Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe

Pastaret med blomkålssauce

Denne pastaret med blomkålssauce er super lækker og cremet, og så er den tilmed et sundere alternativ til de normalt flødebaserede pastaretter. Jeg har brugt min opskrift på blomkålssaucen og så har jeg tilsat bacon, champignon og ærter til retten. Men når det kommer til pastaretter er det kun fantasien der sætter grænser.

Jeg synes, at denne pastaret med blomkålssauce giver et rigtig godt resultat med en god smag og konsistens. Men du kan sagtens tilføje andre grøntsager til retten. Pastaretter synes jeg ofte er en god anledning til at lave en lille oprydning i grøntsagsskuffen. Så kan man trylle en ret ud af de rester man lige har på lager.

Hvis man er vegetar så er bacon jo ikke lige sagen - måske kunne man tilsætte lidt marineret tofu i retten istedet for?

ikon piskeris Chestnut

Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe

2 personer
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 25 min

Ingredienser

  • 6 skiver bacon
  • 100 g spaghetti eller pasta
  • 200 g champignon eller andre svampe
  • 1 dl bouillon
  • 5 dl blomkålssauce
  • 100 g ærter fra frost
  • parmesan

Sådan gør du
 

  • Skær champignonerne i skiver.
  • Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
  • Steg baconen sprød på en pande med høje kanter. Tag det af og læg det på en tallerken med køkkenrulle.
  • Steg champignonerne i lidt af baconenfedten indtil de er let gyldne. Tag dem af panden.
  • Hæld blomkålssauce og bouillon på panden og varm op.
  • Tilføj så de frosne ærter, den kogte spaghetti, de stegte champignoner og halvdelen af den stegte bacon brækket i små stykker.
  • Lad det lige småsimre 1-2 minutter.
  • Anret pastaretten på to tallerkener og drys med resten af den stegte bacon i små stykker. Riv lidt parmesan over retten.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Kalorier: 478 kcal | Kulhydrater: 60 g | Protein: 26 g | Fedt: 16 g
Bedøm denne opskrift:
4.8 fra 8 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften