Forår
Forår er en skøn årstid, for rigtig mange blomster begynder at springe ud. Dagene bliver tilmed længere, og vejret bliver meget lunere.
Der er også mange grøntsager og råvarer, der er i sæson i marts, april og maj der er forårsmåneder.
Det er eksempelvis agurk, gulerødder, hvidkål, kartofler, spinat, tomater og mange flere, der er i sæson.
Jeg har samlet en masse skønne opskrifter, som jeg altid laver hvert forår. Man laver mere frisk mad, og hvis man er heldig kan man endda tænde op for grillen i april eller maj måned.
Prøv dig frem og lav nogle nye retter her til forår, som du normalt ikke ville lave.
-
Vegetarisk one pot pasta
-
Æggekage
-
Pad thai med rejer
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Bløde tacos med pulled turkey
-
Tzatziki
-
Rabarbersaft
-
Påskeæg med nougatkrokant
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Vegetar pastaret med asparges og bagte grøntsager
-
Nye kartofler
-
Cremet one pot pasta med squash, champignon og ærter
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing
-
Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
-
Påskeæg med skovbærmarcipan
-
Påskeæg med marcipan og hindbærganache
-
Pastasalat med karrydressing
-
Salat med kikærter, avokado og feta
-
Påskeæg med lakridsganache
-
Lemon meringue cupcakes
-
Mini tærter med lemon curd og blåbær
-
Butterdejstærter med tomat, basilikum og feta
-
Lemon curd - i mikroovnen
-
Spinatsalat med jordbær og grønne asparges
-
Friskpresset juice med rødbede og appelsin
-
Bønnesalat med mandler og parmesan
-
Spicy salat med sukkerærter og granatæble
-
Tomatsalat med mozzarella og rødløg
-
Cremet avokadopasta med kylling
-
Sesam-stegt laks med avokadosalat