Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce

 
pasta

Cremede pastaretter er noget af det bedste der findes. Man kan få så meget smag ind i en meget enkelt ret, og de kan tit både bruges til hverdagsmad og gæstemad. Det kan denne lækre pastaret med svinemørbrad i hvert fald sagtens. Den består af en cremet hvidvinssauce fyldt med sprødristet bacon, champignon og stykker af mør svinemørbrad. Den er ret nem at lave, og så smager den bare helt fantastisk. Hvis man synes det bliver lidt for usundt med alt det pasta kan man eventuel vælge at servere en lækker salat til

ikon piskeris Chestnut

Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce

4 personer
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad 500 g cirka
  • 250 g champignon
  • 1 lille løg
  • 150-200 g bacon i tern
  • 2 dl hvidvin
  • ½ liter madlavningsfløde
  • 1 terning bouillon svine, hønse eller grøntsags
  • 250 g tørret pasta
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Afpuds svinemørbraden og skær den i skiver på cirka 1 cm, krydr med salt.
  • Skær chamignonerne i halve og dernæst skiver.
  • Hak løget.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Steg baconen sprød på panden. Tag det af panden og stil til side.
  • Steg svinemørbradbøfferne på panden i resten af baconfedtet og eventuelt lidt olie. Cirka 1-2 minutter pr. side. Tag kødet af panden og stil til side.
  • Opvarm lidt olie på panden og svits champignonerne. Tag dem af panden og stil til side.
  • Svits det hakkede løg i lidt olie på panden.
  • Hæld hvidvinen på panden og lad den koge ind til cirka det halve.
  • Tilsæt fløde og en bouillonterning og lad fløden koge ind til omkring ⅔ dele.
  • Tilsæt nu mørbrad, champignon, bacon og kogt pasta og rør det hele godt rundt.
  • Smag retten til og servér med det samme.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 753 kcal | Kulhydrater: 58 g | Protein: 45 g | Fedt: 33 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (1)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (2)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (3)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (4)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (5)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (6)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (7)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (8)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (9)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (10)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (11)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (12)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (13)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (14)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (15)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (18)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (19)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (20)

 

Skrevet af: Louise DamBacon, Champignon, Hvidvin, Madlavningsfløde, Pasta, SvinemørbradKategori: Aftensmad, Buffet, Pastaretter, Svinekød

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften