Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Lasagneruller

Udgivet: 22. dec 2010 · Opdateret: 14. dec 2023

ecb b

Lasagneruller er ny og spændende måde at variere den ellers så populære lasagne. Her bruger man frisk lasagneplader, som fyldes med en kødsauce og rulles sammen og ligges i et fad. Det smager super godt, og så er det altså også lidt sjovt at lave. Træk børnene med i køkkenet og sæt dem til at rulle, det vil de synes er så sjovt. Man kan jo lave lasagnerullerne med sin egen yndlingsopskrift på lasagne, og derved variere fyldet.

Prøv også min anden opskrift på lasagneruller med kylling og spinat.

piskeris Grullo

Lasagneruller

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g. hakket oksekød
  • 5 friske lasagneplader
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 glas pastasauce med chili
  • 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. basilikum
  • 250 g. frisk mozarella, 2 pakker
  • 450 g. hytteost
  • 50 g. parmesan
  • 1 æg
  • Persille

Sådan gør du
 

  • Brun kødet i en gryde og krydder med salt. Tilsæt hakket løg og presset hvidløg. Hæld pastasaucen og de hakkede tomater (evt. blendet) i. Tilsæt derefter oregano og basilikum og lade kødsaucen simre i 10-15 min.
  • Imens laver du ostefyldet. Bland hytteosten, halvdelen af mozarellaen i små stykker og halvdelen af parmesanen med æg, salt og peber og persille (jeg brugte noget tørret persille).Tag et ovnfast fad i størrelsen 23*33 cm (ca.) og dæk bunden med kødsauce (et tyndt lag).
  • Tag dine friske lasagneplader og skær dem over i to. (hvis de ellers ligner mine). Du skal bruge i alt 10 lange smalle stykker. Tag ca. ½ dl. af osteblandingen og fordel på midten af pladen i en lang stribe. Lad lidt være i sider, bund og top. Herefter tager du ca. samme mænge kødsauce og ligger ovenpå. Derefter ruller du pladen og ligger den op i fadet med samlingen nedad. Dette gør du med alle stykkerne. Slut af med resten af kødsaucen og resten af mozarellaen og parmesanen fordeles over retten.
  • Dækkes med staniol og stilles i en 200 grader forvarmet ovn i cirka 15 min. Derefter fjernes staniolen og retten får cirka 30 min til.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 867 kcal | Kulhydrater: 55 g | Protein: 62 g | Fedt: 45 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Lasagneruller (1)Lasagneruller (2)Lasagneruller (3)Lasagneruller (4)Lasagneruller (5)Lasagneruller (6)Lasagneruller (7)Lasagneruller (8)Lasagneruller (9)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Katjarosenkilde skriver

    februar 20, 2012 at 7:28 am

    Det skal jeg vist lave i aften :O)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 21, 2012 at 11:33 pm

      Håber det blev godt :-)

      Svar
  2. Louise skriver

    december 23, 2010 at 8:39 pm

    Ja det er jeg helt sikker på det sagtens kan. Og jeg tror det vil være rigtig godt :-)

    Svar
  3. Louise skriver

    december 23, 2010 at 2:24 pm

    Uhm, det ser godt ud! Det kan vel laves med hakket kyllingekød i stedet? ;)

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required