Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Forretter

Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan

Udgivet: 3. apr 2014 · Opdateret: 5. maj 2021

 
acdcf b

Da jeg havde gæster i lørdags havde jeg egentlig besluttet at det kun ville blive til to retter mad. Men så var jeg lige et smut i Fakta,og der lå lige to pakker med lækker oksecarpaccio og så var det endda sat ned til halv pris!. I en pakke var der både kød og lidt parmesan til to personer, så det var en super nem forret. Du kan sagtens gå ned til din lokale slagter og købe carpaccio, eller du kan skære tynde skiver af en frossen oksemørbrad - men det er vist ret svært at få dem fine og tynde nok. Jeg serverede oksecarpaccioen med lidt rucola, parmesan og lidt pesto. Til hovedret serverede jeg den lækre og meget møre nakkefilet, som du finder opskriften på her.

piskeris Grullo

Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g oksecarpaccio
  • 50 g rucola
  • 20 g parmesan
  • 1 par skefulde pesto, jeg brugte en Pesto Calabrese, som er min yndlings

Sådan gør du
 

  • Læg cirka 4 skiver carpaccio på hver tallerken. Drys med skiver af parmesan. I midten af tallerkenen anretter du med en håndfuld rucola og derefter et par klatter med pesto rundt på tallerkenen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 166 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 18 g | Fedt: 10 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan
Opskrift på Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required