
Hjemmelavede forårsruller er virkelig lækkert, og disse her er ingen undtagelse. Her er fyldet kylling, spinat og feta og det passer bare så godt sammen. Den lækre sprøde skorpe på forårrullen gør bare det hele endnu bedre.

Forårsruller med kylling, spinat og feta
Justér antal12 stk.
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet
- 200 g babyspinat
- 2 fed hvidløg
- 150 g. fetaost
- 4 plader filodej
- salt og peber
- olie til pensling
- sød chilisauce som tilbehør
- Olie/margarine til stegning
Sådan gør du
- Skær kyllingen i små tern ca. 1 x 1 cm. Skyl og afdryp spinaten eller kør den i en salatslynge. Varm olien på en pande og steg kyllingen mør. Tilsæt spinat og vend godt rundt til spinaten falder sammen. Tilsæt presset hvidløg og fetaost i tern. Tag panden af varmen og smag til med salt og peber.
- Tænd ovnen på 200 grader. Skær hvert stykke filodej ud i 3 lige store stykker, så der er 12 stykker i alt. Pensl med olie og fordel fyldet i den ene ende af dejen. Rul en gang rundt og fold så enderne ind og rul resten forsigtigt sammen, så dejen lukker tæt om kødet. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie og steg dem i ovnen i ca. 15 min.
- Jeg serverede dem med en salat lavet af resten af spinaten og med den søde chilisauce.
Noter
Jeg har fundet opskriften på Lone Kjærs blog. Jeg lavede dog dobbelt så meget fyld, men jeg fik det samme antal forårsruller.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 111 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 12 g | Fedt: 4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments