Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Snacks

Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)

Udgivet: 6. apr 2022 · Opdateret: 6. apr 2022

Avokado egg rolls - forårsruller med avokado og cashewdip

For nylig var jeg 14 dage i Florida på en skøn ferie, hvor vi lejede en bil og kørte rundt i Florida. På vores tur var vi inde og spise på The Cheesecake Factory, hvor vi fik den lækreste forret/snack. De blev kaldt for avocado egg rolls, og det var en slags forårsruller med fyldt af avokado og soltørrede tomater. Dertil blev serveret den lækreste dip lavet af bl.a. cashewnødder.

Efter at have taget den første bid, lovede jeg, at det ville jeg lave selv når vi kom hjem. Jeg undersøgte lidt rundt omkring på nettet, og fandt flere amerikanere, der havde forsøgt sig med en efterligning af de populære Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory. Så det var åbenbart ikke kun os der syntes at forårsruller med avokado var et virkelig godt påfund.

Prøv også disse opskrifter:
Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller | Sprøde forårsruller med kylling | Forårsruller med kylling, spinat og feta

Jeg fandt et par opskrifter til inspiration og lavede så min egen helt perfekte version af forårsruller med avokado. Opskriften på de sprøde avokadoruller får I herunder, og lov mig lige at få den afprøvet - det smager så godt!

Der bliver en rimelig god portion af dippen, men den smager bare helt fantastisk og kan sagtens holde sig i noget tid i køleskabet. Så har man jo en undskyldning for at lave en gang avokadoruller igen til resten af dippen :-)

piskeris Grullo

Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Avokadorullerne

  • 4 små eller 2 store avokadoer, i grove tern
  • 2 spsk. soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 2 spsk. rødløg, finthakket
  • 1 spsk. koriander, finthakket
  • ½ rød chili, finthakket og uden kerner
  • ½ lime, saften heraf
  • lidt salt
  • 6 stykker forårsrulledej/spring roll pastry
  • 1 æg, sammenpisket til pensling
  • lidt olie, raps eller solsikke, til friturestegning

Cashewdip

  • 1 dl (reklamelink)cashewnødder
  • 2 cm ingefær
  • 1 dl (reklamelink)olivenolie
  • 1 håndfuld koriander
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk (reklamelink)hvidvinseddike
  • 1 tsk (reklamelink)hvid balsamico
  • 1 tsk tamarind pasta, kan erstattes at lidt limesaft
  • ½ dl (reklamelink)honning
  • lidt chilisauce Jeg bruger den der hedder Sriracha
  • lidt salt

Sådan gør du
 

Cashewdip

  • Bland alle ingredienserne til cashewdippen i en foodprocessor eller blender og blend til du har en godt mixet sauce, men der må stadig godt være lidt cashewstykker i dippen. Smag den til med chilisauce og salt og sæt den i køleskabet indtil du er færdig med avokadorullerne.

Avokadorullerne

  • Hvis din foråsrulledej er frossen skal du tage den op cirka 30 minutter før du kan rulle.
  • Bland avokado, rødløg, soltørrede tomater, chili, koriander og limesaft. Smag til med lidt salt.
  • Tag et stykke forårsrulledej og vend det som på billedet herunder. Læg en klat af fyldet oppe i toppen. Pensl med sammenpisket æg på alle kanterne.
  • Fold toppen og siderne ind og rul så til den er lukket. Pensl eventuelt med lidt mere æg ved lukningen.
  • Læg den færdig foldede rulle med lidt fugtig køkkenrulle over. Fortsæt til alle rullerne er færdige.
  • Varm en gryde med olie op. Afprøv om olien er varm nok ved at stikke et stykke træ ned i olien (f.eks. enden af en tændstik), hvis det syder omkring træet er olien klar.
  • Sænk forsigtigt rullerne ned i den varme olie og steg dem til de er gyldne.
  • Tag dem op ad olien og lad dem kort dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  • Server de lune og sprøde avokadoruller med cashewdippen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 747 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 10 g | Fedt: 67 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
cashewdip til forårsruller
Fyldt til foråsruller
Avocado egg rolls
Forårsruller med avokado - sprøde avokadoruller
Forårsruller med avokado
Sprøde avokadoruller med cashewdip - Avocado Egg Rolls
Sprøde avokadoruller med cashewdip - Avocado Egg Rolls

Kommentarer

  1. Dorte Marie skriver

    november 19, 2015 at 10:05 am

    Hejsa!
    Jeg er fan af de her ruller (og din blog generelt) - tak for den. Men jeg må lige høre om jeg egentlig kan lave de her ruller i forvejen, fryse dem ned og så tage dem op fritere dem så man ikke står med hele "rulleriet" i 11. timer når man skal have gæster.
    Bedste hilsner
    Dorte Marie

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 23, 2015 at 7:04 pm

      Hej Dorte
      Det ved jeg desværre ikke om man kan, da det ikke er noget jeg har afprøvet.

      Svar
  2. Sandra skriver

    juli 27, 2014 at 2:14 pm

    Mh hvor ser det lækkert ud.. Det skal helt sikkert afprøves :-) og hvor er jeg misundelig over dit besøg hos the cheesecake factory!!!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 28, 2014 at 11:11 am

      Hej Sandra

      Ja, det må du endelig gøre! De smager virkelig godt! :-) Og besøget på Cheesecake Factory var også rigtig godt - de serverer dog nogle kæmpe portioner!

      Svar
      • Kristine skriver

        maj 12, 2020 at 5:44 am

        Du siger det med de kæmpe portioner som om det er en dårlig ting?😄

        Svar
        • Louise Dam skriver

          juni 03, 2020 at 10:39 am

          Ha ha, nej det er da vildt lækkert! Men helt utroligt så meget de spiser i forhold til hvad vi gør i Europa.

          Svar
          • Sussie skriver

            marts 02, 2022 at 4:41 pm

            Kan man udskifte koriander med noget andet? Jeg hader frisk koriander.
            Vh Sussie

          • Louise Dam skriver

            april 06, 2022 at 10:40 am

            Jeg har ikke prøvet med andet, men måske bredbladet persille også ville gå godt til.

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.