Forår er en skøn årstid, for rigtig mange blomster begynder at springe ud. Dagene bliver tilmed længere, og vejret bliver meget lunere.
Der er også mange grøntsager og råvarer, der er i sæson i marts, april og maj der er forårsmåneder.
Det er eksempelvis agurk, gulerødder, hvidkål, kartofler, spinat, tomater og mange flere, der er i sæson.
Jeg har samlet en masse skønne opskrifter, som jeg altid laver hvert forår. Man laver mere frisk mad, og hvis man er heldig kan man endda tænde op for grillen i april eller maj måned.
Prøv dig frem og lav nogle nye retter her til forår, som du normalt ikke ville lave.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|