Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Pastaretter

Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce

Udgivet: 26. dec 2023 · Opdateret: 26. dec 2023

Pastaret med svinemørbrad smager helt forrygende, og passer til både hverdag og fest. En nem og lækker ret med masser af god smag.

Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce ()

Cremede pastaretter er noget af det bedste der findes. Man kan få så meget smag ind i en meget enkel ret, og de kan tit både bruges til hverdagsmad og gæstemad. Det kan denne lækre pastaret med svinemørbrad i hvert fald sagtens.

Pastaretten består af en cremet hvidvinssauce fyldt med sprødristet bacon, champignon og bøffer af mør svinemørbrad. Retten er nem at lave, og så smager den bare helt fantastisk. Hvis du ønsker noget tilbehør til retten kan du servere en lækker salat til.

piskeris Grullo

Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Holdbarhed: 2-3 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad, 500 g cirka
  • 250 g champignon
  • 1 lille løg
  • 150 g bacon i tern
  • 2 dl hvidvin
  • ½ liter madlavningsfløde 15 %
  • 1 terning bouillon, svine, hønse eller grøntsags
  • 250 g tørret pasta
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Afpuds svinemørbraden og skær den i skiver på cirka 1 cm, krydr med salt.
  • Skær chamignonerne i halve og dernæst skiver.
  • Hak løget.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Steg baconen sprød på panden. Tag det af panden og stil til side.
  • Steg svinemørbradbøfferne på panden i resten af baconfedtet og eventuelt lidt olie. Cirka 1-2 minutter pr. side. Tag kødet af panden og stil til side.
  • Opvarm lidt olie på panden og svits champignonerne. Tag dem af panden og stil til side.
  • Svits det hakkede løg i lidt olie på panden.
  • Hæld hvidvinen på panden og lad den koge ind til cirka det halve.
  • Tilsæt fløde og en bouillonterning og lad fløden koge ind til omkring ⅔ dele.
  • Tilsæt nu mørbrad, champignon, bacon og kogt pasta og rør det hele godt rundt.
  • Smag retten til med salt og peber og servér med det samme.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 798 kcal | Kulhydrater: 58 g | Protein: 45 g | Fedt: 38 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Du kan nemt variere opskriften og f.eks. bruge kylling til retten i stedet for.
  • Hvis du ønsker at tilføje flere grøntsager kan du også sagtens gøre det.
Svinemørbrad
Svinemørbrad afpudset
Svinemørbrad skæres i bøffer
Svinemørbrad bøffer trykkes flade
Bacon i tern på pande
Svinemørbrad bøffer på pande
Svinemørbrad bøffer på pande
Champignon på pande
Champignon på pande
Hakket løg steges på pande
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce ()
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce ()
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce ()
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce ()
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce ()

Kommentarer

  1. Sabine skriver

    februar 18, 2017 at 8:57 pm

    Hej :)
    Hvilken vin bruger du?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 19, 2017 at 9:13 pm

      Hej Sabine, bare brug en hvidvin du kan lide - det har ikke den store betydning.

      Svar
  2. Maria skriver

    februar 12, 2017 at 5:17 pm

    Hej Louise.
    Kan man erstatte hvidvin med noget andet? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 12, 2017 at 7:32 pm

      Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har kun lavet den med hvidvin. Men du kan godt prøve at udelade den - ved ikke hvor meget der kommer til at betyde for smagen.

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.