Oksekød
Oksekød er et stykke kød, der kan serveres til mange ting. Det kan også tilberedes på mange forskellige måder, så der er noget for enhver smag.
Hvis man ikke ved, hvad man skal have til aftensmad, kan den kødudskæring altid give ideer. Man kan bruge oksekød i mange klassiske retter. Der er både hakket oksekød og stege af en okseudksæring. Hakket kød kan bruges til eksempelvis burgere eller andre retter.
En god oksesteg eller en oksemørbrad er god gæstemad, eller hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det. Server med skønne kartofler og en sprød salat til. En sovs vil heller aldrig slå fejl, når det serveres til noget godt kød.
-
Oksemørbrad sous vide
-
Sliders
-
Chili con Carne
-
Wienerschnitzel
-
Helstegt oksemørbrad
-
Osso Buco
-
Millionbøf med kartoffelmos
-
Hjemmelavet burger med bacon, ost og karamelliserede løg
-
Karrykål med oksekød
-
Gullash
-
Nyretapper (Sous Vide)
-
Bøf Stroganoff
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Thai Beef Salad
-
Biksemad
-
Lækker risret med oksekød og ananas
-
Moussaka
-
One Pot pasta med kødsauce
-
Grillet oksemørbrad
-
Små kødboller i tomatsauce
-
Cannelloni med oksekød og spinat
-
Pariserbøf
-
Lasagne
-
Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan
-
Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa
-
Hawaii bøffer i en lækker tomatsauce
-
Sund gulerodsbund til pizza
-
Mexicansk Tortillalasagne
-
Fyldte majspandekager med hvidkål
-
Fyldte pastashells med oksekød
-
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
-
Wok med oksekød og chilinudler
-
Spaghetti & meatballs
-
Cremet kødsauce med flødeost
-
Hakket oksekød med kartoffellåg
-
Krydret oksekød på spyd med hjemmebagt naan-brød
-
Flanksteak med ovnbagte kartofler og salat
-
Burritos
-
Oksemørbradbøffer med salat og kartoffegratin
-
Lasagneruller
-
Cuvettesteg med mornaykartofler og salat
-
Oksemørbradbøffer med ovnkartofler og 2 slags salat