• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Forretter

    Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan

    Udgivet: apr 3, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    acdcf b

    Da jeg havde gæster i lørdags havde jeg egentlig besluttet at det kun ville blive til to retter mad. Men så var jeg lige et smut i Fakta,og der lå lige to pakker med lækker oksecarpaccio og så var det endda sat ned til halv pris!. I en pakke var der både kød og lidt parmesan til to personer, så det var en super nem forret. Du kan sagtens gå ned til din lokale slagter og købe carpaccio, eller du kan skære tynde skiver af en frossen oksemørbrad - men det er vist ret svært at få dem fine og tynde nok. Jeg serverede oksecarpaccioen med lidt rucola, parmesan og lidt pesto. Til hovedret serverede jeg den lækre og meget møre nakkefilet, som du finder opskriften på her.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan

    Opskrift af Louise Dam
    4 personer
    Forb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 15 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 200 g oksecarpaccio
    • 50 g rucola
    • 20 g parmesan
    • 1 par skefulde pesto, jeg brugte en Pesto Calabrese, som er min yndlings

    Sådan gør du
     

    • Læg cirka 4 skiver carpaccio på hver tallerken. Drys med skiver af parmesan. I midten af tallerkenen anretter du med en håndfuld rucola og derefter et par klatter med pesto rundt på tallerkenen.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 166 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 18 g | Fedt: 10 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan
    Opskrift på Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan

     

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    « Langtidsstegt marineret nakkefilet
    Mine bedste påskeopskrifter »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788