Friskpresset juice med rødbede og appelsin

fefb k

Jeg har været så heldig at låne en saftpresser/juicepresser, så nu kan jeg rigtig lave lækker friskpresset juice i en masse varianter. Hvis man ikke er så god til at få spist en masse grøntsager, eller måske ikke kan lade dem. Så er det altså nemt lige at camouflere de sunde grøntsager lidt mellem lidt frugt. Dette er blot et enkelt eksempel på hvad man kan bruge i en lækker juice - men du kan bare bruge hvad du lige har liggen i grøntsagsskuffen og frugtkurven.

ikon piskeris Chestnut

Friskpresset juice med rødbede og appelsin

1 glas
Forb. tid 10 min
Samlet tid 10 min

Ingredienser

  • 6 radiser
  • 2 appelsiner
  • 2 pærer
  • 1 æble
  • 2 kiwier
  • 1 lille stykke rødbede
  • 3 cm ingefær

Sådan gør du
 

  • Appelsinerne og kiwifrugterne skrælles og resten af frugt og grønt skylles. Det hele køres gennem juicepresseren. Server juicen i et højt glas - eventuelt med lidt isterninger.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 536 kcal | Kulhydrater: 138 g | Protein: 6 g | Fedt: 2 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin
Friskpresset forårsjuice - Juice med rødbede og appelsin

 

Af Louise Dam

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

BESKRIVELSE AF OPSKRIFT

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften