
Cremede pastaretter er noget af det bedste der findes. Man kan få så meget smag ind i en meget enkelt ret, og de kan tit både bruges til hverdagsmad og gæstemad. Det kan denne lækre pastaret med svinemørbrad i hvert fald sagtens. Den består af en cremet hvidvinssauce fyldt med sprødristet bacon, champignon og stykker af mør svinemørbrad. Den er ret nem at lave, og så smager den bare helt fantastisk. Hvis man synes det bliver lidt for usundt med alt det pasta kan man eventuel vælge at servere en lækker salat til
📖 Opskrift
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce
Ingredienser
- 1 svinemørbrad 500 g cirka
- 250 g champignon
- 1 lille løg
- 150-200 g bacon i tern
- 2 dl hvidvin
- ½ liter madlavningsfløde
- 1 terning bouillon svine, hønse eller grøntsags
- 250 g tørret pasta
- Salt
Sådan gør du
- Afpuds svinemørbraden og skær den i skiver på cirka 1 cm, krydr med salt.
- Skær chamignonerne i halve og dernæst skiver.
- Hak løget.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Steg baconen sprød på panden. Tag det af panden og stil til side.
- Steg svinemørbradbøfferne på panden i resten af baconfedtet og eventuelt lidt olie. Cirka 1-2 minutter pr. side. Tag kødet af panden og stil til side.
- Opvarm lidt olie på panden og svits champignonerne. Tag dem af panden og stil til side.
- Svits det hakkede løg i lidt olie på panden.
- Hæld hvidvinen på panden og lad den koge ind til cirka det halve.
- Tilsæt fløde og en bouillonterning og lad fløden koge ind til omkring ⅔ dele.
- Tilsæt nu mørbrad, champignon, bacon og kogt pasta og rør det hele godt rundt.
- Smag retten til og servér med det samme.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamBacon, Champignon, Hvidvin, Madlavningsfløde, Pasta, SvinemørbradKategori: Aftensmad, Buffet, Pastaretter, Svinekød
Sabine
Hej :)
Hvilken vin bruger du?
Louise Dam
Hej Sabine, bare brug en hvidvin du kan lide - det har ikke den store betydning.
Maria
Hej Louise.
Kan man erstatte hvidvin med noget andet? :-)
Louise Dam
Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har kun lavet den med hvidvin. Men du kan godt prøve at udelade den - ved ikke hvor meget der kommer til at betyde for smagen.