Pastaretter

Her får du alle mine bedste pastaretter.

Pastaretter er et hit i de fleste familier. Især til hverdag bliver der lavet meget pasta i de danske hjem. Det findes nemlig rigtig mange nemme retter med pasta!

Jeg elsker en lækker og cremet ret, hvor der er pasta i! Det er nemlig ofte nemt at udskifte ingredienser og give retten et lille twist.

Her på min side finder du både pastaretter uden kød, pastaretter med kylling og pastaretter med oksekød. Så der er noget for enhver smag.

Få alle mine nemme og lækre pastaopskrifter lige herunder. Prøv dig frem og lav en ny ret, som du ikke har lavet før. Det plejer altid at gå helt fint!

Pastaretter

MINE BEDSTE PASTARETTER

Det er virkelig svært at skulle vælge sine allerbedste opskrifter ud, men jeg har jo selvfølgelig også nogle favoritter.

Jeg kan blandt andet rigtig godt lide min pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta, der er en virkelig cremet ret med pasta. Derudover er jeg vild med min pastaret alla Gin med grillet citron, der er en lidt atypisk pastaret, men som er virkelig lækker. Den sidste jeg vil fremhæve er min cremede pastaret med blomkålssauce og svampe – blomkålssaucen gør den virkelig lækker!

PASTARETTER MED KYLLING

Kylling og pasta er to ting, der passer virkelig godt sammen, og derfor har jeg selvfølgelig også flere opskrifter på pastaretter med kylling. Hvis du også elsker det, kan du prøve at lave min kylling med grøntsager og pasta eller en lækker kødsauce med hakket kylling og pasta til. Hvis du også er vild med avocado, så kan du lave dig en lækker cremet avocadopasta med kylling.

PASTARETTER MED FLØDE

Fløde er noget, der fungerer utroligt godt i de fleste pastaretter. Det er næsten lige meget, om du bruger madlavningsfløde, almindelig fløde eller en tredje fløde – så får du en cremet ret.

 

Den første pastaret med fløde, som du kan kaste dig ud i, er ravioli med ricotta og spinat med champignon fløde-sauce. Du kan også prøve en pasta med blåskimmelsauce, rucola og valnødder. Hvis du er lidt mere til pasta med noget laks til, så kan du prøve min friske pasta med laks og spinat – den er også virkelig cremet takket være fløden!

PASTARETTER MED BACON

Bacon er godt i langt de fleste retter, og her er pasta ingen undtagelse. Prøv eksempelvis kræfter med min pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce. Det er virkelig lækkert! Er du til en nemmere løsning, kan du lave mit pastafad med bacon og svinekød i. Den sidste pastaret med bacon er også virkelig lækker, og det er pastaret med parmaskinke og balsamico-cherrytomater.

PASTARETTER MED OKSEKØD

Jeg elsker selv at lave  pastaretter med oksekød, da jeg synes, at det giver en virkelig lækker smag til. Prøv eksempelvis mine fyldte pastashells med oksekød eller min cremet pastaret med kødboller, champignon og chili. Til sidst er den helt klassiske spaghetti meatballs, der smager af det helt klassiske italienske køkken.

PASTARETTER UDEN KØD

Det er ikke altid, der er behov for kød i pastaretten, og derfor er jeg også selv vild med pastaretter uden kød. Den første er en af mine yndlings, og det er en vegetar pastaret med asparges og bagte grøntsager. En anden, der også er god, er den vegetariske pastaret med citron og squash serveret med pære rucolasalat. Er du mere til den nemme udgave? Så prøv en cremet one pot pasta med squash, champignon og ærter.

Kolde pastaretter

Kolde pastaretter er især et hit om sommeren, når det er varmt. Her er en lækker pastasalat et rigtig godt bud. F.eks. kan jeg varmt anbefale min pastasalat med cremet karrydressing