til nytårsmenuen
-
Tapasopskrifter
-
Bruschetta med avokado
-
Melon med skinke
-
Crispy og spicy rejer
-
Grillet aubergine med tomat og mozarella
-
Brødcroutoner
-
Aubergineruller med ricotta og parmesan
-
Dadler med bacon
-
Nytårsaften 2014
-
Lækker og cremet hummus
-
Flettede flutes med solsikkekerner
-
Røget makrelsalat
-
Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan
-
Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
-
Jordskokkesuppe
-
Nytårsmenuen anno 2013
-
Mini Pommes Anna
-
Lakseruller med flødeost og avocado
-
Nytårsmenuen 2012
-
Butternut squash suppe
-
Suppehorn