• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce

    Udgivet: feb 12, 2017 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    pasta

    Cremede pastaretter er noget af det bedste der findes. Man kan få så meget smag ind i en meget enkelt ret, og de kan tit både bruges til hverdagsmad og gæstemad. Det kan denne lækre pastaret med svinemørbrad i hvert fald sagtens. Den består af en cremet hvidvinssauce fyldt med sprødristet bacon, champignon og stykker af mør svinemørbrad. Den er ret nem at lave, og så smager den bare helt fantastisk. Hvis man synes det bliver lidt for usundt med alt det pasta kan man eventuel vælge at servere en lækker salat til

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce

    4 personer
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 svinemørbrad 500 g cirka
    • 250 g champignon
    • 1 lille løg
    • 150-200 g bacon i tern
    • 2 dl hvidvin
    • ½ liter madlavningsfløde
    • 1 terning bouillon svine, hønse eller grøntsags
    • 250 g tørret pasta
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Afpuds svinemørbraden og skær den i skiver på cirka 1 cm, krydr med salt.
    • Skær chamignonerne i halve og dernæst skiver.
    • Hak løget.
    • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
    • Steg baconen sprød på panden. Tag det af panden og stil til side.
    • Steg svinemørbradbøfferne på panden i resten af baconfedtet og eventuelt lidt olie. Cirka 1-2 minutter pr. side. Tag kødet af panden og stil til side.
    • Opvarm lidt olie på panden og svits champignonerne. Tag dem af panden og stil til side.
    • Svits det hakkede løg i lidt olie på panden.
    • Hæld hvidvinen på panden og lad den koge ind til cirka det halve.
    • Tilsæt fløde og en bouillonterning og lad fløden koge ind til omkring ⅔ dele.
    • Tilsæt nu mørbrad, champignon, bacon og kogt pasta og rør det hele godt rundt.
    • Smag retten til og servér med det samme.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 753 kcal | Kulhydrater: 58 g | Protein: 45 g | Fedt: 33 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (1)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (2)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (3)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (4)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (5)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (6)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (7)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (8)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (9)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (10)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (11)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (12)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (13)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (14)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (15)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (18)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (19)Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce (20)

     

    Skrevet af: Louise DamBacon, Champignon, Hvidvin, Madlavningsfløde, Pasta, SvinemørbradKategori: Aftensmad, Buffet, Pastaretter, Svinekød

    Følg mig på Instagram
    « Råstegte kartofler
    Torsk i fad med røde linser og kokosmælk »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sabine

      februar 18, 2017 at 8:57 pm

      Hej :)
      Hvilken vin bruger du?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 19, 2017 at 9:13 pm

        Hej Sabine, bare brug en hvidvin du kan lide - det har ikke den store betydning.

        Svar
    2. Maria

      februar 12, 2017 at 5:17 pm

      Hej Louise.
      Kan man erstatte hvidvin med noget andet? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        februar 12, 2017 at 7:32 pm

        Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har kun lavet den med hvidvin. Men du kan godt prøve at udelade den - ved ikke hvor meget der kommer til at betyde for smagen.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her