• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Snacks

    Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)

    Udgivet: apr 6, 2022 · Opdateret: apr 6, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Avokado egg rolls - forårsruller med avokado og cashewdip

    For nylig var jeg 14 dage i Florida på en skøn ferie, hvor vi lejede en bil og kørte rundt i Florida. På vores tur var vi inde og spise på The Cheesecake Factory, hvor vi fik den lækreste forret/snack. De blev kaldt for avocado egg rolls, og det var en slags forårsruller med fyldt af avokado og soltørrede tomater. Dertil blev serveret den lækreste dip lavet af bl.a. cashewnødder.

    Efter at have taget den første bid, lovede jeg, at det ville jeg lave selv når vi kom hjem. Jeg undersøgte lidt rundt omkring på nettet, og fandt flere amerikanere, der havde forsøgt sig med en efterligning af de populære Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory. Så det var åbenbart ikke kun os der syntes at forårsruller med avokado var et virkelig godt påfund.

    Prøv også disse opskrifter:
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller | Sprøde forårsruller med kylling | Forårsruller med kylling, spinat og feta

    Jeg fandt et par opskrifter til inspiration og lavede så min egen helt perfekte version af forårsruller med avokado. Opskriften på de sprøde avokadoruller får I herunder, og lov mig lige at få den afprøvet - det smager så godt!

    Der bliver en rimelig god portion af dippen, men den smager bare helt fantastisk og kan sagtens holde sig i noget tid i køleskabet. Så har man jo en undskyldning for at lave en gang avokadoruller igen til resten af dippen :-)

    ikon piskeris Chestnut

    Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)

    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Avokadorullerne

    • 4 små eller 2 store avokadoer i grove tern
    • 2 spsk. soltørrede tomater i olie finthakkede
    • 2 spsk. rødløg finthakket
    • 1 spsk. koriander finthakket
    • ½ rød chili finthakket og uden kerner
    • ½ lime saften heraf
    • lidt salt
    • 6 stykker forårsrulledej/spring roll pastry
    • 1 æg sammenpisket til pensling
    • lidt olie raps eller solsikke, til friturestegning

    Cashewdip

    • 1 dl cashewnødder
    • 2 cm ingefær
    • 1 dl olivenolie
    • 1 håndfuld koriander
    • 1-2 fed hvidløg
    • 1 tsk peber
    • 1 tsk hvidvinseddike
    • 1 tsk hvid balsamico
    • 1 tsk tamarind pasta kan erstattes at lidt limesaft
    • ½ dl honning
    • lidt chilisauce Jeg bruger den der hedder Sriracha
    • lidt salt

    Sådan gør du
     

    Cashewdip

    • Bland alle ingredienserne til cashewdippen i en foodprocessor eller blender og blend til du har en godt mixet sauce, men der må stadig godt være lidt cashewstykker i dippen. Smag den til med chilisauce og salt og sæt den i køleskabet indtil du er færdig med avokadorullerne.

    Avokadorullerne

    • Hvis din foråsrulledej er frossen skal du tage den op cirka 30 minutter før du kan rulle.
    • Bland avokado, rødløg, soltørrede tomater, chili, koriander og limesaft. Smag til med lidt salt.
    • Tag et stykke forårsrulledej og vend det som på billedet herunder. Læg en klat af fyldet oppe i toppen. Pensl med sammenpisket æg på alle kanterne.
    • Fold toppen og siderne ind og rul så til den er lukket. Pensl eventuelt med lidt mere æg ved lukningen.
    • Læg den færdig foldede rulle med lidt fugtig køkkenrulle over. Fortsæt til alle rullerne er færdige.
    • Varm en gryde med olie op. Afprøv om olien er varm nok ved at stikke et stykke træ ned i olien (f.eks. enden af en tændstik), hvis det syder omkring træet er olien klar.
    • Sænk forsigtigt rullerne ned i den varme olie og steg dem til de er gyldne.
    • Tag dem op ad olien og lad dem kort dryppe af på et stykke køkkenrulle.
    • Server de lune og sprøde avokadoruller med cashewdippen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 747 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 10 g | Fedt: 67 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    cashewdip til forårsruller
    Fyldt til foråsruller
    Avocado egg rolls
    Forårsruller med avokado - sprøde avokadoruller
    Forårsruller med avokado
    Sprøde avokadoruller med cashewdip - Avocado Egg Rolls
    Sprøde avokadoruller med cashewdip - Avocado Egg Rolls
    Følg mig på Instagram
    « Påskemuffins
    Karrysild »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Dorte Marie

      november 19, 2015 at 10:05 am

      Hejsa!
      Jeg er fan af de her ruller (og din blog generelt) - tak for den. Men jeg må lige høre om jeg egentlig kan lave de her ruller i forvejen, fryse dem ned og så tage dem op fritere dem så man ikke står med hele "rulleriet" i 11. timer når man skal have gæster.
      Bedste hilsner
      Dorte Marie

      Svar
      • Louise Dam

        november 23, 2015 at 7:04 pm

        Hej Dorte
        Det ved jeg desværre ikke om man kan, da det ikke er noget jeg har afprøvet.

        Svar
    2. Sandra

      juli 27, 2014 at 2:14 pm

      Mh hvor ser det lækkert ud.. Det skal helt sikkert afprøves :-) og hvor er jeg misundelig over dit besøg hos the cheesecake factory!!!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 28, 2014 at 11:11 am

        Hej Sandra

        Ja, det må du endelig gøre! De smager virkelig godt! :-) Og besøget på Cheesecake Factory var også rigtig godt - de serverer dog nogle kæmpe portioner!

        Svar
        • Kristine

          maj 12, 2020 at 5:44 am

          Du siger det med de kæmpe portioner som om det er en dårlig ting?😄

          Svar
          • Louise Dam

            juni 03, 2020 at 10:39 am

            Ha ha, nej det er da vildt lækkert! Men helt utroligt så meget de spiser i forhold til hvad vi gør i Europa.

            Svar
            • Sussie

              marts 02, 2022 at 4:41 pm

              Kan man udskifte koriander med noget andet? Jeg hader frisk koriander.
              Vh Sussie

            • Louise Dam

              april 06, 2022 at 10:40 am

              Jeg har ikke prøvet med andet, men måske bredbladet persille også ville gå godt til.

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her