• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Svinekød

    Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe

    Udgivet: jun 7, 2019 · Opdateret: okt 23, 2020 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Pastaret med blomkålssauce

    Denne pastaret med blomkålssauce er super lækker og cremet, og så er den tilmed et sundere alternativ til de normalt flødebaserede pastaretter. Jeg har brugt min opskrift på blomkålssaucen og så har jeg tilsat bacon, champignon og ærter til retten. Men når det kommer til pastaretter er det kun fantasien der sætter grænser.

    Jeg synes, at denne pastaret med blomkålssauce giver et rigtig godt resultat med en god smag og konsistens. Men du kan sagtens tilføje andre grøntsager til retten. Pastaretter synes jeg ofte er en god anledning til at lave en lille oprydning i grøntsagsskuffen. Så kan man trylle en ret ud af de rester man lige har på lager.

    Hvis man er vegetar så er bacon jo ikke lige sagen - måske kunne man tilsætte lidt marineret tofu i retten istedet for?

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe

    Opskrift af Louise Dam
    2 personer
    Forb. tid 10 minutter min
    Tilb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 25 minutter min

    Udstyr (reklamelink)

    • Gryde
    • Pande
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 6 skiver bacon
    • 100 g spaghetti, eller pasta
    • 200 g champignon, eller andre svampe
    • 1 dl bouillon
    • 5 dl blomkålssauce
    • 100 g ærter, fra frost
    • parmesan

    Sådan gør du
     

    • Skær champignonerne i skiver.
    • Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
    • Steg baconen sprød på en pande med høje kanter. Tag det af og læg det på en tallerken med køkkenrulle.
    • Steg champignonerne i lidt af baconenfedten indtil de er let gyldne. Tag dem af panden.
    • Hæld blomkålssauce og bouillon på panden og varm op.
    • Tilføj så de frosne ærter, den kogte spaghetti, de stegte champignoner og halvdelen af den stegte bacon brækket i små stykker.
    • Lad det lige småsimre 1-2 minutter.
    • Anret pastaretten på to tallerkener og drys med resten af den stegte bacon i små stykker. Riv lidt parmesan over retten.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Kalorier: 478 kcal | Kulhydrater: 60 g | Protein: 26 g | Fedt: 16 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.8 fra 9 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    « Blomkålssauce
    Mormordressing »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier
    • Sankt Hans baal
      Sankt Hans menu

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788