Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Oksekød

Hakket oksekød med kartoffellåg

Udgivet: 28. aug 2011 · Opdateret: 8. maj 2021

 
piskeris Grullo

Hakket oksekød med kartoffellåg

4.34 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 40 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 600 g kartoffel
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket (jeg brugte rødløg)
  • Olie til stegning
  • 1 tsk. oregano eller timian
  • 2 gulerødder, revet
  • 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
  • 3 dl fromage frais eller creme fraiche
  • 150 g revet ost
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær de skrællede kartofleri tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 5 min. Hæld kartoflerne i en sigtetil afdrypning.
  • Brun derefter først løget og så det hakkede kød til det smuldrer og skifter farve.Bland de revne gulerødder og tomaterne i og drys med salt, peber og timian/oregano.Lad det småstege i 5 min. og hæld blandingen i et ovnfast fad.
  • Kom kartoflerne ovenpå og fordel cremefraichen over. Drys med revet ost og sætfadet i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.
  • Serveres alene eller med groft brød til.

Noter

Opskriften er fra AlletidersKogebog, med et par justeringer.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 736 kcal | Kulhydrater: 45 g | Protein: 38 g | Fedt: 45 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

 

 

 

 

 
 

Kommentarer

  1. Kirsten skriver

    marts 23, 2018 at 12:47 pm

    Hej 😊
    Kan retten fryses?
    Mvh. Kirsten

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 30, 2018 at 11:25 am

      Det vil jeg tro den godt kan.

      Svar
  2. joan skriver

    januar 11, 2018 at 2:29 pm

    Hej Louise
    Tanker på at lave denne ret, som jo smager så skønt, men tænker at jeg vil blande kartoffel skiverne men nogen kinaradise skiver, for at gøre retten lidt sunder 😉 men tror du at man også lige skal give de fine radiseskiver et lille opkog inden de bliver lagt i fadet.
    Vh. Joan

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 14, 2018 at 11:45 pm

      Nej, det tror jeg ikke jeg ville gøre :-)

      Svar
4.34 from 3 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.