Spinat
Spinat kan serveres på mange forskellige måder. Det er en grøntsag, som man både kan finde i frostafdelingen og i den friske grøntafdeling.
Selvom rygtet lyder på, at hvis man spiser grøntsagen, så bliver man lige så stærk som Skipperskræk, så er det desværre ikke sandt. Dog er der en masse gode vitaminer i det.
Brug den særligt i forskellige salater, eller når du laver omelet eller røræg. Den kan både spises rå eller tilberedt. Man kan dampe den, stuve den eller lynstege den på en pande.
Her på siden kan du finde en lang række opskrifter, der alle sammen indeholder spinat.
-
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
-
Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce
-
Spinatvafler med varmrøget laks
-
Grøntsagslasagne med røde linser og grøntsager
-
Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder
-
Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
-
Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce
-
Spinatvafler med røget laks og avokado
-
Cannelloni med oksekød og spinat
-
Pirogger med oksekød og skinke/spinat fyld
-
Spinatsalat med jordbær og grønne asparges
-
Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
-
Lasagne med torsk og pesto
-
Hjemmelavet Ravioli med spinat og ricotta
-
Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost
-
Cannelloni med spinat og ricotta
-
Super lækker vegetarlasagne
-
Spinatroulade med røget laks
-
Primavera Pasta Amandine
-
Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan
-
Laksetærte med spinat og champignon
-
Tortilla wraps med spinat og røget laks
-
Pasta med laks og spinat