Jeg har tidligere lavet cannelloni med spinat og ricotta, og det smager så godt. Så nu har jeg prøvet at lave en lidt anden version, nemlig cannelloni med oksekød og spinat og det blev også rigtig vellykket. Jeg har brugt det man kalder cannellonirør. Det er tørrede pastarør, som man koger lidt og derefter kan fylde valgfrit fyld i dem. De kan være lidt svære at fylde, så hvis man vil gøre det nemmere kan man istedet købe friske lasagneplader, som man skærer i mindre skiver og fylder dem med fyldet og ruller dem sammen. Prøv også at lav hakket oksekød med kartoffellåg.
Cannelloni med oksekød og spinat
Justér antal4 personer
Ingredienser
- Ca. 250 g. friske lasagneplader skåret i en bredde på 8-9 cm, 15 stk.
- eller 15-16 cannellonirør
- 1 glas tomatsauce eller en hjemmelavet
- 1 portion bechamelsauce
- hakket oksekød
- hakket frossen spinat
- Salt og peber
Sådan gør du
- Brun kødet i en gryde.
- Tilsæt den hakkede spinat.
- Krydr med salt og peber.
- Hæld ⅔ af tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad.
- Hvis du bruger rigtige tørrede cannellonirør så skal de koges efter anvisningen på pakken først.
- Fyld cannellonirørene med kød/spinatblandingen. Eller rul fyldet ind i de friske lasagneplader istedet for.
- Læg de fyldte cannellonier ovenpå tomatsaucen.
- Hæld bechamelsaucen over cannellonierne og slut af med resten af tomatsaucen.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 422 kcal | Kulhydrater: 84 g | Protein: 15 g | Fedt: 2 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments