Cannelloni med oksekød og spinat

 
ecee b

Jeg har tidligere lavet cannelloni med spinat og ricotta, og det smager så godt. Så nu har jeg prøvet at lave en lidt anden version, nemlig cannelloni med oksekød og spinat og det blev også rigtig vellykket. Jeg har brugt det man kalder cannellonirør. Det er tørrede pastarør, som man koger lidt og derefter kan fylde valgfrit fyld i dem. De kan være lidt svære at fylde, så hvis man vil gøre det nemmere kan man istedet købe friske lasagneplader, som man skærer i mindre skiver og fylder dem med fyldet og ruller dem sammen.

ikon piskeris Chestnut

Cannelloni med oksekød og spinat

4 personer
Forb. tid 1 t
Samlet tid 1 t

Ingredienser

  • Ca. 250 g. friske lasagneplader skåret i en bredde på 8-9 cm 15 stk.
  • eller 15-16 cannellonirør
  • 1 glas tomatsauce eller en hjemmelavet
  • 1 portion bechamelsauce
  • hakket oksekød
  • hakket frossen spinat
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Brun kødet i en gryde.
  • Tilsæt den hakkede spinat.
  • Krydr med salt og peber.
  • Hæld ⅔ af tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad.
  • Hvis du bruger rigtige tørrede cannellonirør så skal de koges efter anvisningen på pakken først.
  • Fyld cannellonirørene med kød/spinatblandingen. Eller rul fyldet ind i de friske lasagneplader istedet for.
  • Læg de fyldte cannellonier ovenpå tomatsaucen.
  • Hæld bechamelsaucen over cannellonierne og slut af med resten af tomatsaucen.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 422 kcal | Kulhydrater: 84 g | Protein: 15 g | Fedt: 2 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Cannelloni med oksekød og spinat (1)Cannelloni med oksekød og spinat (6)

 

Skrevet af: Louise DamSpinatKategori: Aftensmad, Oksekød

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften