• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Oksekød

    Hakket oksekød med kartoffellåg

    Udgivet: aug 28, 2011 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ikon piskeris Chestnut

    Hakket oksekød med kartoffellåg

    4 personer
    Forb. tid 40 min
    Samlet tid 40 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 600 g kartoffel
    • 500 g hakket oksekød
    • 1 løg finthakket (jeg brugte rødløg)
    • Olie til stegning
    • 1 tsk. oregano eller timian
    • 2 gulerødder revet
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 3 dl fromage frais eller creme fraiche
    • 150 g revet ost
    • Salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Skær de skrællede kartofleri tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 5 min. Hæld kartoflerne i en sigtetil afdrypning.
    • Brun derefter først løget og så det hakkede kød til det smuldrer og skifter farve.Bland de revne gulerødder og tomaterne i og drys med salt, peber og timian/oregano.Lad det småstege i 5 min. og hæld blandingen i et ovnfast fad.
    • Kom kartoflerne ovenpå og fordel cremefraichen over. Drys med revet ost og sætfadet i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.
    • Serveres alene eller med groft brød til.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fra AlletidersKogebog, med et par justeringer.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 736 kcal | Kulhydrater: 45 g | Protein: 38 g | Fedt: 45 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

     

     

     

     

     
     

    « Parmesanpaneret kylling
    Laksefrikadeller med bagte gulerødder, grønne bønner og urtecreme »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kirsten

      marts 23, 2018 at 12:47 pm

      Hej 😊
      Kan retten fryses?
      Mvh. Kirsten

      Svar
      • Louise Dam

        marts 30, 2018 at 11:25 am

        Det vil jeg tro den godt kan.

        Svar
    2. joan

      januar 11, 2018 at 2:29 pm

      Hej Louise
      Tanker på at lave denne ret, som jo smager så skønt, men tænker at jeg vil blande kartoffel skiverne men nogen kinaradise skiver, for at gøre retten lidt sunder 😉 men tror du at man også lige skal give de fine radiseskiver et lille opkog inden de bliver lagt i fadet.
      Vh. Joan

      Svar
      • Louise Dam

        februar 14, 2018 at 11:45 pm

        Nej, det tror jeg ikke jeg ville gøre :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her