• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Frisk pasta med laks og spinat

    Udgivet: jan 3, 2011 · Opdateret: jan 12, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat

    Lækre og cremede pastaretter er næsten altid et hit, og denne er ingen undtagelse. Her er der brugt en frisk pasta som er blandet med champignon, frisk spinat og stegt laks. Derefter er der hældt en cremet fløde over hele herligheden så den er blevet super lækker cremet. Det er en meget nem pastaret, som kun kræver at du sætter omkring 30 minutter af til madlavningen. Retten er derfor perfekt til de dage hvor man lige har lidt ekstra travlt.

    Frisk pasta med laks og spinat er en super god og hurtig ret til aftensmad. Og jeg er sikker på de fleste i familien vil kunne lide retten. Man kan enten lave den med frisk pasta man køber, eller man kan lave en hjemmelavet pasta.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Frisk pasta med laks og spinat

    2 personer
    Forb. tid 15 minutter min
    Tilb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 250 g frisk pasta, evnetuelt hjemmelavet
    • 200 g frisk spinat
    • 200 g champignon
    • 450 g laksefilet
    • 100 g frosne ærter, eller 1 lille dåse majs
    • 2,5 dl crème fine, madlavningsfløde, piskefløde eller lign.
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Laksefileterne krydres med salt og steges på panden ved middelvarme.
    • Imens skylles champignonerne og skæres i mindre både.
    • Spinaten skylles grundigt og drypper af.
    • Når laksen er færdigstegt tages den af og deles med en gaffel i mindre stykker.
    • Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken.
    • Champignonerne svitses på panden, dernæst tilsættes ærterne og til sidst spinaten. Der røres rundt indtil spinaten er faldet sammen. Créme fine eller fløde tilsættes, og pastaen kommes i retten.
    • Til sidst vendes laksestykkerne i og der smages til med salt.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Kalorier: 1019 kcal | Kulhydrater: 107 g | Protein: 70 g | Fedt: 27 g
    Bedøm denne opskrift:
    3.8 fra 164 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    laks
    Champignon
    champignon
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Opskrift på Frisk pasta med laks og spinat
    Følg mig på Instagram
    « Chokolade-banoffee tærte
    Lun pastasalat »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Daniel Tegner

      maj 01, 2020 at 4:25 pm

      Du har skrevet majs og ikke ærter i fremgangsmåden, det forvirrer lidt 😆

      Svar
      • Louise Dam

        maj 05, 2020 at 8:19 pm

        Tak! Så er det rettet :-)

        Svar
    2. Kristine

      maj 15, 2018 at 10:24 am

      Du er simpelthen bare genial med mad, altid godt altid let at gå til. Har gjort adskillige hovedbrud om dagens menu nemmere, tak:-)

      Svar
      • Louise Dam

        august 06, 2018 at 7:37 pm

        Hvor er du bare sød :-)

        Svar
    3. jens

      marts 07, 2018 at 5:19 pm

      Hej
      Fin blog
      Du gør dig noget "umage" for at man ikke lige kan kopiere dine opskrifter ud(alt tekst er billeder) så man kan få dem merd til købmanden :-( Det gør siden en smule ubrugelit

      Svar
      • Louise Dam

        marts 07, 2018 at 5:51 pm

        Hej Jens, hvis du trykker på det lille printikon i toppen af siden burde det kunne lade sig gøre. Jeg er desværre blevet nødt til at blokere for at kunne kopiere for siden da der er mange de misbruger det og bruger opskrifter og billeder som deres egne. Dette skulle gerne begrænse det lidt.

        Svar
    4. Christina

      juli 30, 2015 at 11:48 pm

      Hej Louise :)

      Jeg vil først lige sige at denne ret er FANTASTISK !
      Herefter vil jeg bare gerne lige sige at jeg elsker din blog! den er så enkel og så jordnær - jeg elsker at følge med og blive inspireret til hverdagens madlavning :)

      Knus herfra og håber du forsætter i lang tid med bloggen :)

      Svar
      • Louise Dam

        august 01, 2015 at 9:22 am

        Mange tak for rosen Christina :-) Jeg skal nok fortsætte med bloggen i lang tid endnu.

        Svar
    5. Steffen

      juni 30, 2015 at 6:31 pm

      Det smager fantastisk.. Taaak for opskriften

      Svar
      • Louise Dam

        juli 01, 2015 at 11:32 am

        Dejligt at høre! :-)

        Svar
    6. Gæst 27

      oktober 17, 2012 at 8:27 am

      Dem vildeste ret! Tusinde tak!

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 17, 2012 at 8:40 am

        Dejligt at du kan lide den, havde da helt selv glemt alt om den. Tror snart den skal laves igen :-)

        Svar
      • Izabella

        januar 23, 2018 at 7:09 pm

        kan man krydre med noget mere end salt?

        Svar
        • Louise Dam

          januar 26, 2018 at 6:27 pm

          Ja, du kan bruge noget peber, chilipulver og f.eks. noget oregano eller lignende. Eller bare det du godt kan lide :-)

          Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788